Agucha Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='LadyBell'][B][SIZE=2][FONT=Book Antiqua][COLOR=#000080]I[/COLOR][/FONT][COLOR=black][FONT=Georgia]mię:[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B] Graszka [B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]Płeć: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]suczka[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black][B]Wiek:[/B] ok. 2-3 lata[/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]Waga: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]ok.5-6 kg.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]Miejsce: hotelik dla psów w Otrębusach k. Warszawy[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]Sterylizacja: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]nie [B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]Stosunek do dzieci: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]nie sprawdzono[/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]Stosunek do innych psów: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]toleruje [B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]Stosunek do kotów: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]nie sprawdzono [B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]Dodatkowe informacje:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Z pewnością była domowa. Umie chodzić na smyczy [B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]Charakter: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]Jest bardzo dobrze wychowana i cierpliwa, spokojna i kontaktowa. Bardzo potrzebuje kontaktu i bliskości z człowiekiem. [FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black][B]Kontakt:[/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT]500-493-942; 600-101-446 ; 889-174-935 [FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black][B]Wątek:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] brak [IMG]http://zdjecia.adopcje.org/adopcje/5/normal/48145.jpg[/IMG] [/QUOTE] [IMG]http://zdjecia.adopcje.org/adopcje/1/normal/48145.jpg[/IMG] [IMG]http://zdjecia.adopcje.org/adopcje/2/normal/48145.jpg[/IMG] [IMG]http://zdjecia.adopcje.org/adopcje/4/normal/48145.jpg[/IMG] [B]PRZEPIĘKNA!!! [/B]:loveu::loveu::loveu: Quote
Kana Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Malwi ja oferowałam się z DT dla malej ale widzę że mój DT nie liczy się... Quote
Malwi Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Kano - wiem pamiętam , tylko czy jest sens wiezienia małej do Warszawy przez Trójmiasto ? Quote
Kana Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Tak. Myslalam ze szukacie domu dalej od was. No dobra jeżeli uważacie że nie ;) Trudno. Quote
Malwi Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 KANO .. a Warszawa to nie jest daleko ? a skoro w warszawie moze byc potencjalny domek ..... nawet jakby się dom w Kaliszu znalazł to i tak byłoby dobrze ... byle nie ostrów... Quote
Madallena Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Kana']Malwi ja oferowałam się z DT dla malej ale widzę że mój DT nie liczy się...[/QUOTE] wow! Kana! jak nie ta, pmoże Pchełkę z Dąbrówki? Bliżej a jest tak samo śliczna! Dziewczyny, moze by jakies allegro zbiorowe machnac. Tyle ladnych mikruskow przybylo bardzo do siebie podobnych... mozna cos zrobic, nie? ;) Wsadziłabym tam mała od Malwi, Pchłe z Dąbrówki, Graszkę i cos jeszcze by sie znalazlo (ta z budy...cholera, nie pamietam imienia ale mshume wie o ktora mi chodzi) I jakiś facecików też by sie wybrało. Quote
ania z poznania Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 A Violci z mojego podpisu nie chce ktoś na dt???? Quote
Madallena Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 A gdzie violcia ma szablon wypelniony? Dlaczego ja jej na ikrusach nie widze? he? :eviltong: Quote
Igiełka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Witajcie Jestem tutaj poraz drugi- wcześniej był płatny tymczas,bo zmusiło mnie do niego życie- który nie miał przebicia na dogo... poza nim uratowałam wiele psiaków a ja chciałam mieć tylko na jedzenie bez którego nie da się przeżyć. Dziś Domowe Zacisze- jest tymczasem za dary żywnościowe i środki czystości. Pozatym bezpłatny. Ten ciepły kąt, który mogę zapewnić może uratuje życie i nauczy wierzyć w człowieka potrzebującym schronienia małym suczkom. Może kiedyś marzenie się spełni i tak jak dawniej będe mogła pomagać psiakom zupełnie za darmo jednak teraz potrzebuje pomocy a uwierzcie mi wcale nie jest łatwo o nią prosić... Każdy zasługuje na szansę... Nie można się poddawać... trzeba iśc dalej- będzie dobrze musi tak być... ;);) Quote
Madallena Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Igiełka, czyli bierzesz psiaki za karmę i środki czystości ( a jakie? :) ) Koszty ew leczenia chyba tez :p Quote
ania z poznania Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Madallena']A gdzie violcia ma szablon wypelniony? Dlaczego ja jej na ikrusach nie widze? he? :eviltong:[/QUOTE] Muszę napisać do brazowa1, ja nie znam suni osobiście. Quote
Igiełka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Potrzebuję najbardziej żywności dla siebie i suni i środki czystości +opieka weta.:-( Zapewniam troskliwą opiekę strama się jak tylko potrafię by psiakom niczego nie brakowało.;) Quote
ania z poznania Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Igiełka, a z jakiej części Polski jesteś? Quote
Igiełka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ania jestem z Kujaw- niedaleko Brodnicy- Rypin. Quote
Agucha Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Igiełka']Potrzebuję najbardziej żywności dla siebie i suni i środki czystości +opieka weta.:-( Zapewniam troskliwą opiekę strama się jak tylko potrafię by psiakom niczego nie brakowało.;)[/QUOTE] Hmmm, a to nie wyjdzie tyle samo co za płatny tymczas? :) Quote
Igiełka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Każdy zasługuje na szansę... Tymbardziej ten co się naprawdę stara- i może mało ale jak może tak innym pomaga... Nie ma nic gorszego niż kopuła obojętności w ludzkich sercach... :-(:-( Quote
Madallena Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Igielka. Twoja propozycja to bardzo dobra propozycja. Dając Ci psa na DT będziemy miały świadomość,c że pomagamy i Tobie i psiakowi :) Napisz, czy masz jakies inne zwierzaki. trzeba bedze znalezc jakas bide w Twoich okolicach. A bankowo takie sa... Quote
matrioszka2 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Opisz, proszę, warunki w jakich byłby piesek (czy to blok, piętro,ilość pomieszczeń, bliskość lasu, parku, może jakaś działka, pola ...czy domeczek z ogródeczkiem...ilość domowników ,inne zwierzęta ,jeśli dzieci, to w jakim wieku...). Madalleno , z okolicznych podpowiadam Lilkę z Inowrocławia (rzut beretem od elinki ...). Quote
mshume Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Matrioszko, to propozycja DT, Lilka juz ma DT ;) Quote
Malwi Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 a Maja z sochaczewa ? coś się znajdzie ;) zerknijcie na mapkę .... zaraz ją jeszcze zaktualizuję , tylko musiałabym wiedzieć który psiak jest w dt a który w schronisku i potrzebuje pomocy .... co z mikrusami z dzierżoniowa ? Quote
Igiełka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Mam malutką mądrą sunię Rudosławę. Mam duże mieszkanie w bloku 2 piętro 5 minut drogi od mojego domu jest park i lecznica ze wspaniałą Panią wet. U nas nie ma dzieci. Quote
Recommended Posts