Dada M Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Dotarła wpłata od Magdyski25 - 10 zł za wrzesień - dziękuję :) Quote
malibo57 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dada, a może mój Falek? On mieszka z mała psinka i dwoma kotkami w kawalerce na DT. Wcześniej jeszcze był szczurek, ale w klatce ze względu na koty. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/172408-Sochaczew-FALEK-z-Falenicy[/URL] Juz wszystko wiem:) Siostra Zuzi ma fretkę i Falek bywa tam w odwiedzinach - fretka biega wolno, Falek jest bardzo zainteresowany, trącha nosem, łazi za fretka. Tak, jak na początku za kotami. Nie poluje, chce się zaprzyjaźnić:) Quote
holly101 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Do góry Chojraku - domku bez Fretek luźno biegających szukamy :) Quote
Dada M Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Ok, prześlę p. Agnieszce info o Falku i Megi, bo to na razie nasze fretkowe pewniaki ;) Quote
holly101 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 I jeszcze raz hopniemy na pierwszą :) Quote
malibo57 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Juz wiem, że Megi nie "zje" fretek:) Powodzenia, oby sie jej udało z tym domkiem. Trzymam kciuki. Jak wczoraj pomyślałam, że Falek ma jechać daleko, to mi się lekko dziwnie zrobiło;-) Quote
monika083 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 gdzie ten domek dla Chojraczka..... Quote
Monika z Katowic Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='monika083']gdzie ten domek dla Chojraczka.....[/QUOTE] Gdzie? Gdzie? Kto pokocha Chojraczka bardzo, bardzo... bez reszty? Quote
monika083 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 witaj Chojraczku! dodalam go na facebook Quote
Dada M Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Ogromna prośba - jeśli będziecie dodawać Chojraka na facebooku, zmieńcie mu imię. Żeby można było go zabrać ze schroniska, trzeba było go oficjalnie adoptować, schronisko może robić spore problemy, jeśli go rozpoznają. Link to wątku można podać zaufanym osobom, ale nie udostępniać wszystkim. Gdyby ktoś chciał więcej zdjęć i informacji - w 1 poście na wątku Chojraka są zdjęcia i tekst o nim, mój mail i nr tel. Dzięki za pomoc :) Quote
ania_to_ja Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='Dada M']Ogromna prośba - jeśli będziecie dodawać Chojraka na facebooku, zmieńcie mu imię. Żeby można było go zabrać ze schroniska, trzeba było go oficjalnie adoptować, schronisko może robić spore problemy, jeśli go rozpoznają. Link to wątku można podać zaufanym osobom, ale nie udostępniać wszystkim. Gdyby ktoś chciał więcej zdjęć i informacji - w 1 poście na wątku Chojraka są zdjęcia i tekst o nim, mój mail i nr tel. Dzięki za pomoc :)[/QUOTE] Buuu ja nie mam facebooka :( Quote
Monika z Katowic Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Dobrej nocki kochany Chojraczku! Quote
groosia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 hej,podajcie linka do facebooka, to przesle linka dalej,rozsylajac w ten sposob info o psiaku,moze uda sie w koncu znalezc mu dom:( Quote
Aga-33-76 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 przepraszam Chojraczku za off, ale kolega LAPI potrzebuje pomocy; zajrzyjcie proszę :( ... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192867-Lapi...-przestaje-chodzic...-potrzebna-operacja!-Potrzebujemy-1000-zł-!-czas-do-23.09[/URL] Quote
Dada M Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Na bazarku cegiełkowym udało się uzbierać dla Chojraka 300 zł :) Quote
magda z. Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 jeśli jescze dom z fretkami jest aktualny to Asior ma tymczasa i fretki - ostatnio o nim pisała na of w wątku o szkodnikach. Quote
ania_to_ja Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Dada M']Na bazarku cegiełkowym udało się uzbierać dla Chojraka 300 zł :)[/QUOTE] Brawo ładna sumka! :) A na moim bazarku melduje 175 złotych jak wszyscy wpłacą to przeleje na konto Chojraczka :) Quote
Dada M Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Też się cieszę :) To wszystko dzięki Monice z Katowic, która rozesłała dogomaniakom piękne zaproszenia :) Ania_to_ja - dziękuję za bazarek, to wielka pomoc dla Chojraka :) Quote
Dada M Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Też się cieszę :) To wszystko dzięki Monice z Katowic, która rozesłała dogomaniakom piękne zaproszenia :) Ania_to_ja - dziękuję za bazarek, to wielka pomoc dla Chojraka :) Quote
ania_to_ja Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Dada M']Też się cieszę :) To wszystko dzięki Monice z Katowic, która rozesłała dogomaniakom piękne zaproszenia :) Ania_to_ja - dziękuję za bazarek, to wielka pomoc dla Chojraka :)[/QUOTE] Jak jeszcze moge pomoc Chojrakowi? Czy coś jest mu teraz szczególnie potrzebne? Quote
Monika z Katowic Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Ja z radością pomogłam kochanemu Chojrakowi.:loveu: Cieszę się, że tylu dobrych ludzi uczestniczyło w chojrakowym bazarku!:loveu: Quote
Dada M Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 [quote name='ania_to_ja']Jak jeszcze moge pomoc Chojrakowi? Czy coś jest mu teraz szczególnie potrzebne?[/QUOTE] Aktualnie głównie ogłoszenia. Jeśli nasycimy nimi internet i gazety, DS dla Chojraka na pewno się znajdzie. To piękny, bardzo mądry pies, a co najważniejsze łagodny i bardzo przyjazny wobec ludzi i innych psów. Tekst do ogłoszeń i zdjęcia są w 1 poście. Skoro udało się zebrać trochę funduszy, poproszę kogoś o przygotowanie wyróżnionego allegro. Quote
Recommended Posts