Kejciu Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Przesyłam pozdrowienia od Ewci :) to bardzo mądra kotka - każdą wolną chwilę poświęca na naukę i swoją edukację:) tu przyłapana na studiowaniu przyrody :) a poniżej myju myju ze Stefanem :) 1 Quote
UlaFeta Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 O zesz ale masz fajne KOTY:) Moja Dorcia ogladala TV,jak sie mowilo Dorcia gdzie sa koniki,to leciala do telewizora.:) Quote
Kejciu Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: O zesz ale masz fajne KOTY:) Moja Dorcia ogladala TV,jak sie mowilo Dorcia gdzie sa koniki,to leciala do telewizora.:) Był taki czas że jak pracowałam na laptopie a Ewcia przychodziła do mnie to włączałam jej na YT plywające rybki robiąc sobie przerwę w pracy - wiem wiem niezły czub ze mnie ;D Quote
UlaFeta Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 W poniedzialek jedziemy na "dzempreze".Beda fotki:) Puszczam oko do Kasi:) 1 Quote
malagos Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 O, to dziś :) Moja babcia mówiła, ze jak kot się myje, to "sprasza gości" :) Quote
bric-a-brac Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 O 4.06.2016 o 08:09, UlaFeta napisał: W poniedzialek jedziemy na "dzempreze".Beda fotki:) Puszczam oko do Kasi:) Gdzie te fotki? :D Quote
Kejciu Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 16 minut temu, bric-a-brac napisał: Gdzie te fotki? :D nic nie dostałam :) Quote
UlaFeta Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 23 godzin temu, bric-a-brac napisał: Gdzie te fotki? :D Andzela,ta impreza nie byla taka jak sobie wyobrazalam:(i nie nasza sunia wystapila w roli glownej:(((((((.Mialysmy zbierac na wozek dla suni.Mialysmy<bo oswiadczam wszem i wobec,ze nawet jednej zlotowki nie zebralysmy:(No coz,zycie. Sunia dostala od sponsora 2 worki karmy,a od drugiego legowislo.Za to mialam prosbe od jednego z uczestnikow cytuje''jak juz UZBIERACIE to wstawcie zdjecia Kozki w wozeczku".Jak uzbieramy to wstawimy.Nie wiadomo czy sie smiac czy plakac. Jak przyjechalysmy to NIKT nie zwrocil na nas uwagi:(,ze 20 fotoreporterow czekalo na celebrytow.Przykre.Ja bylam bardzo rozczarowana.Bardzo. Nie moge nic wiecej napisac. Dostalysmy od Beki,ktora sama na pod opieka gromade psow,kocyki polarowe.Bardzo dziekujemy Beatko.:) Quote
Kejciu Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Andzela,ta impreza nie byla taka jak sobie wyobrazalam:(i nie nasza sunia wystapila w roli glownej:(((((((.Mialysmy zbierac na wozek dla suni.Mialysmy<bo oswiadczam wszem i wobec,ze nawet jednej zlotowki nie zebralysmy:(No coz,zycie. Sunia dostala od sponsora 2 worki karmy,a od drugiego legowislo.Za to mialam prosbe od jednego z uczestnikow cytuje''jak juz UZBIERACIE to wstawcie zdjecia Kozki w wozeczku".Jak uzbieramy to wstawimy.Nie wiadomo czy sie smiac czy plakac. Jak przyjechalysmy to NIKT nie zwrocil na nas uwagi:(,ze 20 fotoreporterow czekalo na celebrytow.Przykre.Ja bylam bardzo rozczarowana.Bardzo. Nie moge nic wiecei napisac. Dostalysmy od Beki,ktora sama na pod opieka gromade psow,kocyki polarowe.Bardzo dziekujemy Beatko.:) porażka .....ale jak napisałaś .... życie..... :( Quote
UlaFeta Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Acha,to co Jola trzyma w reku to jest "Drzewko Szczescia".Dostala na zakonczenie imprezy a te pieski,ktore tam wisza sa z autografami uczestnikow. Nie wiem czy wszyscy sie podpisali,bo prawde mowiac niewiele mnie to oblazlo.Ja to juz nawet nie bylam zla.Bylam wsciekla. Kasiu dziekuje:) Quote
Kejciu Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 9 godzin temu, UlaFeta napisał: Acha,to co Jola trzyma w reku to jest "Drzewko Szczescia".Dostala na zakonczenie imprezy a te pieski,ktore tam wisza sa z autografami uczestnikow. Nie wiem czy wszyscy sie podpisali,bo prawde mowiac niewiele mnie to oblazlo.Ja to juz nawet nie bylam zla.Bylam wsciekla. Kasiu dziekuje:) Zamiast podpisów mogli po stówce zamieścić.... :-) Quote
UlaFeta Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 13 minut temu, Kejciu napisał: Zamiast podpisów mogli po stówce zamieścić.... :-) No,mogli Quote
mimiś Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 https://www.facebook.com/events/176764816081129/ - SŁOŃCE DLA ZNAJDEK, to projekt spełniający marzenia psów z Fundacji Znajdki o wybiegu na terenie przytuliska. Wielu wspaniałych ludzi połączyło swoje zdolności, aby pomóc w realizacji tego marzenia. W akcji wzięli udział znani i lubiani miłośnicy zwierząt: Stan Borys, Sebastian Cybulski, Sambor Czarnota, Marta Dąbrowska, Urszula Dudziak, Joanna Jabłczyńska, Kazimierz Kaczor, Anna Maleady, Sylwia Wysocka. Pierwszy etap już za nami –zaprzyjaźnieni artyści wykonali unikatowe talerze metodą fusingu w pracowni LEAVI Jolanty Scherling i podarowali je na aukcję. Całkowity dochód ze sprzedaży zostanie przeznaczony na budowę wybiegu. Pomysłodawcą tego niezwykłego przedsięwzięcia jest miesięcznik Cztery Łapy. Firma METAL PLAST DOG PARK zrobiła projekt placu zabaw i przekaże naszej fundacji pierwsze urządzenia. Osoby chętne zapraszamy do kontaktu: Dorota tel. 605 585 603. Wylicytowana kwota zostanie przekazana jako darowizna dla Fundacji. Aukcja trwa do 15 września. Serdecznie prosimy w imieniu naszych znajdkowych psów o wspieranie projektu SŁOŃCE DLA ZNAJDEK i udział w aukcji. Kochani UDOSTĘPNIAJCIE!!! Zaproście do udziału znajomych. Quote
Kamila Proc Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 o dlaboga, myslalam, ze ten watek umarl Quote
Aleksa. Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Również wszystkim życzę zdrowych, spokojnych świąt :) 1 Quote
auraa Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Pani Jola nie ma czasu wchodzić na dogo a w fundacji wiele się dzieje. Dużo psów potrzebuje pomocy. Sa tam "moje " maluszki, które po parwo, które niestety pokonało jednego z nich, teraz zaatakowała nużyca :( Pani Jola bardzo chciałaby znaleźć tymczas dla Kózki na wózku. Zdaniem pani Joli suczka ma szansę na chodzenie ale potrzebuje rehabilitacji, której w fundacji nie otrzyma.... :( Quote
Recommended Posts