katimal Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Wiatm! Próbuję zdobyć Bonharen, ale na razie bezskutecznie. Dlatego własnie postanowiłam założyć ten wątek. Może ktoś z Was ma jakieś tajne źródło? (wiem, że w Polsce go kupić nie można). Proszę o jakkikolwiek info. Będę bardzo wdzięczna. Sprawa pilna... Jeśli wątek już gdzieś został poruszony, dajcie znać. Po prostu go nie znalazłam... Czekam na jakiekolwiek informacje... Quote
ewtos Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Na Bordoże forum są posty o tym leku, moze tam poczytaj i poszukaj kontaktu. Dziewczyny zachwalały swego czasu ten lek w iniecji 6ml chyba około 800 koron w strefie przygranicznej Czech. Quote
katimal Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Dzięki. Szukam dalej. Słyszałam, że w Czechach można kupić. Tylko nie mam tam nikogo, kto by mógł mi go kupić... Quote
katimal Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 halo halo! czy jest tu ktoś kto wie coś więcej na temat BONHARENU ??? Quote
narisowa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='katimal']halo halo! czy jest tu ktoś kto wie coś więcej na temat BONHARENU ???[/QUOTE] ja mam kontakt z osobą mieszkająca przy czeskiej granicy. mi załatwiała :) Quote
katimal Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Kurcze! A myślisz, że jest jeszcze jakaś szansa, żeby kupiła również dla mnie, a raczej dla mojego psiaka? ;) Quote
narisowa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='katimal']Kurcze! A myślisz, że jest jeszcze jakaś szansa, żeby kupiła również dla mnie, a raczej dla mojego psiaka? ;)[/QUOTE] mysle, ze nie będzie problemu. odezwij się do mnie na maila [email][email protected][/email] Quote
Rossa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='narisowa']ja mam kontakt z osobą mieszkająca przy czeskiej granicy. mi załatwiała :)[/QUOTE] Chyba to ta sama co mi załatwiła , " solidna i rzetelna firma"- wielkie dzięki dla NIEJ, mój psiak ma się dobrze !!! Quote
katimal Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 O, to bardzo się cięszę ;) mam nadzieję, że się uda... potrzebuję dla moich dwóch piesków.... stawy ;/ Quote
Zabajka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Witam Czy ktos jeszcze potrzebuje Bonharenu...? Zamówiłam dla swojej suki i będę odbierać na wystawie w Katowicach. Gdyby ktoś potrzebował, to polecam kontakt ze mną [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub bezpośrednio do dziewczyny która to sprowadzała tel. 691 643 551 pozdrawiam Quote
Monic@@ Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Witam, Czy ktoś może załatwić BONHAREN DOŻYLNIE? Quote
Recommended Posts