groosia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 hej ale on boski, taki przystojniak sie zrobil :) Kikou jak u was ze sniegami??? duzo spadlo? warszawa tonie w sniegu :( Nawet jakbym rodzine odwiedzlaa to bym nie dala rady was odwiedzic, bo pociagi nie kursuja:( Quote
Bjuta Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Kikou zasypana maksymalnie i niestety straciła samochód (silnik do naprawy - niestety koszt olbrzymi). Teraz jest zdana całkowicie i jedynie na własne nogi. We wszystkich wyprawach towarzyszy jej Chojrak (a to jest kawałek drogi!)! Chojrak jest wniebowzięty, że może się wybiegać po ośnieżonych polach i bardzo dumny, że może czekać na panią przed sklepem. Quote
Dada M Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 [quote name='Aga-33-76'][FONT=Calibri][SIZE=3]Kochani, przeciwności losu z jakimi spotkałam się ostatnio, uniemożliwiają mi dalszą pomoc w postaci miesięcznej deklaracji w kwocie 10 zł. Niestety nie będę mogła dokonywać wpłat, począwszy od miesiąca grudnia, przepraszam kochany psiaku…[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Ja się odkuję i tu jeszcze wrócę …[/SIZE][/FONT][/QUOTE] Aga - dziękujemy za dotychczasową pomoc, odwiedzaj Chojraka koniecznie :) Niedobrze, że samochód jest do naprawy, w taką pogodę brak porządnego środka transportu to prawdziwa kara. Ale domyślam się, że Chojrak jest zachwycony ;) Dotarły wpłaty: Monika z Katowic - 15 zł za XII Maruda666 - 20 zł za XII Dziękuję :) Przelałam Kasi 350 zł za grudzień. Quote
magda z. Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 u nas śniegu dużo, u Kasi pewnie więcej, bo ona bliżej gór niż ja. Ale fajnie ma ten Chojrak, naprawdę trafił w super ręce, żeby jeszcze taki dom mu się znalazł.... Quote
Dada M Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Oj tak, domek jest pilnie potrzebny. Raz, że Chojrak, mam wrażenie, jest typem psa, który wolno się przywiązuje, ale jeśli już kogoś uzna za swojego opiekuna - nie będzie łatwo przekonać go do zmiany. Domek musi być naprawdę wyjątkowy, żeby Chojrak czuł się tam tak dobrze, jak u Kasi. Dwa - Chojrakowi brakuje już 190 zł deklaracji. Do końca stycznia jest bezpieczny, ale potem sytuacja będzie trudna. Quote
ania_to_ja Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Dada dopisz ode mnie 20 zł stałych deklaracji:) Quote
Dada M Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Ania_to_ja - Dziękuję ślicznie :) Dotarłą wpłata od Groosi za XII - odrobinę mniej niż zazwyczaj, gdyż Groosia straciła pracę (trzymam kciuki za znalezienie nowej) - 85 zł dla Chojraka i Lennona, podzielę to tak: 60 zł - Chojrak 25 zł - Lennon Dziękuję pięknie :) Myślę, że trzeba zintensyfikować poszukiwania DS. Jutro przysiądę go ogłoszeń z nowymi zdjęciami. Quote
Dada M Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Dotarło 50 zł za XII od malibo57 - dziękuję :) Co słychać u Chojraka ? Quote
ania_to_ja Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 a ja poproszę o numer konta do wpłaty mojej stałej :) Quote
Dada M Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Dotarła wpłata od Ania_to_ja - 20 zł za grudzień - dziękuję :) Jutro zadzwonię do Kikou - ciekawe, co słychać u Chojraka. Quote
ania_to_ja Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Zadzwoń, zadzwoń i potem prosimy o relację :) Quote
Dada M Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Kikou mówi, że u Chojraka wszystko ok - choć wciąż regularnie pojawia się charakterystyczny kaszel. Z samochodem problem jest poważny - więc Chojrak wciąż jest szczęśliwy, bo towarzyszy Kikou w każdej wyprawie ;) Podobno boi się jakichś 2 czy 3 małych psów i ucieka przed nimi na fotel albo na kanapę - Kikou nie wie, co Chojraka tak przeraża, bo ponoć te małe psiaki są przyjaźnie nastawione ;) Ogólnie, cytuję, "Chojrak jest niesamowitą ciapą" ;) W najbliższym czasie trzeba będzie go zaszczepić. Za kilka dni powinny być nowe zdjęcia Chojraka :) Quote
Dada M Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Hmm, przeszukałam swoje notatki i wygląda na to, że Chojrak po opuszczeniu schroniska w ogóle nie był szczepiony. Także konieczne będą szczepienia na wirusówki i przeciw wściekliźnie. Quote
Monika z Katowic Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][I]"Biegnie Aniołek, skacze po chmurkach,[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]niesie życzenia w anielskich piórkach.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]Niesie w plecaku babki i świeczki,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][COLOR=blue][FONT=Book Antiqua][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]a w walizeczkach złote dzwoneczki."[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/FONT][/COLOR][/I] [B][COLOR=red][FONT=Book Antiqua][IMG]http://www.gify.org/bazagif/swieta/natale019.gif[/IMG][IMG]http://www.gify.org/bazagif/swieta/natale019.gif[/IMG][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Życzę wszystkim wesołych Świąt, a Chojraczkowi zdrowia i domku w roku 2011![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] Quote
groosia Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 ja wlasnie wystawiam bazarek na chojraka,jak tylko bedzie gotowy dam linka dziewczeta:) Quote
groosia Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 polowa bazarku cioteczki :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/198910-Ale-sza%C5%82%C5%82-oo.-Wejdz-koniecznie-wszystkoNa-Chojraka-do-dnia-14.1.2011-do-godz-20.-00?p=15991479#post15991479[/url] Quote
holly101 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Samych cudowności i przede wszystkim Domku W Nowym Roku dla Chojraczka :) I wszystkiego dobrego dla wszystkich Aniołków go wspomagających! Quote
Dada M Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Dziękujemy za noworoczne życzenia :) Zamówiłam Chojrakowi kolejny pakiet ogłoszeń - i zachęcam wszystkich, którzy mają taką możliwość, by co jakiś czas wrzucali ogłoszenia Chojraka na różne portale :) za którymś razem musi się udać ! Quote
Dada M Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Tylko te przedświąteczne - że wszystko w porządku, tylko Chojrak boi się jakichś małych, nowoprzybyłych psów. Będę dzwonić do Kikou w weekend. Dotarły wpłaty: 21.12 - Magdyska25 - 10 zł za I 2011 Maruda666 - 20 zł za I Malibo57 - 50 zł za I Dziękuję bardzo :) Quote
groosia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 za pare dni przeleje pieniazki na konto chojraczka:) Quote
morisowa Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='Dada M'] tylko Chojrak boi się jakichś małych, nowoprzybyłych psów.[/QUOTE] a to z niego chojrak :evil_lol: Quote
Recommended Posts