Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[COLOR=#ff0000][B]Rozliczenie czerwiec, znowu nie starczyło na całość....[/B][/COLOR]

wpłaty:
emilak- 90 zł IV, V, VI
Magda_K - 40 zł, V, VI, VII +10 zł jednorazowo
Awit - 20 zł- VII
Monika z Katowic - 10 zł VII
Yana 30 zł - VII +10 zł jednorazowo
ja - 30 zł VI

Bazarek:
104 zł ( jedna osoba jeszcze nie zapłaciła)

Razem na czerwiec 314 zł, które dziś przelałam Astaroth, [B][COLOR=#ff0000]brakuje 136 zł[/COLOR][/B] żeby zapłacić całość....Ja już nie mam siły....

Posted

To nie tak może, że pomagających mniej, tylko coraz więcej psów, które trudno wyadoptować. Ja ma 4 stałe deklaracje, wzystko psy co już lata czekają na dom...
A jeszcze kociego podrzutka mam od tygodnia... kolejne wydatki... i jeszcze leczyć malucha trzeba...

Posted

[quote name='Yana']To nie tak może, że pomagających mniej, tylko coraz więcej psów, które trudno wyadoptować. Ja ma 4 stałe deklaracje, wzystko psy co już lata czekają na dom...
[/QUOTE]

Psów więcej a kasy mniej!! Tak to wygląda niestety....
Żywność, paliwo i kwiatki do ogródków są coraz droższe a życie w Polsce uciążliwe....!
Z dnia na dzień to widać, słychać i czuć. Nie wiadomo w jakie potrzeby rodzinne włożyć tę kasę, którą mamy na koncie. Że o psach nie wspomnę...! :-(

Byłam przez jakiś czas darczyńcą "chłopaków", ale niestety sytuacja finansowa i polska rzeczywistość przygniotła mnie do ziemi.
Musiałam zrezygnować ze wszystkich deklaracji na dogo, bo każdy grosz jest ważny.
Ale nie zapomniałam o nich i w miarę możliwości będę wspierać.... :p

Posted

[quote name='DIF']Psów więcej a kasy mniej!! Tak to wygląda niestety....
[B]Żywność, paliwo i kwiatki do ogródków są coraz droższe a życie w Polsce uciążliwe....!
Z dnia na dzień to widać, słychać i czuć. Nie wiadomo w jakie potrzeby rodzinne włożyć tę kasę, którą mamy na koncie. Że o psach nie wspomnę...! :-([/B]

Byłam przez jakiś czas darczyńcą "chłopaków", ale niestety sytuacja finansowa i polska rzeczywistość przygniotła mnie do ziemi.
Musiałam zrezygnować ze wszystkich deklaracji na dogo, bo każdy grosz jest ważny.
Ale nie zapomniałam o nich i w miarę możliwości będę wspierać.... :p[/QUOTE]

Dobrze Cię rozumiem cioteczko. Czasy teraz ciężkie, mało pracy, a i człowieka wykorzystają, a zarobki liche...w porównaniu do cen rzeczy, za które każą płacić... ciężko się w tej Polsce żyje...

Posted

[quote name='Aryste']moge je wspomoc jednorazowo 20 zl
i doloze co miesieczna deklaracje 10 zl.
szkoda mi ich strasznie[/QUOTE]

poprosze nr konta na priv

Posted

Wpłaty na koncie chłopaków
Vasco- 120 zł VI-VIII
Ania-tygrysiczka 10 zł VII
emilak- 30 zł VII
Monika z Katowic -10 zł VII
Artyste - 20 zł jednorazowo
Stanisław P- 111 zł jednorazowo
Udało się zapłacić w całości czerwiec, na lipiec na koncie chłopaków jest na dzień dzisiejszy 205 zł....

Artyste wielkie dzięki za deklarację stałą:D