Kinia1984 Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Skrzynka odgruzowana, 41 zł od DIF doszło:D , zapłaciłam Astaroth II rate za maj 152 zł, czyli maj juz z głowy uff... Teraz kombinujemy czerwiec... Quote
__Lara Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 No tak, bo lada moment trzeba będzie za czerwiec płacić :/ Quote
Kinia1984 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [COLOR=#ff0000][B]Rozliczenie czerwiec, znowu nie starczyło na całość....[/B][/COLOR] wpłaty: emilak- 90 zł IV, V, VI Magda_K - 40 zł, V, VI, VII +10 zł jednorazowo Awit - 20 zł- VII Monika z Katowic - 10 zł VII Yana 30 zł - VII +10 zł jednorazowo ja - 30 zł VI Bazarek: 104 zł ( jedna osoba jeszcze nie zapłaciła) Razem na czerwiec 314 zł, które dziś przelałam Astaroth, [B][COLOR=#ff0000]brakuje 136 zł[/COLOR][/B] żeby zapłacić całość....Ja już nie mam siły.... Quote
__Lara Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 :/ 136zł to nie tak dużo, może jeszcze jakiś bazarek? Np. ogłoszeniowy? Quote
Awit Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 W dłuższej perspektywie to ogromna brakująca kwota wyjdzie.... Quote
__Lara Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Awit']W dłuższej perspektywie to ogromna brakująca kwota wyjdzie....[/QUOTE] No na pewno, a na wątku pustki.... Quote
Monika z Katowic Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='__Lara']No na pewno, a na wątku pustki....[/QUOTE] Ogólnie rzecz biorąc - na całym Dogo pustki już od pewnego czasu... Ale nie można się poddawać! [IMG]http://img5.glitery.pl/dev5/0/111/571/0111571241.jpg[/IMG] Quote
Kinia1984 Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 kto wspomoże tych zapomnianych biedaków...cały czas brakuje kasy żeby opłacić cały czerwiec.... Quote
Yana Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 To nie tak może, że pomagających mniej, tylko coraz więcej psów, które trudno wyadoptować. Ja ma 4 stałe deklaracje, wzystko psy co już lata czekają na dom... A jeszcze kociego podrzutka mam od tygodnia... kolejne wydatki... i jeszcze leczyć malucha trzeba... Quote
Hotel KADIF Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Yana']To nie tak może, że pomagających mniej, tylko coraz więcej psów, które trudno wyadoptować. Ja ma 4 stałe deklaracje, wzystko psy co już lata czekają na dom... [/QUOTE] Psów więcej a kasy mniej!! Tak to wygląda niestety.... Żywność, paliwo i kwiatki do ogródków są coraz droższe a życie w Polsce uciążliwe....! Z dnia na dzień to widać, słychać i czuć. Nie wiadomo w jakie potrzeby rodzinne włożyć tę kasę, którą mamy na koncie. Że o psach nie wspomnę...! :-( Byłam przez jakiś czas darczyńcą "chłopaków", ale niestety sytuacja finansowa i polska rzeczywistość przygniotła mnie do ziemi. Musiałam zrezygnować ze wszystkich deklaracji na dogo, bo każdy grosz jest ważny. Ale nie zapomniałam o nich i w miarę możliwości będę wspierać.... :p Quote
feliksik Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 oj kochane chłopaki - tyle dobrze, że oni hociaż w hotelu nie jakiejś mordowni. Inne nie mają tyle szczęścia Quote
__Lara Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='DIF']Psów więcej a kasy mniej!! Tak to wygląda niestety.... [B]Żywność, paliwo i kwiatki do ogródków są coraz droższe a życie w Polsce uciążliwe....! Z dnia na dzień to widać, słychać i czuć. Nie wiadomo w jakie potrzeby rodzinne włożyć tę kasę, którą mamy na koncie. Że o psach nie wspomnę...! :-([/B] Byłam przez jakiś czas darczyńcą "chłopaków", ale niestety sytuacja finansowa i polska rzeczywistość przygniotła mnie do ziemi. Musiałam zrezygnować ze wszystkich deklaracji na dogo, bo każdy grosz jest ważny. Ale nie zapomniałam o nich i w miarę możliwości będę wspierać.... :p[/QUOTE] Dobrze Cię rozumiem cioteczko. Czasy teraz ciężkie, mało pracy, a i człowieka wykorzystają, a zarobki liche...w porównaniu do cen rzeczy, za które każą płacić... ciężko się w tej Polsce żyje... Quote
Aryste Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 moge je wspomoc jednorazowo 20 zl i doloze co miesieczna deklaracje 10 zl. szkoda mi ich strasznie Quote
Aryste Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Aryste']moge je wspomoc jednorazowo 20 zl i doloze co miesieczna deklaracje 10 zl. szkoda mi ich strasznie[/QUOTE] poprosze nr konta na priv Quote
Aryste Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Ponownie prosze o przeslanie mi nr konta na priv. bez tego nie mam jak wesprzec chlopaków. Quote
Aryste Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 przelalam 20 zl na chlopaków.powinno dojsc do jutra rano. Quote
Kinia1984 Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Wpłaty na koncie chłopaków Vasco- 120 zł VI-VIII Ania-tygrysiczka 10 zł VII emilak- 30 zł VII Monika z Katowic -10 zł VII Artyste - 20 zł jednorazowo Stanisław P- 111 zł jednorazowo Udało się zapłacić w całości czerwiec, na lipiec na koncie chłopaków jest na dzień dzisiejszy 205 zł.... Artyste wielkie dzięki za deklarację stałą:D Quote
Monika z Katowic Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Wysłałam moją sierpniową deklarację dla Jarka i Leszka.:loveu: Oj! Widzę, że znowu BARDZO biednie u chłopaków. :(:( Quote
Recommended Posts