dzurga Posted December 13, 2003 Posted December 13, 2003 Ja widzialam Belcando w sklepie Gordon i Przyjaciele przy rynku Wildeckim. A na pw wyslalam ci namiary na dystrybutora - przemila pania, ktora targa wielkie worki Belacando15 kg i Bewi Doga25kg (w moim przypdaku) pod samiusienkie drzwi.
Wojtas Posted December 13, 2003 Posted December 13, 2003 Dzurga, nie ma worków Bewi- doga 25kg? Coś kręcisz?
dzurga Posted December 13, 2003 Posted December 13, 2003 Sa worki Bewi Doga w wersji Basic i Sport. Zanim komus zarzucisz klamstwo to najpierw sie dobrze zorientuj prosze!
dzurga Posted December 13, 2003 Posted December 13, 2003 Mam baaaaaaaaaaaaaardzo zly humor i jeste,m napraaaaaaaaaaawde zla!!! To, ze Ty moze nie slyszales albo nie widziales workow Bewi Doga Maxipack to nie znaczy, ze ich nie ma!!! Nie mam w zwyczaju wciskac komus kitu ani upierac sie kiedy nie mam racji. A worek 25 kilkowy mam w domu a chpociaz jestem blondynka rozrozniam napisa 15 kg od 25 kg i zapewniam Cie, ze na moim worku jest napisane 25kg a pani dystrybutor przyjechala mi go przywiezc z mezem, bo sama nie jest w stanie takiego ciezaru przytargac. Zapraszam na strone www.bewi-dog.de - mozesz sobie sprawdzic, ze sa worki po 25 kilo skoro na slowo mi nie wierzysz. No ale w koncu co tam moze wiedziec amator i do tego kobieta, co nie?
Wojtas Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 Ale ja Ci nie zarzuacałem kłamstwa przecież. Nie irytuj się, określenie "coś kręcisz" jest zupełnie niewinnym powiedzeniem, choć żeby było lepiej zrozumiane, powinieniem być może dołączyć taką ikonkę :wink: , a ja zapomniałem. Nie chciałem Cię obrazić absolutnie, ale jeśli poczułaś się dotknięta to wybacz :D
dzurga Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 Oki, wczoraj mialam po prostu kiepski dzien i sie naprawde wkurzylam (moze niepotrzebnie). Tez sorry.
kubas Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 witam niewiem czy są jeszcze potrzebne namiary na dystrybutora belcando w poznaniu - jeśli tak to prosze o cynk a podam można te karmę kupic równiez w sklepie na kilińskiego w poznaniu ( a jak się kupi 2 worki to daja takie fajne pudło zamykane na karme) co do samej karmy - ja karmię swoją sunię tą karmą od prawie 2 lat - najpierw była eukanuba, ale po niej sunia była non stoper głodna (potem się dowiedziałem ze ta nasza eukanuba to jakościowo zupwełnie co innego niż na zachodzie), potem royalem (ale cena była kiepska :)), puriną (sunia była uczulona, choć karma ogólnie super) - po tych perypetiach przesliśmy przypadkiem na belcando (promocja była) ale nie żałuję tej decyzji - sunia ma śliczna sierść, ładne kupki, dobra kondycję (a to na agility potrzebne), no i ogólnie jak się na nią patrzy to sama radość... belcando jest sprowadzane z niemiec a jakościowo jest porównywalne z eukanubą (cenowo nie ma się co równać), nie ma żadnych środów chemicznych, no i jest jej kilk rodzajów (my np teraz dajemy sunii mokrą odmianę suchej karmy - suche granulki zalewa się ciepłą wodą) naprawdę szczerze polecam co do bewi doga - wiem od dystrybutora tylko tyle że jakościowo jest trochę słabsza od blcando pozdrawiam
audeo Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 co do bewi doga - wiem od dystrybutora tylko tyle że jakościowo jest trochę słabsza od blcando pozdrawiam Mi się też tak wydaje. Ale to moje subiektywne odczucie.
Klaudia i Dino Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 witamniewiem czy są jeszcze potrzebne namiary na dystrybutora belcando w poznaniu - jeśli tak to prosze o cynk a podam Dziekuje,ale juz dostalam namiary od dzurgi:) można te karmę kupic równiez w sklepie na kilińskiego w poznaniu ( a jak się kupi 2 worki to daja takie fajne pudło zamykane na karme) tam,wiem...krotko mowiac zostalam ''olana''przez p.dystrybutor,wiec pofatygowalam sie na Kilinskiego. co do bewi doga - wiem od dystrybutora tylko tyle że jakościowo jest trochę słabsza od blcando tez tak uwazam,roznica jest widoczna chociazby w kupach :)
kubas Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 witam a ja poprosiłem o pojemnik i bez żadnego problemu dostałem :) a kto cie obsługuje jeśli mozna wiedziec ? pozdrawiam
Klaudia i Dino Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 Nie pytalam o nazwisko,dostalam namiary do p.Kasi,ktora jest dystrybutorem tej karmy.Dzwonilam do tej pani dwa razy i nigdy nie dostalam odpowiedzi na moje pytania,wiec pojechalam na Kilinskiego i dostalam karme bez problemu.
Kelly Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 Jestem na etapie poszukiwania odpowiedniej karmy dla moich psiaków...:) Belcando zainteresowało mnie składem i ceną. Mam jednak prośbę...czy ktos mógłby mi podać z opakowania informacje czym karma jest konserwowana? Interesuje mnie czy tłuszcze są konserwowane wit.E lub C czy czymś innym??? Na podanej stronce nie mogę dojrzeć takiej informacji....
dzurga Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 W ulotce wyczytalam, ze Vit E + wyciag z rozmarynu i zadnych sztucznych konserwantow.
kingulec Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 A wiecie moze czy Belcando mozna dostac gdzies w Warszawie?Jesli tak,to moze ktos wie gdzie?Zastanawiam sie nad ta karma ale na stronie nie znalazlam inf.o innych dystrybutorach niz ten we Wroclawiu :cry: Z gory dziekuje
czikot Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Ja też mam prośbę do Wszystkich: czy możecie podać namiary na dystrybutora(ów) lub sklep/hurtownie w okolicach Łodzi, ewentualnie Warszawy chodzi mi o karmy Belcando, Bewi-Dog ? Interesują mnie też 2 inne Chicopee oraz bosch. Z góry dziękuję za podpowiedzi :-)
Agnes Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 co do dystrybutora z Wawy jest ich trzech, ale ja kupowałam u pani na Szeligowskiej - stronka hurtowni http://www.republika.pl/mixhurt/index.html u niej może kupić każdy nie tylko hodowca czy właściciel rasowca...Wiem, że Belcando można kupić w sklepie zoo, ale w tej hurtowni napewno będzie taniej. Miłych zakupów:)
dzurga Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Warszawa: Zbigniew Krajewski - 502-532-543 (Radzymin) Janina Czerniakowska 0601-364-843 (Szeligowska) Andrzej Winek 0502-789-239 (Konstatncin) Łódź: MIchał Jędrzejczak - 0505-150-360; 719-75-20 Bogumił Kolęda 0606-337-424, 823-60-98 (Zduńska Wola) Agnieszka Wąsowska 0608-345-880, 043-67-76-804 (Lutomiersk)
dzurga Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 To co napisalam przed chwila to dystrybutorzy Belcando i Bewi Doga.
coztego Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Interesują mnie też 2 inne Chicopee oraz bosch. Z góry dziękuję za podpowiedzi :-) http://www.ewenement.pl/ to strona internetowa dystrybutora Bosch'a na Polskę. Jeśli tam w dziale "Kontakt" nie ma nic w Łodzi, to możesz do nich napisać i zapytać gdzie w Łodzi możesz Bosch'a kupić. Ja napisałam i dostałam odpowiedź zaraz na drugi dzień i moja sunia już wcina Boscha i bardzo jej smakuje. :)
czikot Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Dziękuję ,jesteście wspaniali . Na forum zawsze można liczyć ,podzwonię i powysyłam zapytania. Jeszcze raz dzięki wielkie :-) :-)
tunio Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 a ja mam pytanie....Ile Belcando ma bialka dla juniorow gigantow ? :roll: Coztego to sie ciesze ze Malej smakuje :D
audeo Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 Carragan - wszystkie informacje zanjdziesz tu: http://www.best-dog.net/brixi/belcando.html
Recommended Posts