Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
[B]Kasia[/B], no nie mów mi, ze nie skusisz się na taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaką pyyyyyyyyszną sałateczkę z Rudziaszka, przepis tradycyjny babuni. Jak to mowią - niebo w gebie. :evil_lol:[/quote]hmm :hmmmm:... chyba ze dodasz odrobinę bazylii, to moze... ;)

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Gosia[/B], to Twoja psinka taka cudna? :loveu: Widze, ze ma dłuuugi ogonek, bedzie pyszny na grillu, wiecej mięska niż na kocim. :evil_lol: I łapcie też ma długie. :evil_lol: To bedzie jedyny w swoim rodzaju grill!
[B]Bigos[/B], witamy u nas w galerii :loveu: Rudziaszek już przesyła słodkie "mrau mrau".
[B]Kara[/B], a wiesz ile taki kurier kosztuje? Toż to ja na sterylke Azy zbieram, a potem na psiątko.
[B]Julia[/B], musisz nam wybaczyć te braki u Was. :( Jakoś tak wyszło, ze mamy bardzo słaby komputer i nie wyrabia na tych galeriach. Na Dogo wpadam na wątki na PWP i do nas. :( A moze za rok sie spotkamy, bo jak u nas w okolicy nie bedzie takiego szczeniaka jakiego chcemy, to gonia jedzie w gląb Polski szukać malucha.
[B]Kasia[/B], ja wiedzialam, ze Ty taką skruszoną udajesz. :evil_lol: Bazylie mozna dodać, czemu nie. :D

Posted

[quote name='g_o_n_i_a'][B]Kara[/B], a wiesz ile taki kurier kosztuje? Toż to ja na sterylke Azy zbieram, a potem na psiątko. [/quote]
A Azuni na grilka nie dajesz?:-( A tak chcialam ja skonsumowac:roll:
A my szczelamy focha bo nas nie odwiedzasz w naszej galerii:obrazic:

Posted

[quote name='Imbir1']no już nie płacz, przecież już nadrabiasz zaległości (przynajmniej u nas) my sie nie gniewamy, cacy gonia:glaszcze:[/quote]
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :buzi:
[quote name='KaRa_TC']No już dobrze, już focha nie ma:lol:[/quote]
Łiiiiii:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]cześć Goniu :p jak idzie zbiórka ;)[/I][/B]

[I][SIZE=1]co tam u Edzia ;)[/SIZE][/I]
[/quote]
Cześć Ala :calus:
A zbiorka nawet dobrze. Jeszcze troche i gonia bedzie miała 300 złotych. :diabloti:
A właściwie co do beaglów. Dostałam zaproszenie do hodowli na niezobowiązującą rozmowę o szczeniakach. Jak dobrze pojdzie to w poniedzialek z koleżanką tam pojadę. A w środę... W środę mamy umowiony spacerek z Azulką i z cudną Roską - sunią rasy beagle. :loveu:
A Edzinka... Edzisko sie teraz wredne zrobiło, tylko zjada coś i zmyka na polko z Rudziaszkiem. Od ludzi sie odgania jak wściekły. Trudno, mężczyźnie się nie należy narzucać. :evil_lol:

Posted

Profilek mojej Cudnej :loveu: :loveu: I ignoracja w jednym :D
[IMG]http://img96.imageshack.us/img96/8275/az3cx1.jpg[/IMG]

Azitka, popatrz tutaj! Nie udawaj, ze mnie tu nie ma! :evil_lol:
[IMG]http://img83.imageshack.us/img83/2348/azif3.jpg[/IMG]

Moje śliczne, grzeczne pieski :loveu: :loveu:
[IMG]http://img83.imageshack.us/img83/7919/az2tg8.jpg[/IMG]

Mrauuuuuu :evil_lol:
[IMG]http://img83.imageshack.us/img83/906/az4bj4.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='chicken']Łaciata, kropkowana galeria-SUUUUUUUUUUPER!! Tylko dlaczego napisalas na poczatku ze ma brzydkie cetki... :shake: :shake: :angryy: :angryy:[/quote]
Witamy w galerii! :cool3:
Cichoooo, to bylo dawno :D Teraz jest moja piękna :p I moze byc cała biała i tak ją kocham :)

Posted

A sa tu jakies zdjecia kociaka z pieskiem? :cool3: :cool3: uwielbiam takie symbiozy :multi: :multi: :p :p Tylko niestety moja Kesiula nie ma sie z kim "symbiozowac"-jest jedynaczka :shake: :shake: Ale narazie jeden lobuz w domu wystarczy :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='chicken']A sa tu jakies zdjecia kociaka z pieskiem? :cool3: :cool3: uwielbiam takie symbiozy :multi: :multi: :p :p Tylko niestety moja Kesiula nie ma sie z kim "symbiozowac"-jest jedynaczka :shake: :shake: Ale narazie jeden lobuz w domu wystarczy :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Tez tak rok temu mowilam, ze jeden lobuz wystarczy i co? Za rok prawdopodobnie bedziemy miec beagle. :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :buzi:

Łiiiiii:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Cześć Ala :calus:
A zbiorka nawet dobrze. Jeszcze troche i gonia bedzie miała 300 złotych. :diabloti:
A właściwie co do beaglów. Dostałam zaproszenie do hodowli na niezobowiązującą rozmowę o szczeniakach. Jak dobrze pojdzie to w poniedzialek z koleżanką tam pojadę. A w środę... W środę mamy umowiony spacerek z Azulką i z cudną Roską - sunią rasy beagle. :loveu:
A Edzinka... Edzisko sie teraz wredne zrobiło, tylko zjada coś i zmyka na polko z Rudziaszkiem. Od ludzi sie odgania jak wściekły. Trudno, mężczyźnie się nie należy narzucać. :evil_lol:[/quote]

O to fajniście ,ze wszystko na dobrej drodze :multi:
Trzymam kciuki za pozytywny oddźwięk rozmowy;)

Posted

Ala :multi:
Pan Lucjan z tej hodowli stwierdził, ze moze mi troche cene szczeniaka upuści (nie oszukujmy sie 1300 zlotych na 15 latke :D). Wiadomo, czas szybko leci (szegolnie ze szkolą :placz:). Krycie suni moze byc na przykład na poczatku 2007 roku. Trzeba będzie zbierać pieniażki i potem zarezerwować szczeniaczka. Ale cicho, wole nie zapeszać. :evil_lol: