zoja. Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Owszem.. Dobrze, ze chociaz szczenna sunia dojechała na czas do lecznicy, bo byłyby następne nieszczęścia.. Quote
malagos Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Dramat za dramatem. My dziś z pobocza szosy zabraliśmy śliczna ONkę z poprzecinaną i gnijacą skórą na karku, bo jakis dobry człowiek załozył jej łańcuch od roweru na szyję [url]http://www.dogomania.pl/threads/175403-PotrzebujAE-pomcy-ONka-z-okropnAE-ranAE-i-A-aA-cuchem-od-roweru[/url] Quote
mimiś Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Zoja sie gdzies zapodziała i wątek leżakuje...mam nadzieję ,że nie chora..[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/wink333.gif[/IMG] Quote
mtf zalesie Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 ten domek to powinien byc bardzo rozciagliwy objetosciowo bo psow przybywa w szybszym tempie niz ubywa -jak wszedzie chyba Quote
zoja. Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 oj, powinien, powinien.. Choć ten tydzień był szczęśliwy: 3 ostatnie szczeniaczki znalazły domki (dziś Faworyta zapoznała się z własną kanapą) i Chester wyjechał z nowym Panem do domku :) Oby byli szczęśliwi!!! Mimiś -chora nie jestem, ale zarobiona tak, że nie ma czasu się w.. nos podrapać. Praca, firma, strona znajdy.pl, strona przytuliska (Paros robi, ja asystuję), święta na karku.. olaboga-olaboga! ;) Najgorsze, że do przytuliska nie mam kiedy jechać -zawodzę i sumienie mnie przez to uwiera.. :( Mój Kosmo pewnie już zapomniał jak śmierdzą moje perfumy.. A ja codziennie coś robię, doby mi nie starcza.. Marzę o tym, żeby się wyspać.. Quote
bajk21. Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ja też nic nie piszę, naprawdę brakuje czasu. Byłam w lecznicy zobaczyć jak czuje się ten poprzedni pies z wypadku i chciałam zrobić mu zdjęcia i tej suni od ciąży, ale padła mi bateria w aparacie, mogłam jeszcze pokazać Wam Sonię w kubraczku po sterylce, niestety nie wyszło. Jeżdżę teraz z kociakami do doktora Czerwieckiego, dzięki Przyjacielowi Koni, która opłaca ich leczenie, bo cały czas wraca im koci katar Bardzo Jej Dziękuję, a Wam wszystkim dzięki, że jesteście. Jest jeszcze około półtora-roczna ruda mała suczka, ale jej też muszę dopiero zrobić zdjęcia. Dzięki niektórym z Was psy w tak szybkim tempie dostają swoje domki, a ja wsparcie, kiedy mam złe dni, bo jak wchodzę na wątek i widzę, że jesteście i mnie wspieracie, to chce się dalej żyć i działać. DZIĘKUJĘ Zoja, rzęczywiście tęsknimy za Tobą i niedługo zapomnimy jak wyglądasz, ale rozumiemy, że gdybyś mogła to już byś u nas była, CZEKAMY, na innych, którzy chcą nas odwiedzić, też czekamy. Quote
zoja. Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Aktualizowałam zdjęcia :) Mamy teraz na frontowej stado psiaków, które zostały adoptowane, ale to nie znaczy, że psów ubyło.. Na ich miejsce są już następne, tylko czekamy na zdjęcia :) Dziewczyny, proszę, w wolnej chwili powystawiajcie nasze kotki.. Ja nawet nie wiem jakie są "poczytne" strony ogłoszeniowe dla kotów.. [B]Czy któraś z Was ma zaufaną osobę w Lublinie[/B]? Potrzebujemy kogoś, kto zechciałby nam pomóc w przeprowadzeniu wizyty przedadopcyjnej. Quote
malagos Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 I ja zagladam, i kibicuję, i trzymam kciuki Quote
