Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LadyBell'][B][SIZE=2][FONT=Book Antiqua][COLOR=#000080]I[/COLOR][/FONT][COLOR=black][FONT=Georgia]mię:[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B] Graszka
[B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]Płeć: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]suczka[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black][B]Wiek:[/B] ok. 2-3 lata[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]Waga: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]ok.5-6 kg.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]Miejsce: hotelik dla psów w Otrębusach k. Warszawy[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]Sterylizacja: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]nie
[B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]Stosunek do dzieci: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]nie sprawdzono[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]Stosunek do innych psów: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]toleruje
[B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]Stosunek do kotów: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]nie sprawdzono
[B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]Dodatkowe informacje:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Z pewnością była domowa. Umie chodzić na smyczy
[B][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black]Charakter: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]Jest bardzo dobrze wychowana i cierpliwa, spokojna i kontaktowa. Bardzo potrzebuje kontaktu i bliskości z człowiekiem.
[FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black][B]Kontakt:[/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT]500-493-942; 600-101-446 ; 889-174-935
[FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=black][B]Wątek:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] brak

[IMG]http://zdjecia.adopcje.org/adopcje/5/normal/48145.jpg[/IMG]
[/QUOTE]
[IMG]http://zdjecia.adopcje.org/adopcje/1/normal/48145.jpg[/IMG]

[IMG]http://zdjecia.adopcje.org/adopcje/2/normal/48145.jpg[/IMG]

[IMG]http://zdjecia.adopcje.org/adopcje/4/normal/48145.jpg[/IMG]

[B]PRZEPIĘKNA!!! [/B]:loveu::loveu::loveu:

Posted

KANO .. a Warszawa to nie jest daleko ? a skoro w warszawie moze byc potencjalny domek ..... nawet jakby się dom w Kaliszu znalazł to i tak byłoby dobrze ... byle nie ostrów...

Posted

[quote name='Kana']Malwi ja oferowałam się z DT dla malej ale widzę że mój DT nie liczy się...[/QUOTE]

wow! Kana! jak nie ta, pmoże Pchełkę z Dąbrówki? Bliżej a jest tak samo śliczna!

Dziewczyny, moze by jakies allegro zbiorowe machnac. Tyle ladnych mikruskow przybylo bardzo do siebie podobnych... mozna cos zrobic, nie? ;)

Wsadziłabym tam mała od Malwi, Pchłe z Dąbrówki, Graszkę i cos jeszcze by sie znalazlo (ta z budy...cholera, nie pamietam imienia ale mshume wie o ktora mi chodzi)
I jakiś facecików też by sie wybrało.

Posted

Witajcie
Jestem tutaj poraz drugi- wcześniej był płatny tymczas,bo zmusiło mnie do niego życie- który nie miał przebicia na dogo... poza nim uratowałam wiele psiaków a ja chciałam mieć tylko na jedzenie bez którego nie da się przeżyć.
Dziś Domowe Zacisze- jest tymczasem za dary żywnościowe i środki czystości. Pozatym bezpłatny.
Ten ciepły kąt, który mogę zapewnić może uratuje życie i nauczy wierzyć w człowieka potrzebującym schronienia małym suczkom.
Może kiedyś marzenie się spełni i tak jak dawniej będe mogła pomagać psiakom zupełnie za darmo jednak teraz potrzebuje pomocy a uwierzcie mi wcale nie jest łatwo o nią prosić...
Każdy zasługuje na szansę...
Nie można się poddawać... trzeba iśc dalej- będzie dobrze musi tak być...
;);)

Posted

Potrzebuję najbardziej żywności dla siebie i suni i środki czystości +opieka weta.:-(
Zapewniam troskliwą opiekę strama się jak tylko potrafię by psiakom niczego nie brakowało.;)

Posted

[quote name='Igiełka']Potrzebuję najbardziej żywności dla siebie i suni i środki czystości +opieka weta.:-(
Zapewniam troskliwą opiekę strama się jak tylko potrafię by psiakom niczego nie brakowało.;)[/QUOTE]
Hmmm, a to nie wyjdzie tyle samo co za płatny tymczas? :)

Posted

Każdy zasługuje na szansę...
Tymbardziej ten co się naprawdę stara- i może mało ale jak może tak innym pomaga...
Nie ma nic gorszego niż kopuła obojętności w ludzkich sercach...
:-(:-(

Posted

Igielka. Twoja propozycja to bardzo dobra propozycja. Dając Ci psa na DT będziemy miały świadomość,c że pomagamy i Tobie i psiakowi :)
Napisz, czy masz jakies inne zwierzaki. trzeba bedze znalezc jakas bide w Twoich okolicach. A bankowo takie sa...

Posted

Opisz, proszę, warunki w jakich byłby piesek (czy to blok, piętro,ilość pomieszczeń, bliskość lasu, parku, może jakaś działka, pola ...czy domeczek z ogródeczkiem...ilość domowników ,inne zwierzęta ,jeśli dzieci, to w jakim wieku...).

Madalleno , z okolicznych podpowiadam Lilkę z Inowrocławia (rzut beretem od elinki ...).

Posted

a Maja z sochaczewa ? coś się znajdzie ;) zerknijcie na mapkę .... zaraz ją jeszcze zaktualizuję , tylko musiałabym wiedzieć który psiak jest w dt a który w schronisku i potrzebuje pomocy .... co z mikrusami z dzierżoniowa ?

Posted

Mam malutką mądrą sunię Rudosławę.
Mam duże mieszkanie w bloku 2 piętro 5 minut drogi od mojego domu jest park i lecznica ze wspaniałą Panią wet. U nas nie ma dzieci.