Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kinia1984']...Dzis kolezanka z pracy widziala jak jeden dostal kopa a drugia dostal ceglą...Mamy miejsce w hotelu 10 zł/doba +swoja karma za dwa psiaki w boksie...Czyli potrzeba 310 zł deklaracji. Ja moge zadeklarowac 10 zł..[/QUOTE]

A nie moża było zadzwonić na policję, że mężczyzna znęca się nad psami?

Dopiero teraz zobaczyłam, że tyle was się tu zleciało:-) Cudownie... Moje biedne chłopaki, jakoś tak od początku mnie za serce złapały.
310 za hotelik dla obu z jedzonkiem, to rozsądna cena:-)
Deklaruję od mojego TZ-ta 10zł co m-c.

Posted

te kojce to tylko przechowalnia rzeczywiscie zadnego wysilku poza karmieniem i sprzataniem-poprzednio uciekla stamtad suka z krzyczek a teraz biszkopt z szydlowca.prosze sprawdzcie kojec bo juz nie chce wiecej wieszac ogloszen w okolicy.biszkopt starszy przeszedl podobno gora.

Posted

hmmm...my w sobote wzielismy stamtad suke na tymczas, ale ona spokojna i chyba nie miala nawet pomyslu zeby uciekac...wiem, ze tak nie ma zadnej pracy z psami, ani spacerow, ale w miare mozliwosci z emila bedziemy jezdzic i wyprowadzac chlopakow...w miedzy czasie bedziemy szukac jakiegos tymczasu gdzie jest lepsza opieka..moze w totka wygra ktoras z nas;) wiem jedno ze w tym momencie wszystko jest lepsze niz skazanie ich na ukamienowanie...A policji trudno byloby udowodnic ze on to robi...
Awit podziekuj TZowi:)

Posted

nie ma za co. Jak dam radę, w przyszłym miesiącu też pomogę.
P.S.
Do elainfo - to ja cię o pomoc psiakowi z wojskowego osiedla dziś męczyłam przez nk.

Posted

[quote name='Vasco']nie ma za co. Jak dam radę, w przyszłym miesiącu też pomogę.
P.S.
Do elainfo - to ja cię o pomoc psiakowi z wojskowego osiedla dziś męczyłam przez nk.[/QUOTE]

odpisałam Ci na NK. miło Cię tu widziec;-) jak możesz porób zdjęcia tej psiny ..