zoja. Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 W tym tygodniu ma się odbyć wizyta przedadopcyjna Belli -jak dobrze pójdzie Bella będzie mieszkanką Lublina :) [B]Pani Jolu[/B], zdjęcia "nowicjuszy" i Bladej są potrzebne.. ;) Kilka nowych dla rodziny z Lublina tez by się przydało.. [B]Strona przytuliska w robocie :) [SIZE=4][COLOR=Green]Macie pomysł na nazwę przytuliska Pani Joli?[/COLOR][/SIZE][/B] Byle nie było to "Przytulisko u Joli" i nic w tym typie ;) Quote
sylwija Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Trzymam kciuki za powodzenie adopcji :) po świetach postaram sie przelac pare zlotych, bo teraz krucho.. a potem jakies nadgodziny wpadna. I porobie zdjec Arona i Vegi. Vega wyszczuplala - duzo biega, a Aron wielki rosnie :D i śnieg mu sie podoba. Quote
zoja. Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 ufff... dobrze, że Vega zeszczuplała, bo przecież niedługo trzeba by ją mianować psiakiem-tucznym ;) Sylwija, a nie chciałabyś wziąć Łyska na jakiś czas do odchudzenia? On się już toczy jak kuleczka, a powinien zadbać o linię jak modelka, bo na stronie przytuliska będzie stanowił niemalże "logo firmy" ;) (Na stronie głównej będzie jego wielki portret) [B][SIZE=3][COLOR=Green]Ponawiam prośbę o propozycje nazw dla przytuliska Pani Joli :) Nie wstydźcie się -i tak każdy śmieje się tylko do własnego monitora ;) [SIZE=2][COLOR=Black]Moja propozycja to Prywatne Przytulisko Dla Zwierząt "MAŁY DOMEK"[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/B] Quote
paros Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='zoja.']ufff... a nie chciałabyś wziąć Łyska na jakiś czas do odchudzenia? On się już toczy jak kuleczka, a powinien zadbać o linię jak modelka, bo na stronie przytuliska będzie stanowił niemalże "logo firmy" ;) (Na stronie głównej będzie jego wielki portret)..........[/QUOTE] Próbna strona z Łyskiem :lol: [URL="http://krusze.jg8.pl/"][B][COLOR="#800080"]http://krusze.jg8.pl/[/COLOR][/B][/URL] Quote
zoja. Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Paros, Ty Mój Mistrzuniu! Pięknie jest! CUDO! Quote
paros Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='zoja.']Paros, Ty Mój Mistrzuniu! Pięknie jest! CUDO![/QUOTE] To dzięki Twoim zdolnościom graficznym :multi: To nasze wspólne dzieło :lol: Quote
sylwija Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Świetna strona :) i Łysek jest super i swoja droga.. kolejka sie powinna ustawiac do adopcji podopiecznych pani Joli - Bardzo fajne zwierzaki, jak to sie mowi, 'z duzym potencjalem' ;) Pani Jola bardzo o nie dba. Mały Domek - mi tez sie podoba :) Quote
Yogi Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Moje propozycje domen internetowych dla strony przytuliska p. Joli: - znajdki.pl - psiarek.pl - psiarki.pl Znajdki podobają mi się najbardziej. Oddają tematycznie całość przedsięwzięcia. Jeśli będzie zainteresowanie oddamy jedną z tych domen p. Joli pod stronę www Quote
Olga7 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Piekne i fajne są te w tym przytulisku -widać ,że zajmują się nimi ludzie z dobrym sercem -tylko dlaczego te nieduże ,lagodne psy noszą KOLCZATKI - ? :crazyeye: Przecież każda kolczatka sprawia psu ból . A tym bardziej,że nie są to duże ,ostre psy ani agresywne. Brakuje tam psom normalnych obroży ?? Nei używajcie tam żadnych kolczatek -proszę .. Quote
scorpio133 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 słuchajcie z Lublina jest na dogo bico. Napewno - tak mysle zgodzi sie przrprowadzic wizyte . A swoja droga ta stronka nowa to jest niesamowita- no i jeszcze na niej onek. Quote
scorpio133 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jola wie ze ja mam słabosc do onkow Quote
Recommended Posts