diabelkowa Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 za malo odbiegl i kilka jakis tam *******. Nie chce na konkurs PT, pojde na OBI bo tam sie ponoc bardziej czepiaja ;) haha najlepsze jest to ze bardzo chwalili nas za aport ;) Quote
diabelkowa Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 beda foty, ale w kolnierzu pewno jutro jedziemy wyciac guzka. Wiq to co ci pokazywalam okazalo sie guzem eozynofilowym ponoc najczesciej u ONkow i rottkow. Boje sie tej narkozy najbardziej zawsze jakies ryzyko. Po lekach sie troche zmniejszym no nic moze okaze sie ze nie trzeba w ogole wycinac jutro zobaczymy jak bedzie, wole wyciac i miec spokoj. Quote
diabelkowa Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 cos tam znalazlam z PT... [IMG]http://img152.imageshack.us/img152/3970/loganpt.jpg[/IMG] [IMG]http://img337.imageshack.us/img337/6701/loganpt12.jpg[/IMG] [IMG]http://img254.imageshack.us/img254/7199/loganpt16.jpg[/IMG] [IMG]http://img716.imageshack.us/img716/4936/loganpt10.jpg[/IMG] Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 ja chce więcej!!!!! i dlaczego dla Cibie to była żenada?:cool3: ja mam szczeniaka więc musimy jeszcze dużo przepracowac żeby chodził jak w zegarku:shake: Quote
diabelkowa Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 zenada, bo pies nie potrafi chodzic na smyczy, tak dobrze chodzi bez no i ogolnie byl jakis taki rozlazly ;) Quote
furciaczek Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Noo milo Was wiedziec :P Kciuki za zabieg trzymam:) Quote
wiq Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 proszę jaki kontakt ładny :) ano dziwna była ta zmiana, bo przecież niezbyt poddawała się leczeniu... trzymam kciuki, będzie dobrze :) Quote
diabelkowa Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 dostal leki na tydzien przed zabiegiem encorton i flucinar n i polepszylo sie . Nawet nie moge go sama zawiezc bo ta glupia uczelnia, ale jade po synusia zaraz po zajeciach. Wina, ze pt to zenada jest tylko i wylacznie po mojej stronie, pies jak na siebie mial super dzien nie spieprzyl nawet aportu, bylo super. to ja sie calkowicie zagubilam w czasoprzestrzeni, pies wiedzial co ma robic a ja sie tak zagubilam i zgupialam zle biegalam jakos smiesznie omijalam pacholki i w ogole. Nawet przy warowaniu na komende gdy szkoleniowiec sie odwrocil on usiadl no nie calkowicie, ale od razu przykleil sie do ziemi na gest waruj wiec egzaminator tego nie widzial, szkoleniowiec widzial i sie smial ;) nie odjeli nam za to punktow. Ale na rozpraszanie w czasie zostawania na komende nie zareagowal w ogole Quote
diabelkowa Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 zabieg przelozony na za tydzien, pod wplywem lekow guz sie duuuuzo zmniejszyl zobaczymy za tydzien czy trzeba wykonac zabieg czy moze w ogole zniknie Quote
diabelkowa Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 czemu ilosc stron w galerii mi sie skrocila z trzykrotnie ? Quote
wiq Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 bo zdaje mi się, że dali więcej postów na stronę ;P jak noga? Quote
diabelkowa Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 a nie wnikamy w liczbe postow ;) jutro znowu do weta jedziemy zmniejszylo sie fajnie albo pies zostaje na zabiegu albo znowu go biore z powrotem i moze w ogole nie bedzie trzeba usuwac Quote
diabelkowa Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 dalej jestesmy tylko na tabletach i masci dostalismy gratis hepatil Quote
Ziunia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Mój biedny lisek chytrusek :-( e to jednak dobrze, że Aiszy nie ma na weekend, bo itak by go nie mogła wymęczyć.. Quote
diabelkowa Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 e tam , czemu ? on hasa normalnie ;P w piatek juz to na pewno usuniemy bo nie bede w niego wciskac non stop sterydow.... Quote
:: FiGa :: Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='diabelkowa']to sie dzisiaj pochwalimy PT1 193/200 i I lokata :-)[/QUOTE]:loveu: Spoznione gratulacje :calus: Kciukamy :kciuki: Quote
diabelkowa Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 juz po... bylismy tam ok 9 po 14 go dostalam z powrotem, potem caly czas spal taki kolowaty jest co jakis czas popiskuje tak smutno teraz w miare tupta a na siku to na 5 minut :( w bucie chodzi po dworze, zal mi go :(( Quote
sacred PIRANHA Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 ehhh bedzie dobrze...niedługo bedzie znowu pomykał po trawnikach jak lis!!!! Quote
wiq Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 ja też nie cierpię patrzeć na swoje psy po zabiegu, a niby jestem przywyczajona do innych zwierzątek w takiej sytuacji... będzie dobrze, zagoi się jak.. na psie :eviltong: Quote
diabelkowa Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Pozdrowionka od mojego slodkiego tulipanka ;) [IMG]http://img502.imageshack.us/img502/6833/sdc11493.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts