g_o_n_i_a Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='Daisunia']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: co ty na to że sobie pożyczę Aze ??[/QUOTE] A po cóż Ci moje Laciate szczęscie? :lol: A na ile chcesz Azora? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ja tez chce pozyczyc!! Do wycalowania i tarmoszenia:loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Ooo :lol: Bardzo mi miło :lol: Madziu, Azulka baaardzo lubi tarmoszenie :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='Gabryjella']Oglądnęłam sobie zwierzyniec, całuśny- papuśny:lol:[/QUOTE] Oo Nowa Ciocia w naszej galerii! :multi: :multi: :multi: Witamy i zapraszamy ponownie. Zwierzyniec dziekuje za miluśkie słówka. :buzi: Madziu, to kiedy ją bierzesz? :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 To ja zapraszam do nas - odbior wylacznie osobisty :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 :lol: :lol: To kiedy przyjedziesz? :lol: Quote
KaRa_ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Wy tu gadu,gadu a ja czekam na fotki:cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 No przeciez jutro mają byc :lol: Quote
Magda Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Ekhm.....i gdzie te fotki?:mad: Slepa jestem, czy ich nie ma?:mad::mad::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Magda_Miki']Ekhm.....i gdzie te fotki?:mad: Slepa jestem, czy ich nie ma?:mad::mad::evil_lol:[/quote] :placz: Małe komplikacje droga Madziu... Quote
g_o_n_i_a Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Drodzy odwiedzający! :buzi: Jutro będą zdjęcia, juz mam zaklepane spotkanie z Justynką... Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [I][B]:cool1: no to se jeszcze poczekam ;)[/B][/I] Quote
r_2005 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Jeśli klepanie Justynki równa się zdjęcia, no to czekam:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Alicja, toż to dla nas zaszczyt, ze i Ty cekos razem z innymi, kochanymi Ciociami. :] Ale zaraz, przeciez moze jeszcze wyszukam jakies zdjecia mojej Klopki Quote
g_o_n_i_a Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Wspomnienie z wakacji... Cóż to były za cudne chwile... :lol: [img]http://www.psieforum.pl/album_pic.php?pic_id=1363[/img] Oszczędzam na legowisku... :evil_lol: [img]http://www.psieforum.pl/album_pic.php?pic_id=1315[/img] Quote
Magda Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 HAhahha......... no to ladnie oszczedzasz:evil_lol::evil_lol: Nie masz serca, biedny piesek musi spac w kartonie (dobrzez, ze nie na dworcu). Oj nieladnie....:mad: Quote
KaRa_ Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Oszczędzam na legowisku... :evil_lol:[IMG]http://www.psieforum.pl/album_pic.php?pic_id=1315[/IMG][/quote] I to do tego za malym:mad: :mad: :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Trzeba oszczędzać w tych ciężkich czasach... W końcu jedynie pudełka daja za darmo. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Trzeba oszczędzać w tych ciężkich czasach... W końcu jedynie pudełka daja za darmo. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Jak daja za darmo to nastepnym razem o rozmiar wieksze wez:lol: :lol: :lol: :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Ale wiesz, to nie moja wina, ze ona gustuje w pudełkach i to małych... :D Quote
Recommended Posts