Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysia prawdopodobnie nie pojdzie do tego domku.Pani wybrała Pchełke, potem Mysie, ja już jej nie będę proponować innych psów, którymi 'nie dysponuje', bo wychodzi kaszana.

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mshume']To,że Pan inie jest super kandydatką, bo może umrzec... Przypominam,ze Mysia nie nadaje sie do domu:
- z dziecmi
- z kotami
- z innymi psami[/QUOTE]
A może Mysia nie nadaje się do żadnego domu....

Posted

To po co w ogole Mysia zostala wrzucona na watek Mikropsiakow???

Nauczone doswiadczeniem niemilych sytuacji musimy wyznaczyc pewne zasady umieszczania psow na watku Mikrusow. Nie bedziemy robily z geby cholewy bo ktos chce miec psa blisko ...

Guest monia3a
Posted

Jest domek w Białymstoku dla mikruska ( chłopak lub dziewczyna ale wysterylizowane koniecznie ) takiego 4-5 kg

Madallena podeślesz im zbiorczego malia czy wysłać im poprostu wątek mikrusów??

Posted

[quote name='mshume']Ocelot, nie wiem,czy wątek info był ostatnio uzupełniany, więć może nie być na nim prawdziwego ratlerka. patrz post 1693 na tym wątku.[/QUOTE]
Nie wiedziałam. No zobaczymy czy coś Pani wypatrzy.

Posted

[quote name='mshume']To,że Pan inie jest super kandydatką, bo może umrzec... Przypominam,ze Mysia nie nadaje sie do domu:
- z dziecmi
- z kotami
- z innymi psami[/QUOTE]

[quote name='zerduszko']A może Mysia nie nadaje się do żadnego domu....[/QUOTE]

Nie nadaje się też do domu z kobietami jak oświeciła wszystkich na wątku Justa&zwierzaki :)
40-letni gej - osierocony i bez żeńskiego rodzeństwa, bez innych zwierząt, tylko ze Śląska byłby idealnym kandydatem :) Trafiła Mysia w trendy genderowe, będą się o nią zabijać miliony :) Mysia - tylko dla gejów ze Śląska !!! Trzymam kciuki !!!

Posted

...ale Jaaga nic nie pisała, że mała boi się kobiet... pisała o psach, kotach, dzieciach tylko...
Najlepiej to tą sucz pod szklany klosz wsadzić i już...

Posted

Ewa,znasz serial The Office? Mój ulubiony bohater kupił tam urządzenie,zwane 'a gaydar', trzebaby na Śląsk takie cosik posłać:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=NpKs119eaZ8[/URL]
Przyda się na wizycie przedadopcyjnej:p

Posted

[quote name='mshume']Ewa,znasz serial The Office? Mój ulubiony bohater wymyslił tam urządzenie, które nazwał 'a gaydar', trzebaby na Śląsk takie cosik posłać. Przyda się na wizycie przedadopcyjnej:p[/QUOTE]
Nie znam. Ale urządzenie przydatne - mała modyfikacja i generator idealnych gejowskich domków dla Mysi jak znalazł :)

Bez jaj, trzeba ją usunąć z mikropsiaków bo kaszana, żenła, toż ona żadnego domu nie szuka, kto tu kogo nabiera. Niedługo się dowiemy, że ma uczulenie na panele podłogowe i dom musi być z podłogą z desek, albo nie lubi dzwoniących telefonów więc przyszły właściciel nie może mieć telefonu, albo coś w tym stylu, przeż nikt się nie będzie kompromitował, a jak ktoś zadzwoni do opiekunek Mysi i posłucha tych dyrdymałów to się zrazi do całej dogomanii.

Posted

[quote name='monia3a']Jest domek w Białymstoku dla mikruska ( chłopak lub dziewczyna ale wysterylizowane koniecznie ) takiego 4-5 kg

Madallena podeślesz im zbiorczego malia czy wysłać im poprostu wątek mikrusów??[/QUOTE]

a tymczasowiczki można podsyłać?

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/181044-Na-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-wystarczy%C5%82o-pi%C4%99%C4%87-dni%21-Lilka-w-DT-teraz-szukamy-DS"]Lilka [/URL] (wkrótce będzie sterylizowana) :p

[IMG]http://img576.imageshack.us/img576/934/mika20.jpg[/IMG]

Posted

ładnie, ładnie :)
kolejny mikrusik w domku :)

I widziałam też na wątku, że [B]Sonia2 poz. 133[/B] dt zmienił się na DS :)
więc kolejna dobrocińska bidulka ma już swój domek :)

Posted

uzupełniłam wszystko

Szefowa co z 1 kg Dusią? wpisujemy do zerówki?

trzeba by zmotac jeszcze tymczasy dla mikrusków, tzn potencjalne tymczasy, spis osób którr mogą brać mikruski:)
ja się pisze ale dopiero od nowego roku jak się ogarnę i w końcu prawko zrobię bo ciągle tżta prosić to mi się już znudziło :D