KaRa_ Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] [B]Kara[/B], a śmiało, śmiało - przyjeżdzaj i drapciaj, ona sie nigdy nie nudzi. I jeszcze to stękanie. :loveu:[/quote] za daleko:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 [quote name='KaRa_TC']za daleko:evil_lol:[/quote] :shake: Nie to nie. :eviltong: Quote
KaRa_ Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']:shake: Nie to nie. :eviltong:[/quote] Phi ja myślałam,że tu mnie będziesz na kolanach prosic:diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 [quote name='KaRa_TC']Phi ja myślałam,że tu mnie będziesz na kolanach prosic:diabloti:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Marzenia... :diabloti: Quote
KaRa_ Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Marzenia... :diabloti:[/quote] Bo znów zarzuce focha:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 [quote name='KaRa_TC']Bo znów zarzuce focha:evil_lol:[/quote] :placz: :placz: :placz: Niedobra Kara! Quote
Teklunia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] [B]Kasia,[/B] brzuszki są przede wszystkim dla Ciebie :multi:[/quote]dziekuje :) ale ja cały czas czekam na zdjęcie Twojego brzuszka ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Brzuszkow moich niet, bo to galeria Azuli, a ona mi nie pozwoli oszpecić jej galerii. W ostatnich dniach naszło mnie mnostwo przemyslen, przemyslen o moich zwierzakach. Przede wszystkim jak na razie rezygnuje z kupna psa z rodowodem - mozlize, ze np. za 10 lat bede miala juz wlasne mieszkanie i wlasne pieniadze i calkiem mozliwe, ze rozpocznę swoją przygodę z wystawami na poważnie. A teraz, jakbym kupila sobie beaglka, to musialabym go wykastrowac, wiec jaki jest sens? Jest tez pewna kwestia milosci do rasy dalmatynczyk i predzej zdecyduje sie na dalmaska niz na beagle. Dzisiaj sobie tak z Azulka siedzialysmy na leżaczkach, tak tak, Azulek sobie siada na leżaczku i rozmysla (mam zdjecia na komorce to jak znajde kabelek pokażę). Teraz Rudzio szuka domku. Zrobi sie niedługo taka sytuacja jak dawniej - Aza i Ed. Calkiem mozliwe, ze po prostu za rok zabiorę się do schroniska i jak upatrzę pewnego psiaka (oczywisciem szczeniaczka, pieska), to go weźmiemy. Tak bedzie lepiej. A w ciagu tego roku czeka mnie niezla praca - zaliczenie III klasy gimnazjum. Miedzy czasie Azulek pojdzie na sterylke, zajmiemy sie jej wypadającą sierscia. Bedziemy tez z Azulka pracować w kontaktach z innymi psami, bo to najważniejsze. No i zobaczymy... ;-) Quote
Imbirka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 gonia, nic tyko zabieraj się do fotografowania brzusia zgodnie z życzeniem,:evil_lol: a też masz taki łaciaty?;) (oj chyba razem napisałyśmy posta, ale to nic, Gonia dawaj brzuszek) Quote
g_o_n_i_a Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Julia, nie ma mowy, nic nie powiem o moim brzuszku :evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 no dobra, dobra, nie chcesz to nie:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Azulek sie obrazi jak bedziemy gadac o moim brzydkim brzuszku blee :evil_lol: Wstawić krofffciowe zdjęcia? :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Smyru smyru :evil_lol: [IMG]http://img165.imageshack.us/img165/4524/pict4133jo3.jpg[/IMG] Muuuuu a co to? [IMG]http://img475.imageshack.us/img475/1930/pict4134xs7.jpg[/IMG] Quote
Teklunia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Ani slowa :evil_lol:[/quote]ale pępuszek to na pewno ma :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 [quote name='Teklunia']ale pępuszek to na pewno ma :evil_lol:[/quote] No chyba jak kazdy. :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kiessa Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Azulka jak zwykle piękna i wiesz co? Chyba jej plamki wyciemnialy;)Więcej zdjec!!!!!! Quote
g_o_n_i_a Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Zabieraj to trawsko :p [IMG]http://img475.imageshack.us/img475/7720/pict4131si6.jpg[/IMG] Quote
g_o_n_i_a Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Oho, widze, ze na miau troche wysprzątali, dużo zdjęc zgubiliśmy - jutro porządkujemy, moze coś uda się odzyskać. :shake: No chyba, ze całkiem im upload siadł. :( Raczej serwer, bo nawet nie chodzi strona. Ale mimo wszystko bedziemy jutro wrzucac na imageshack'a. Quote
g_o_n_i_a Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Dzisiaj mialam telefon w sprawie kotka. Rudzio mieszkałby w Krakowie, w bloku (tak jak chcialam), w towarzystwie drugiego rudego kocurka... Ewentualny wyjazd do nowego domku za tydzien. :multi: Quote
ewelinabuck Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 zapraszam cie do mojej galeri nowe fotki i historyjka:lol: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Dzisiaj mialam telefon w sprawie kotka. Rudzio mieszkałby w Krakowie, w bloku (tak jak chcialam), w towarzystwie drugiego rudego kocurka... Ewentualny wyjazd do nowego domku za tydzien. :multi:[/quote]:multi::multi::multi:no to super ,że miałby taki fajny domek Quote
KaRa_ Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Dzisiaj mialam telefon w sprawie kotka. Rudzio mieszkałby w Krakowie, w bloku (tak jak chcialam), w towarzystwie drugiego rudego kocurka... Ewentualny wyjazd do nowego domku za tydzien. :multi:[/quote] No to świetnie:multi: :multi: :multi: Oby wszystko wyszlo jak najlepiej;) Quote
Recommended Posts