Frytela Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Oto e-mail który dostałam od znajomej: "Witam, Poszukuję pilnie domu dla 6,5 miesięcznej suczki Welsh Corgi Cardigan. Suczka jest córeczką Bernika (Phi-Vestavia I'm Burnie - Mr. Burnie) i z przyczyn losowych szuka nowego domu - BERTA od Agnieszki Wałach, ur. 22.06.2009r. Mamą jest COOL KENI Gaucho. Na imie ma obecnie Corgi i mieszka w Poznaniu. Na razie jest w Poznaniu ale jeśli nie znajdzie domu w ciągu kilku tygodni zamieszka u mnie do czasu znalezienia nowego domu. Jak to corgi jest wesołą suczka pełną energii ale i jak to Berniś jest kolankową i przytulaśną suczką. Corgi wychowana z małym dzieckiem, przyuczona do pozostawania w klatce, nauczona czystości, chodzi na smyczy, wraca na każde zawołanie, zdrowa, bez wad - jak najbardziej wystawowa i hodowlana. Jest do oddania w dobre ręce nawet za przysłowiowa złotówkę. Prosze o kontakt ze mna w sprawie adopcji." Pozdrawiam Anna Pol e-mail: [email][email protected][/email] Quote
sibelius Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 OWCZARKO MANIACZKO z tego co wiem to to ogłoszenie jest już nieaktualne. :( Quote
Frytela Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Tak suczka ma już nowy dom. Zdjęć niestety nie zdążyłam umieścic... ;) Quote
Recommended Posts