Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

19 maja (sobota)na warszawskiej Agrykoli odbędzie się Warszawski Dzien Zwierzat,organizowany przez Schronisko na Paluchu,

Tez tam będziemy:)

Zapraszamy serdecznie:))

Posted
Dnia ‎2018‎-‎05‎-‎06 o 05:57, UlaFeta napisał:

19 maja (sobota)na warszawskiej Agrykoli odbędzie się Warszawski Dzien Zwierzat,organizowany przez Schronisko na Paluchu,

Tez tam będziemy:)

Zapraszamy serdecznie:))

A będą jakieś bazarki ?może chcecie ciasteczka ?:)

Posted

Zapraszamy wszystkich na Agrykolę 19. 05. 2018 r. Odbędzie się tam Warszawski Dzień Zwierząt i oczywiście będą ZNAJDKI, można będzie pomóc przy zwierzakach i stoisku. Zapraszam J.Boczkowska

• 2 months later...
Posted
Złe wieści - może ktoś wesprzeć  ?

Choćby najmniejszym grosikiem.

Jest na wagę  ... życia ...

Znajdki

https://www.ratujemyzwierzaki.pl/przytuliskoznajdki (SMS: Numer 72365, Treść S11727)
Wciąż musimy prosić państwa o pomoc, aby nasze Przytulisko mogło dalej funkcjonować. Jak pisaliśmy wcześniej poza długami w lecznicach naszym największym zmartwieniem w tym momencie jest choroba Pani Joli, która jest prezesem naszej Fundacji. Pani Jola zachorowała na nowotwór krtani, z każdym dniem czuje się coraz gorzej. Jej dzień to opieka nad zwierzętami, karmienie, sprzątanie, oraz codzie...

Zobacz więcej
Zdjęcie użytkownika Znajdki.
Posted

Zrobię zbiórkę charytatywną w firmie. Już raz nam się udało pomóc Fundacji. Wtedy byliśmy mali, teraz duzi i mam nadzieję, że będzie to widoczne. Będę Was informowała o szczegółach.

• Like 1
Posted
9 godzin temu, agat21 napisał:

Po powrocie z podróży wpłacę grosik, teraz nie mam bezpiecznego dostępu do konta.

9 godzin temu, Madie napisał:

Zrobię zbiórkę charytatywną w firmie. Już raz nam się udało pomóc Fundacji. Wtedy byliśmy mali, teraz duzi i mam nadzieję, że będzie to widoczne. Będę Was informowała o szczegółach.

Dziękuję Wam dziewczyny za odzew :)

Liczy się każdy grosz ...

Wspólnie pomóżmy !

• 4 months later...
Posted
4 godziny temu, malagos napisał:

Wiem o chorobie Joli :(

ale są wolontariusze, pomaga ktoś w Przytulisku?

Jak pewnie wiesz,do Joli nie jest latwo dojechać to i wolontariuszy mało.Ja tez nie jezdze tak jak kiedys co tydzień:(

Spotykamy się glownie na "imprezach" pomocowych