Sajko Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Serdecznie zapraszamy na zawody agility w Warszawie w dniach 10-11.07.2010, które odbędą się przy Międzynarodowej Wystawie Psów Rasowych. Więcej informacji w lutym:razz: Zapraszamy! Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 A gdzie będą obydwie wystawy? Jeśli na Gwardii to może być tam trochę ciasno. O rozbijaniu namiotów trzeba będzie zapomnieć. Ale z drugiej strony widzę, że warszawskie ZKwP chce pokazać Agility i to jest bardzo dobra informacja bo zawodów więcej:multi: Quote
Sajko Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Wystawy nie będą się odbywały na Gwardii, ponieważ tam nie ma fizycznie miejsca nawet dla samej wystawy, nie mówiąc o zawodach. Oficjalne info o wystawie, a co za tym idzie miejscu zawodów, ma być po Nowym Roku. Ale warunkiem organizacji zawodów było miejsce dla nas odpowiednie dostępne, więc na pewno się zmieścimy:) Quote
wix Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Sluzeeeewiec, moze Sluzeeeewiec??? :D :D :D Quote
BeataG Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ja raczej obstawiam WAT, tak jak było do 2005 roku włącznie. Mnie to by bardzo pasowało i pod względem zawodów, i pod względem wystawy. Mam bardzo miłe wspomnienia związane z tym miejscem. :) Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Sajko']Wystawy nie będą się odbywały na Gwardii, ponieważ tam nie ma fizycznie miejsca nawet dla samej wystawy, nie mówiąc o zawodach. [/QUOTE] No to mnie nieco uspokoiłaś, bo jak na wystawy CACIB w stolicy kraju miejsce było fatalne. Na parkingu jak popadało można było w błotku utonąć, golili zresztą za ten parking jak za zboże... Quote
Mokka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Sędziować będzie Alice Glocknerova - Czechy Quote
Mudik Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Wszystko jest na agilitowym forum, ale tu masz wyniki cavano.waw.pl Quote
Saba Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 domyślam sie że tam jest ale kiedyś już chciałam się zarejestrować i jakoś mnie admin nie zaakceptował teraz jeszcze raz próbuję ale już tu się spytałam bo ciut mi na czasie zależy. Dzięki :) Quote
Sonka95 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Jak będą jakieś zawody agility w Warszawie niech ktoś mi da znać :cool1: Quote
Recommended Posts