Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super, to może chojrak i dziewczynka. Zbierajmy te deklaracje szybciutki, cioteczki prosimy bardzo, gdzie im będzie lepiej tym biedakom. Dobrze że zuzia lubi sunie, ja myślałam że z chojrakiem musi jechać chłopak. Wiec do dzieła cioteńki. Niech jadą jak najszybciej bo idzie zimno ogromniaste.

Wtorek dzień historyczny trzymajcie kciuki 1 raz w życiu zagram w totka na te psiaki. Nigdy nie grałam .jestem przeciwniczką gier wszelakich ,ale co by się nie zrobiło dla tych biedakow. Jak wygram to wszystkie kojce zuzi m wypełnimy.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super super!!!to chojrakowi brakuej juz tylko 70zl!!!!no i dziewczyny szukamy transportu....bo to tez trzeba juz zalatwiac....prosimy,prosimy pomozcie!!!!trzeba pisac pw pw pw koniecznie!:)))uda nam sie!!

Posted

[quote name='Aimez_moi']Kochane ja z uporem maniaka z tym bazarkiem. umie ktos toto zrobic?[/QUOTE]

bazarek zaklada sie tak jak wątek ale w innym dziale(akcje bodajze) sama niedawno zrobilam swoj pierwszy

Posted (edited)

Aga-33-76 - Dziękuję, zaraz wyślę PW.

ZuziaM - ile kosztowałby pobyt Megi u Ciebie ? (Clo wspominała, że jednak psiaki nie mieszkałyby w jednym kojcu).
Nie widziałam jeszcze Megi na żywo, ale wydaje się być z tych "mniejszych średnich" psiaków. Sunia raczej powinna przyjechać do Ciebie wczesną wiosną, bo teraz w budzie mogłoby jej być za zimno.

Mi jest jeszcze bardzo szkoda tej suni :

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/175721-Piekna-wystraszona-Mika-czy-naprawdAE-nikt-jej-nie-pokocha[/URL]

Edited by Dada M
Posted

Melduję się po wezwaniu na PM przez Teresę Borcz. Nie pomogę finansowo, ponieważ nie jestem w stanie. Ktoś chciał wystawić bazarek, ale tego nie robił. Może pomogę i poprowadzę? Jesli będzie na to zapotrzebowanie, to jestem chętna. Poproszę wtedy zdjęcia, wraz z opisem i cenami na mój mail: [email][email protected][/email].

Trzymam kciuki za te psiaki. Teraz strasznie niedobry czas dla tych biednych zwierząt ;(

Posted

Ja podobnie jak Elmira melduję się na wezwanie p.Teresy:lol: - postaram się co miesiąc 20 zł dla Chojraka. Więcej nie da rady, bo pójdę z torbami. Grosz do grosza, a się uzbiera i Chojrak rozpocznie nowe życie :p

Posted

Elmira i Maruda666 - witajcie na wątku ! Dziękuję za deklarację :)

Najlepiej byłoby, gdyby psiaki jechały razem do ZuziM (mam nadzieję, że za jakiś czas Norbert będzie musiał jechać służbowo do Wrocławia, wówczas zabralibyśmy psy do Zgorzelca). Na razie muszę załatwić jeszcze Chojrakowi zabieg kastracji w schronisku i dowiedzieć się dokładnie, czy Megi jest aktualnie leczona.

Wadera i Guzik są fantastyczni ;) Czasem w marzeniach widzę, jak ktoś przybywa do schroniska i zabiera razem 2 nieadopcyjne psiaki - takie jak Wadera i Guzik, Una i Lennon ...

Tak jak Chojrak ma kilkadziesiąt wejść na alegratce, tak Lennon nie ma ani jednego ...