Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przesyłam pozdrowienia od Ewci :)

to bardzo mądra kotka - każdą wolną chwilę poświęca na naukę i swoją edukację:)

tu przyłapana na studiowaniu przyrody :)

a poniżej myju myju ze Stefanem :)

dt.jpg

dt1.jpg

dt9.jpg

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, UlaFeta napisał:

O zesz ale masz fajne KOTY:)

Moja Dorcia ogladala TV,jak sie mowilo Dorcia gdzie sa koniki,to leciala do telewizora.:)

Był taki czas że jak pracowałam na laptopie a Ewcia przychodziła do mnie to włączałam jej na YT plywające rybki robiąc sobie przerwę w pracy -  wiem wiem niezły czub ze mnie ;D

• 2 weeks later...
Posted
23 godzin temu, bric-a-brac napisał:

Gdzie te fotki? :D

Andzela,ta impreza nie byla taka jak sobie wyobrazalam:(i nie nasza sunia wystapila w roli glownej:(((((((.Mialysmy zbierac na wozek dla suni.Mialysmy<bo oswiadczam wszem i wobec,ze nawet jednej zlotowki nie zebralysmy:(No coz,zycie.

Sunia dostala od sponsora 2 worki karmy,a od drugiego legowislo.Za to mialam prosbe od jednego z uczestnikow cytuje''jak juz UZBIERACIE to wstawcie zdjecia Kozki w wozeczku".Jak uzbieramy to wstawimy.Nie wiadomo czy sie smiac czy plakac.

Jak przyjechalysmy to NIKT nie zwrocil na nas uwagi:(,ze 20 fotoreporterow czekalo na celebrytow.Przykre.Ja bylam bardzo rozczarowana.Bardzo.

Nie moge nic wiecej napisac.

Dostalysmy od Beki,ktora sama na pod opieka gromade psow,kocyki polarowe.Bardzo dziekujemy Beatko.:)

Posted
1 godzinę temu, UlaFeta napisał:

Andzela,ta impreza nie byla taka jak sobie wyobrazalam:(i nie nasza sunia wystapila w roli glownej:(((((((.Mialysmy zbierac na wozek dla suni.Mialysmy<bo oswiadczam wszem i wobec,ze nawet jednej zlotowki nie zebralysmy:(No coz,zycie.

Sunia dostala od sponsora 2 worki karmy,a od drugiego legowislo.Za to mialam prosbe od jednego z uczestnikow cytuje''jak juz UZBIERACIE to wstawcie zdjecia Kozki w wozeczku".Jak uzbieramy to wstawimy.Nie wiadomo czy sie smiac czy plakac.

Jak przyjechalysmy to NIKT nie zwrocil na nas uwagi:(,ze 20 fotoreporterow czekalo na celebrytow.Przykre.Ja bylam bardzo rozczarowana.Bardzo.

Nie moge nic wiecei napisac.

Dostalysmy od Beki,ktora sama na pod opieka gromade psow,kocyki polarowe.Bardzo dziekujemy Beatko.:)

porażka .....ale jak napisałaś .... życie..... :(

Posted

Acha,to co Jola trzyma w reku to jest "Drzewko Szczescia".Dostala na zakonczenie imprezy a te pieski,ktore tam wisza sa z autografami uczestnikow.

Nie wiem czy wszyscy sie podpisali,bo prawde mowiac niewiele mnie to oblazlo.Ja to juz nawet nie bylam zla.Bylam wsciekla.

Kasiu dziekuje:)

Posted
9 godzin temu, UlaFeta napisał:

Acha,to co Jola trzyma w reku to jest "Drzewko Szczescia".Dostala na zakonczenie imprezy a te pieski,ktore tam wisza sa z autografami uczestnikow.

Nie wiem czy wszyscy sie podpisali,bo prawde mowiac niewiele mnie to oblazlo.Ja to juz nawet nie bylam zla.Bylam wsciekla.

Kasiu dziekuje:)

Zamiast podpisów mogli po stówce zamieścić.... :-)

• 2 months later...
Posted

https://www.facebook.com/events/176764816081129/ -      SŁOŃCE DLA ZNAJDEK, to projekt spełniający marzenia psów z Fundacji Znajdki o wybiegu na terenie przytuliska.

Wielu wspaniałych ludzi połączyło swoje zdolności, aby pomóc w realizacji tego marzenia. W akcji wzięli udział znani i lubiani miłośnicy zwierząt: Stan Borys, Sebastian Cybulski, Sambor Czarnota, Marta Dąbrowska, Urszula Dudziak, Joanna Jabłczyńska, Kazimierz Kaczor, Anna Maleady, Sylwia Wysocka.

Pierwszy etap już za nami –zaprzyjaźnieni artyści wykonali unikatowe talerze metodą fusingu w pracowni LEAVI Jolanty Scherling i podarowali je na aukcję. Całkowity dochód ze sprzedaży zostanie przeznaczony na budowę wybiegu.

Pomysłodawcą tego niezwykłego przedsięwzięcia jest miesięcznik Cztery Łapy. Firma METAL PLAST DOG PARK zrobiła projekt placu zabaw i przekaże naszej fundacji pierwsze urządzenia.

Osoby chętne zapraszamy do kontaktu: Dorota tel. 605 585 603.
Wylicytowana kwota zostanie przekazana jako darowizna dla Fundacji. Aukcja trwa do 15 września.

Serdecznie prosimy w imieniu naszych znajdkowych psów o wspieranie projektu SŁOŃCE DLA ZNAJDEK i udział w aukcji.

Kochani UDOSTĘPNIAJCIE!!! Zaproście do udziału znajomych.

• 3 months later...
Posted

Pani Jola nie ma czasu wchodzić na dogo a w fundacji wiele się dzieje. Dużo psów potrzebuje pomocy. Sa tam "moje " maluszki, które po parwo, które niestety pokonało jednego z nich, teraz zaatakowała nużyca :(

Pani Jola bardzo chciałaby znaleźć tymczas dla Kózki na wózku.

2_Kozka_header.jpg

Zdaniem pani Joli suczka ma szansę na chodzenie ale potrzebuje rehabilitacji, której w fundacji nie otrzyma.... :(