Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dada, a może mój Falek? On mieszka z mała psinka i dwoma kotkami w kawalerce na DT. Wcześniej jeszcze był szczurek, ale w klatce ze względu na koty.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/172408-Sochaczew-FALEK-z-Falenicy[/URL]
Juz wszystko wiem:)
Siostra Zuzi ma fretkę i Falek bywa tam w odwiedzinach - fretka biega wolno, Falek jest bardzo zainteresowany, trącha nosem, łazi za fretka. Tak, jak na początku za kotami. Nie poluje, chce się zaprzyjaźnić:)

Posted

Juz wiem, że Megi nie "zje" fretek:) Powodzenia, oby sie jej udało z tym domkiem. Trzymam kciuki.
Jak wczoraj pomyślałam, że Falek ma jechać daleko, to mi się lekko dziwnie zrobiło;-)

Posted

Ogromna prośba - jeśli będziecie dodawać Chojraka na facebooku, zmieńcie mu imię.
Żeby można było go zabrać ze schroniska, trzeba było go oficjalnie adoptować, schronisko może robić spore problemy, jeśli go rozpoznają.
Link to wątku można podać zaufanym osobom, ale nie udostępniać wszystkim.

Gdyby ktoś chciał więcej zdjęć i informacji - w 1 poście na wątku Chojraka są zdjęcia i tekst o nim, mój mail i nr tel.

Dzięki za pomoc :)

Posted

[quote name='Dada M']Ogromna prośba - jeśli będziecie dodawać Chojraka na facebooku, zmieńcie mu imię.
Żeby można było go zabrać ze schroniska, trzeba było go oficjalnie adoptować, schronisko może robić spore problemy, jeśli go rozpoznają.
Link to wątku można podać zaufanym osobom, ale nie udostępniać wszystkim.

Gdyby ktoś chciał więcej zdjęć i informacji - w 1 poście na wątku Chojraka są zdjęcia i tekst o nim, mój mail i nr tel.

Dzięki za pomoc :)[/QUOTE]

Buuu ja nie mam facebooka :(

Posted

przepraszam Chojraczku za off, ale kolega LAPI potrzebuje pomocy; zajrzyjcie proszę :( ...
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/192867-Lapi...-przestaje-chodzic...-potrzebna-operacja!-Potrzebujemy-1000-zł-!-czas-do-23.09[/URL]

Posted

[quote name='Dada M']Na bazarku cegiełkowym udało się uzbierać dla Chojraka 300 zł :)[/QUOTE]

Brawo ładna sumka! :)
A na moim bazarku melduje 175 złotych jak wszyscy wpłacą to przeleje na konto Chojraczka :)

Posted

Też się cieszę :) To wszystko dzięki Monice z Katowic, która rozesłała dogomaniakom piękne zaproszenia :)

Ania_to_ja - dziękuję za bazarek, to wielka pomoc dla Chojraka :)

Posted

Też się cieszę :) To wszystko dzięki Monice z Katowic, która rozesłała dogomaniakom piękne zaproszenia :)

Ania_to_ja - dziękuję za bazarek, to wielka pomoc dla Chojraka :)

Posted

[quote name='Dada M']Też się cieszę :) To wszystko dzięki Monice z Katowic, która rozesłała dogomaniakom piękne zaproszenia :)

Ania_to_ja - dziękuję za bazarek, to wielka pomoc dla Chojraka :)[/QUOTE]

Jak jeszcze moge pomoc Chojrakowi? Czy coś jest mu teraz szczególnie potrzebne?

Posted

[quote name='ania_to_ja']Jak jeszcze moge pomoc Chojrakowi? Czy coś jest mu teraz szczególnie potrzebne?[/QUOTE]

Aktualnie głównie ogłoszenia. Jeśli nasycimy nimi internet i gazety, DS dla Chojraka na pewno się znajdzie. To piękny, bardzo mądry pies, a co najważniejsze łagodny i bardzo przyjazny wobec ludzi i innych psów.
Tekst do ogłoszeń i zdjęcia są w 1 poście.
Skoro udało się zebrać trochę funduszy, poproszę kogoś o przygotowanie wyróżnionego allegro.