Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Moderator :p coś cie córcia nie słucha :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Navy][B]
no właśnie nie wiem, żeby ojca nie słuchać? :mad: chyba wychowawczy będę musiał wziąć :diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]
no właśnie nie wiem, żeby ojca nie słuchać? :mad: chyba wychowawczy będę musiał wziąć :diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
koniecznie ....babcia pomoże ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
koniecznie ....babcia pomoże ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

no ja mam nadzieję ;), że uda nam się ją sprowadzić na dobrą drogę:cool1:

Posted

Kochani, aż mi głupio - tak zaniedbaliśmy galerię... :oops: Dzięki, że o nas pamiętacie. Obiecujemy poprawę, niech tylko aparat wróci do domu. :) Rok szkolny się na szczęście kończy, choć przyznam, że na własne życzenie sobie go trochę zawaliłam i zamiast już na luzie przejść maj i czerwiec tak jak w tamtym roku, to musiałam nadganiać i jeszcze wczoraj zaliczałam PO poprzez resustytację fantoma. :evil_lol: A na dokładkę od maja chodzę na prawo jazdy :diabloti:, wykłady wykładami, wewnętrzy egz zdałam no to teraz sobie śmigam eLką :evil_lol: Spoko spoko, jeszcze żadnych ofiar nie było, może będzie ze mnie kiedyś kierowca :diabloti:
A co u zwierzaków? 2 tygodnie temu minął rok odkąd Filoniasty jest u nas, natomiast za tydzień stuknie Frytce 10 miesiąc - stara krowa już z niej :eviltong: Dziadek Ed standardowo wygrzewa się w słonku, a Ogoniasty chodzi tu i tam, co ciekawe z każdej wyprawy przynosi jakies niespodzianki - jak nie kleszcze to jakąś kontuzję, wiec aktualnie chodzi na 3 łapach bo jedna tylnia jest niesprawna chwilowo :shake:

Posted

Jakiś czas temu robiłam zdjęcia, a potem mi się dysk poszedł jeb*ć i wsio mi zniknęło. Ale mam zdjęcie Bąbla :loveu:
[img]http://img412.imageshack.us/img412/7238/52446319.jpg[/img]

Jak jutro odwiedzi nas koleżanka to będziemy mieć foteczki, a jak nie to dopiero po weekendzie :)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B];)wybaczamy nieobecność ważne ze już jesteś :multi::loveu:...usprawiedliwiona :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

nic dodać nic ująć :diabloti::loveu::loveu:

Posted

Kurczę, Gonia, kopę lat...! Wieki mnie tu nie było ;)
Przykro mi z powodu straty Azulki, natknęłam się na tę wiadomość już kilka miesięcy temu na TM, i uwierzyć nie mogłam...

Malutka kropka cudna jest :loveu:

Posted

Mam jeszcze filmik tylko do góry nogami, ale jako dowód, że to straszny pyskacz :shake: i siadać nie będzie :D
[URL="http://pl.tinypic.com/r/2unukuc/5"]View My Video[/URL]

Posted

Pozdrowionka od łaciatkowej sforki.
Piękne psy , wiele radości i wspaniali ludzie cóż więcej powiedzieć
Gonia dzięki za to co robisz .
Pozdrowionka :lol:

Posted

:) postaramy się o więcej zdjęć, jutro wraca aparat to coś pofocimy :)
A kropy to i owszem ma, obie bestyje mają obcykany nawyk gapienia się w okna jak tylko ruszy się firanka. Mama zawsze się śmieje jak Fry się gapi, bo ona nie wie gdzie to to ma oczy a gdzie kropki :P