apaczkrk Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Tak jak w temacie... kogo polecacie?? Lecznice na Centralnej czy Krakvet ??!! Mój psiak ma być operowany i mocno sie waham gdzie isc... Do dr.Bakowskiego czy dr.Orła??!! Bardzo Was proszę o pomoc w wyborze Quote
.Ania. Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='apaczkrk']Tak jak w temacie... kogo polecacie?? Lecznice na Centralnej czy Krakvet ??!! Mój psiak ma być operowany i mocno sie waham gdzie isc... Do dr.Bakowskiego czy dr.Orła??!! Bardzo Was proszę o pomoc w wyborze[/QUOTE] Jeśli ja miałabym wybierać między tymi dwoma wetami , na pewno wybrałabym doktora Orła. Natomiast jeśli masz możliwość, to pojedź skonsultować psiaka gdzieś jeszcze, np do Warszawy albo Wrocławia. Quote
dorota1 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ja też polecam dr Orła, sprawdź na portalu [url]www.znanylekarz.pl[/url], obaj lekarze zostali tam ocenieni przez właścicieli ich pacjentów. Jak prześledzisz opinie, to myślę, że nie będziesz mieć wątpliwości. Quote
Aku-Aku Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Tylko dr Orzeł.Bakowski o mało nie wykończył mi mojej suni.Do niego nie poszłabym nigdy Quote
iwona3333 Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Amavet - Omijać z daleka. Pobieżna i niedbała diagnostyka. Moja w podeszłym wieku sunia, jak się potem okazało – a było już za późno, chorowała na wątrabę. Opisałam tym konowałom wszystkie objawy. Ani razu nie zlecili badania wąroby. Sprawdzili dopiero, jak dostała drgawek i straciła przytomość. Pobyła ze mną jeszcze półtora miesiąca. Kolejny atak okazał się dla niej śmiertelny. Objawy Zmiany w osobowości zwierzęcia,, drżenia mięśniowe, niezborność, czy otępienie a więc zaburzenia świadomości, senność. Dostała lek na polepszenie krążenia i przez kilka mięsięcy nie była odpowiednio leczona. Była silna i pewnie by jeszcze pożyła gdybyśmy miały weterynarza z prawdziwego zadarzenia. Quote
Recommended Posts