Aimez_moi Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Brakuje juz tak niewiele. Zaraz rozpoczne akcje zebracza..... Quote
Piromanka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Wobec tego zapraszam do częstowania się banerkami. Może w ten sposób więcej osób tu zajrzy. Quote
clo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ja sobie wkleje banerek jak moj tz wroci..bo sama nie umiem za bardzo;( bazarki sie przydadza wszystko...90zl!!!moze by dodac w tytule?no i rozsylanie pw z prosba o wsparcie to pomaga niesamowicie... Quote
anita_happy Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 AMIEZ JESTES BOSKA!!!!!!!!!!!!!! [B]30 zl[/B] z Twojego KONTA [B]jednorazowo JAKO JA[/B] oddam w naturze Quote
Aimez_moi Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Kochane nie moze byc ciszy..... Prosze. To taki sliczny psiak. Damy rade! Quote
clo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 pewnie ze damy rade musimy!!!tylko pw potrezbne trzeba sciagnac ludzi malo brakuje.... Quote
anita_happy Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 no mało malutko..a do szczęścia TAK BLISKO!!!!!!!!! Quote
clo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 prosimy chociaz o 10zl kazdy miesiecznie...:( Quote
malibo57 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ja dorzucę dopłatę brakującej kwoty do pierwszego miesiąca, czyli dodatkowo te 90,- Quote
Aimez_moi Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 O Boze! i co Wy na to Cioteczki???? Wątek cudów czyz nie? Quote
malibo57 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Jaki tam cud - to tylko jeden miesiąc:( Trzeba tu koniecznie ściągnąć ludzi. Na banerku jest napis "czeka na dom" - chyba trzeba tam napisać coś o brakujących pieniądzach. Jak myślicie? Domków na Dogo niewiele, ale pieniądze muszą się znaleźć. Quote
Aimez_moi Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Pewnie, ze tak. Kochane zmiencie ten opis. Sluchajcie malibo57 bo madrze prawi! Quote
Monika z Katowic Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Witaj Chojraku! Mogę dać Ci 10zł stałej deklaracji od marca. [U]I jeszcze trzeba wołać świętego Franciszka na pomoc! Pomógł już sporej grupie psiaków i Tobie, psinko pomoże![/U] Quote
Dada M Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 (edited) Malibo57 - jesteś niesamowita :) Dziękuję pięknie :) Monika z Katowic - dziękuję :) Ale uważam, że Chojrak powinien mieć pełny zestaw deklaracji, by opuścić schronisko - już z Tytusem tak jest, że trochę brakuje i trzeba coś wyrzeźbić (robię na rzecz jego hoteliku np. broszki z filcu), więc każdy kolejny psiak musi być zabezpieczony finansowo. Chojrak wytrzyma jeszcze trochę, to dzielny pies (ma sporo odwiedzin na alegratce, może ktoś zadzwoni w jego sprawie ?). Znalazłam na stronie strasznie biedną sunię - i już sama nie wiem, czy to nie ona powinna pierwsza jechać do ZuziM> jest w schronisku 8 lat, jej wiek oceniony został na 11. [IMG]http://img132.imageshack.us/img132/2391/megi.jpg[/IMG] Edited March 16, 2012 by Dada M Quote
TERESA BORCZ Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 sunia też znajdzie miejsce, cieplutkie i przyjazne, nawet wiem już gdzie tylko troszke cierpliwości.zaraz po Chojraku z kumplem. Quote
anita_happy Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 jak juz tu jest Aimez TO dacie rade :P zawsze zwerbuje kogoś :))) Powiem Wam szczerze...Jak juz dorobie sie TEGO RANCZA !!!!!!!!!!! to bede miec takich Chojraków duzio :) A jak wygram w TOTOLOTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to nie wiem co zrobie :PPPPP chyba wszystkie hoteliki zapelnimy :) ehh pomarzyć :)))) CHOJRAK CHLOPCZE HOPLAJ z Palucha... Smutasne jest to, ze tam jest duzo takich chojraków :(((( czasami się zastanawiam..co lepsze... ulica czy schron??? Paluch to chyba jedno z ladniejszych miejsc jakie widziałm:/ az zal patrzec na te zagraniczne Animalsowe programy..az żal... Quote
anita_happy Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='Dada M']Anita_happy - dziękuję :)[/QUOTE] TO ZA pomoc przy ANIELE z Szydlowca, kt teraz w Zalesiu rezyduje - uciekinier. p.s. moze od poniedzialku bedzie mnie stac na stala deklaracje :)))ehhhhhhhhhhhhh Quote
Piromanka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Chojraku, witaj w niedzielny poranek. Ciotki starają się Cie wyciągnąć, ale deklaracji brak.... Quote
asiamm Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 bannerek na prośbę malibo [url=http://www.dogomania.pl/threads/177091-Dobermanowaty-Chojrak-z-Palucha-brakuje-juA-tylko-90-zA-by-go-uratowaAE][img]http://img2.imageshack.us/img2/8956/chojri.jpg[/img][/url] [url=http://www.dogomania.pl/threads/177091-Dobermanowaty-Chojrak-z-Palucha-brakuje-juA-tylko-90-zA-by-go-uratowaAE][img]http://img243.imageshack.us/img243/9010/chojria.jpg[/img][/url] Quote
zuziaM Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Jejciu !!!! Ta Wasza Megi jest cudna !!! Jesli mozecie, to bardzo prosze o przyslanie jej do mnie. Wole naprawde sunie, bo moje 4 dziewczyny swietnie sie dogaduja z kolezankami i wszystkie sa pootwierane i chodza po calym ogrodzie sobie same , gdzie chca. Bawia sie i lataja wszedzie razem. Maja totalny lyz wszystkie dziewczyny u mnie. Chlopakow musze zamykac i sa wyprowadzani tylko na spacery, bo sie gryza. Mialam dwa psiaki.... teraz zostal jeden i jak sa takie mrozy, to rzadko wychodzi z kojca, ale ma go stale otwartego. Tyle, ze on strasznie nie lubi psow .... dlatego bedzie tez musial byc zamkniety. Dziewczynki za to maja totalna swobode. Mysle, ze tej staruszce sie to nalezy. Quote
Recommended Posts