Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

no ;) takie tam zycie ;) a dzis do Vegas lece do poniedzialku ;) tzn dzis... u mnie jest 11:34 a w Polsce 20:34 wiec 9 godzin roznycy jest ;) ale we wtorek wieczorem wylatuje do Polski wreszcie :))

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

mam ale to jest galeria Logana a nie moja ;)
a jesli o nim mowa to :
[IMG]http://img233.imageshack.us/img233/3467/loganowypociag.jpg[/IMG]
TAK MOJ PIES DOROBIL SIE WLASNEGO POCIAGU! Zbierznosc nazw nie jest przypadkowa, taki dostalam prezent na swieta :)

• 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

u nas ? maliniaka dalej nie ma, trzecia dziara poszla niedawno, licencjat obroniony jakis czas temu, praca niestala raz jest raz nie ma . U Logana , no leniwie coraz bardziej, ale ostatnio jak bylo wiecej sniegu to na rowerze bylismy i staramy sie ruszac zeby sie nie spasc :) a u was ? :)

Posted

To co tak zwlekasz z tą maliną? U nas hmmm, od ponad pół roku mam psa tylko dorywczo ;) Sara została z rodzicami, a ja wybyłam ;) wprawdzie niedaleko, także w prawie każdy weekend jestem w domu. Z pracą jak u Ciebie, aktualnie jej nie ma, poza tym nic ciekawego ;) A Ty jak już jesteś raz na ruski rok, to pokaż Logana!

Posted

zwlekam z malina bo musze miec prace i mieszkanie swoje na maline, szkolenie sportowe jednak kosztuje ;)
[IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/580552_481306001921680_1703001589_n.jpg[/IMG]
fotka z kiepskiego telefonu, ale ostatnio nie foce, moge sie zmobilizowac ;)

Posted

w tle akurat Staw ;) zima jest lepiej, Logan nie zdycha z goraca i mozna spokojnie pokonywac wieksze dystansy bo jednak jego futro latem to meczarnia , poza tym po tych lesnych drozkach jest pelno kamieni i duze spadki i latem czasem poduszki sobie scieral