zerduszko Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ej, ale jak TŻ bez telewizora i play stationa oddawać?? Nie po ludzkiemu :( Quote
ania z poznania Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Agucha']To ja do swojego nawet wałówę dorzucam ! :D Która ciotka reflektuje?[/QUOTE] Wiesz, Agucha, tak bez wątku to ciężko się zdecydować, dziewczyny dobre serca mają, ale kota w worku nikt nie weźmie :razz:. Załóż wątek, wrzuć fotki to się zobaczy :diabloti::evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Kana! :mad: ...z braku TZa moge dołożyć kilka kotów, gołębia i królika. Przepiórek nie oddam! Quote
Madallena Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 rany rany. Jak byscie Tezety pooddawaly to kto by Wam doopska wozil, he? :p Quote
Malwi Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 w końcu by miały samochody na własność a nie TŻtowskie ;p Quote
Madallena Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 i my to o byznesach i barterach a KSIEGOWEJ nie mamy!!! Agucha... decyduj :evil_lol: szybciuteo, bo trzeba jakies fundusze pozbierac :eviltong: Quote
mshume Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Spoko,za którymś podejściem zdam te prawo jazdy, nie?:p Quote
Madallena Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Malwi']w końcu by miały samochody na własność a nie TŻtowskie ;p[/QUOTE] hola hola! i co z tego jakby w garazu staly bo co poniektore prawka nie maja :eviltong: Quote
ulvhedinn Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Madallena']hola hola! i co z tego jakby w garazu staly bo co poniektore prawka nie maja :eviltong:[/QUOTE] A w czym to przeszkadza? W jeżdżeniu? Eeeee tam..... Quote
Madallena Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 no racja. tezety nie sa wcale tak bardzo potrzebne jak im sie wydaje :D:D KSIEGOWA POTRZEBNA!!! Quote
Kana Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 A ja oddam swoje wszy ... i calą siebie :diabloti::diabloti::diabloti:[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] Quote
Madallena Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Kana, a za co? to wkleje na fejsbuka ta oferte :P:P Quote
matrioszka2 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Hmmm ..., ale to chyba nie ten wątek i nie ten portal ...:cool3::evil_lol: Quote
Malwi Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Kana']A ja oddam swoje wszy ... i calą siebie :diabloti::diabloti::diabloti:[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG][/QUOTE] a kto chętny na oddanie swojej księgowej ? Quote
Akrum Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 jej, ale się tu wesoło zrobiło... ;) hm... a ja, ja nie oddam ani moich kotów, ani psów, teściowej - hm, raczej też nie, w końcu pozwoliła mi na przytachanie razem ze mną 4 zwierzaków do "jej" domu ;) idąc dalej, mojej mamy też nie oddam, bo podrzuciłam jej bezdomnego kota - zdobyła plusa, no ale mogę oddać siostrę i jej TZa :) ale by był spokój w rodzinie :) nikt by nie marudził, nie narzekał - no i mogłabym wychować im porządnie ich sunie... :) Quote
brazowa1 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Mikroskopowe Ciotki. Dobra,ja oddam Wam mojego psa,zwrotów nie przyjmuje,uprzedzam od razu.Gratis dodam nowa litrową butelke szamponu, bo co spacer tarza sie w goownach. Mam nadzieję,ze moge w tym miejscu równiez poprosic o pomoc w podpisywaniu petycji.Chodzi o Małoszyce. Chcialabym,abysmy pokazali,że świat psiarzy to potęga z którą trzeba się liczyć. W pomorskim jest hycel,trudno go już nazwac człowiekiem. 10 lat temu,gdy rozkręcał biznes,poznalam go osobiście,niestety. To jest bardzo złe miejsce,a gmina, policja umywa ręce, na kumpla nie będą nastawać. Mało jeszcze osób podpisało petycję, potrzeba trzy razy tyle, dlatego bardzo proszę, potraktujcie ten apel poważnie,to minuta z Waszego życia. Dzięki. [URL="http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5247"][COLOR=#4444ff]http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5247[/COLOR][/URL] Quote
black sheep Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 (edited) ............................................ [I]nieaktualne[/I] [CENTER] [/CENTER] Edited July 1, 2013 by black_sheep Quote
black sheep Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 A nie zrobiłam tego? :) Tak, niestety z bólem serca ale jest do adopcji... Jednak nie na gwałt. Najpierw ogłaszajcie swoje, a w przyszłym tygodniu, jak będę pod odstrzałem to będę gorąco szukac domu Quote
Paula03 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [IMG]http://img227.imageshack.us/img227/2456/dsc0574q.jpg[/IMG][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][B] Imię:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][B]Romek [/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff00ff]Plec:[/COLOR][/SIZE][/FONT] pies [/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Wiek: [/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE]10- 12 lat [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]4-5kg[/B][B] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT] Łowicz [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]będzie [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]ok o ile dzieci nie będą mu wchodzić na mikrołepek ;)[/B] [B] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do innych psów: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT]ok [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do kotów:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] ok [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Dodatkowe informacje: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][B]ze względu na wiek potrzebuje spokoju[/B] [B] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Charakter: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]spokojny, cichy [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta]Kontakt:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT] 604101165 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Wątek: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT][URL]http://www.dogomania.pl/threads/185096-Romek-mikro-staruszek[/URL] [/B] Quote
Niebieska713 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Mam potencjalny domek dla malego psiaka w Gdyni... Pani poszukuje jakiegos mikrusa,takiego do 1 roku.Plec nie ma znaczenia,wazne zeby byl maly/mala...Macie takie psiaki na oku...? Quote
Recommended Posts