Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to co robimy z tymi obrożami? Czy znajdzie się sponsor? ja niestety nie mam nawet jak założyć ze swoich, na osiem bezdomnych psów które są u mnie w tej chwili mam kasę na dwie obroże, reszta ma problemy finansowe.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Astaroth']to co robimy z tymi obrożami? Czy znajdzie się sponsor? ja niestety nie mam nawet jak założyć ze swoich, na osiem bezdomnych psów które są u mnie w tej chwili mam kasę na dwie obroże, reszta ma problemy finansowe.[/QUOTE]

Złożyłam podanie do Skarpety im.Talcott o pomoc w zakupie obroży dla Jarka i Leszka.
Jak będzie decyzja - zaraz napiszę.

Chłopaki właśnie dostały pieniądze w kwocie [B][COLOR=#ff0000]90 zł [/COLOR][/B]na obroże ze Skarpety im. Talcott!!!:multi::multi:
[COLOR=#3e3e3e] Astaroth! Poproszę na pw numer konta hoteliku - Skarbnik Skarpety prześle pieniądze od razu do Ciebie.[/COLOR][COLOR=#3e3e3e]
[/COLOR]

Edited by Monika z Katowic
  • 2 weeks later...
Posted

Rozliczenie lutowe:
Kamila k. - 25 zł III
Monika z Katowic - 30 zł III
Iwona W. -30 zł II
Vasco - 40 zł III
Yana 30 zł III
Justyna M.-B. - 20 zł III
Jolanta08 - 10 zł III
Ania-tygrysiczka - 10 zł III
Magda K.-50 zł I, II, III +20 zł dodatek

Po zapłaceniu hoteliku za luty 450 zł na poczet marca zostaje jeszcze 86,95 zł.
Serdecznie wszystkim dziękuję za wpłaty:)

Posted

Chłopcy wykąpani, uszy wyczyszczone, pazurki przycięte, kiltixy założone :) Tu nowy marcowy album, chłopcy też są:[url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.652106821526637.1073741845.252626274808029&type=1[/url]

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

rozliczenie bieżące:
Aryste - 20 zł III,IV
Kamila K. -IV
Monika z Katowic- 30 zł IV
Yana - 30 zł IV
Vasco - 40 zł IV
Iwona W. - 30 zł III
_Lara - 10 zł III
Jolanta 08 - 10 zł IV
Ania-tygrysiczka - 10 zł IV

Na marzec mamy [B]341, 95 zł,[/B] przelewam 342 zł za hotelik, do opłacenia po rabacie (45 zł tyle ktoś z komerycjnego pobytu ktoś przeznaczył na chłopaków:)) zostaje [COLOR=#ff0000][B]63 zł zaległości.[/B][/COLOR]

A korzystając z okazji kolejny raz życzę wszystkim obecnym na wątku Spokojnych, ciepłych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych:) Dziękuję że tyle czasu jesteście....:)

Posted

Szefowa nie wie że część pieniędzy poszła na chłopaków. Vasco poleciła jej nasz hotel i zgodnie z obietnicą część z zarobionych przez nas pieniędzy mogła przeznaczyć na jakiegoś bezdomniaka od nas, wybrała chłopaków więc to jej należą się podziękowania :)

Posted

[quote name='Astaroth']Szefowa nie wie że część pieniędzy poszła na chłopaków. Vasco poleciła jej nasz hotel i zgodnie z obietnicą część z zarobionych przez nas pieniędzy mogła przeznaczyć na jakiegoś bezdomniaka od nas, wybrała chłopaków więc to jej należą się podziękowania :)[/QUOTE]

Powiem, jak moja córka "Wcale, bo nie!". Astaroth, to był Twój pomysł. Dziękuję raz jeszcze. A Twój hotel mogę polecać zawsze i wszędzie.