Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dramat za dramatem.
My dziś z pobocza szosy zabraliśmy śliczna ONkę z poprzecinaną i gnijacą skórą na karku, bo jakis dobry człowiek załozył jej łańcuch od roweru na szyję

[url]http://www.dogomania.pl/threads/175403-PotrzebujAE-pomcy-ONka-z-okropnAE-ranAE-i-A-aA-cuchem-od-roweru[/url]

Posted

oj, powinien, powinien.. Choć ten tydzień był szczęśliwy: 3 ostatnie szczeniaczki znalazły domki (dziś Faworyta zapoznała się z własną kanapą) i Chester wyjechał z nowym Panem do domku :) Oby byli szczęśliwi!!!

Mimiś -chora nie jestem, ale zarobiona tak, że nie ma czasu się w.. nos podrapać. Praca, firma, strona znajdy.pl, strona przytuliska (Paros robi, ja asystuję), święta na karku.. olaboga-olaboga! ;)
Najgorsze, że do przytuliska nie mam kiedy jechać -zawodzę i sumienie mnie przez to uwiera.. :( Mój Kosmo pewnie już zapomniał jak śmierdzą moje perfumy.. A ja codziennie coś robię, doby mi nie starcza.. Marzę o tym, żeby się wyspać..

Posted

Ja też nic nie piszę, naprawdę brakuje czasu. Byłam w lecznicy zobaczyć jak czuje się ten poprzedni pies z wypadku i chciałam zrobić mu zdjęcia i tej suni od ciąży, ale padła mi bateria w aparacie, mogłam jeszcze pokazać Wam Sonię w kubraczku po sterylce, niestety nie wyszło. Jeżdżę teraz z kociakami do doktora Czerwieckiego, dzięki Przyjacielowi Koni, która opłaca ich leczenie, bo cały czas wraca im koci katar Bardzo Jej Dziękuję, a Wam wszystkim dzięki, że jesteście. Jest jeszcze około półtora-roczna ruda mała suczka, ale jej też muszę dopiero zrobić zdjęcia. Dzięki niektórym z Was psy w tak szybkim tempie dostają swoje domki, a ja wsparcie, kiedy mam złe dni, bo jak wchodzę na wątek i widzę, że jesteście i mnie wspieracie, to chce się dalej żyć i działać. DZIĘKUJĘ
Zoja, rzęczywiście tęsknimy za Tobą i niedługo zapomnimy jak wyglądasz, ale rozumiemy, że gdybyś mogła to już byś u nas była, CZEKAMY, na innych, którzy chcą nas odwiedzić, też czekamy.

Posted

Aktualizowałam zdjęcia :) Mamy teraz na frontowej stado psiaków, które zostały adoptowane, ale to nie znaczy, że psów ubyło.. Na ich miejsce są już następne, tylko czekamy na zdjęcia :)

Dziewczyny, proszę, w wolnej chwili powystawiajcie nasze kotki.. Ja nawet nie wiem jakie są "poczytne" strony ogłoszeniowe dla kotów..

[B]Czy któraś z Was ma zaufaną osobę w Lublinie[/B]? Potrzebujemy kogoś, kto zechciałby nam pomóc w przeprowadzeniu wizyty przedadopcyjnej.

Posted

W tym tygodniu ma się odbyć wizyta przedadopcyjna Belli -jak dobrze pójdzie Bella będzie mieszkanką Lublina :)

[B]Pani Jolu[/B], zdjęcia "nowicjuszy" i Bladej są potrzebne.. ;) Kilka nowych dla rodziny z Lublina tez by się przydało..

[B]Strona przytuliska w robocie :)
[SIZE=4][COLOR=Green]Macie pomysł na nazwę przytuliska Pani Joli?[/COLOR][/SIZE][/B]
Byle nie było to "Przytulisko u Joli" i nic w tym typie ;)

Posted

Trzymam kciuki za powodzenie adopcji :) po świetach postaram sie przelac pare zlotych, bo teraz krucho.. a potem jakies nadgodziny wpadna.
I porobie zdjec Arona i Vegi. Vega wyszczuplala - duzo biega, a Aron wielki rosnie :D i śnieg mu sie podoba.

Posted

ufff... dobrze, że Vega zeszczuplała, bo przecież niedługo trzeba by ją mianować psiakiem-tucznym ;) Sylwija, a nie chciałabyś wziąć Łyska na jakiś czas do odchudzenia? On się już toczy jak kuleczka, a powinien zadbać o linię jak modelka, bo na stronie przytuliska będzie stanowił niemalże "logo firmy" ;) (Na stronie głównej będzie jego wielki portret)

[B][SIZE=3][COLOR=Green]Ponawiam prośbę o propozycje nazw dla przytuliska Pani Joli :)
Nie wstydźcie się -i tak każdy śmieje się tylko do własnego monitora ;)

[SIZE=2][COLOR=Black]Moja propozycja to

Prywatne Przytulisko Dla Zwierząt "MAŁY DOMEK"[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='zoja.']ufff... a nie chciałabyś wziąć Łyska na jakiś czas do odchudzenia? On się już toczy jak kuleczka, a powinien zadbać o linię jak modelka, bo na stronie przytuliska będzie stanowił niemalże "logo firmy" ;) (Na stronie głównej będzie jego wielki portret)..........[/QUOTE]

Próbna strona z Łyskiem :lol:

[URL="http://krusze.jg8.pl/"][B][COLOR="#800080"]http://krusze.jg8.pl/[/COLOR][/B][/URL]

Posted

Świetna strona :) i Łysek jest super i swoja droga.. kolejka sie powinna ustawiac do adopcji podopiecznych pani Joli - Bardzo fajne zwierzaki, jak to sie mowi, 'z duzym potencjalem' ;) Pani Jola bardzo o nie dba.
Mały Domek - mi tez sie podoba :)

Posted

Moje propozycje domen internetowych dla strony przytuliska p. Joli:

- znajdki.pl
- psiarek.pl
- psiarki.pl

Znajdki podobają mi się najbardziej. Oddają tematycznie całość przedsięwzięcia. Jeśli będzie zainteresowanie oddamy jedną z tych domen p. Joli pod stronę www

Posted

Piekne i fajne są te w tym przytulisku -widać ,że zajmują się nimi ludzie z dobrym sercem -tylko dlaczego te nieduże ,lagodne psy noszą KOLCZATKI - ? :crazyeye: Przecież każda kolczatka sprawia psu ból . A tym bardziej,że nie są to duże ,ostre psy ani agresywne. Brakuje tam psom normalnych obroży ?? Nei używajcie tam żadnych kolczatek -proszę ..