Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandra, z tego co wiem tylko na niedzielę goście jadą :) Pani Jola chyba ma jakieś umówione sprawy na sobotę, więc jakbyś się wybierała to koniecznie do niej zadzwoń. :) I ucałuj ode mnie Cygana ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']Zrobiłam na gronie taki folder.

[URL]http://grono.net/chat/#psy-i-inne-zwierzeta-ogloszenia/topic/18519907/sl/znalezione/0/0/0/0/#bottom[/URL][/QUOTE]

Super :multi::multi:

Posted

[quote name='paros']Super :multi::multi:[/QUOTE]

Fajnie,że Wam się podoba!!! Jak będę jechać do przytuliska to też w niedziele. Najpierw muszę rodziców namówić żeby mnie zawieźli:) Ale raczej się zgodzą:)

Posted

[B]Aleksandra[/B], [COLOR=Red]proszę Cię[/COLOR], korzystaj z edycji; nie wklejaj jednego swojego postu pod poprzednim.. Edytuj i dopisuj. Nie rób bałaganu. Poza tym, ten wątek jest wątkiem przytuliska, więc tutaj skup się raczej na psach pani Joli, a ogłoszenia innych psów, z zewnątrz, wklejaj na wątki ogólne, albo zakładaj im własne. Jak tu zaczniesz wklejać ogłoszenia wszystkich zaginionych i błąkających się psów to całkiem zginiemy...

Posted

Nie wiem co w tym złego, że zakładam oddzielny wątek psiakom z przytuliska ale dostałam od moderatora grona taką wiadomość.

zapewne czytałaś regulamin grona "Psy i inne zwierzęta - ogłoszenia" i wiesz, że obowiązuje tam zasada: 1 ogłoszenie = jeden watek.

Temat nie może pozostać w takim kształcie jak obecnie, bo wprowadza w błąd innych gronowiczów, którzy dodają tam swoje ogłoszenia, przez co robi się bałagan, częśc ogłoszeń w długim wątku, na pierwszy rzut oka nie bardzo widoczna, część luzem... To grono stricte ogłoszeniowe i nie istnieje po to, żeby robić w nim kilometrowe wątki z ogłoszeniami najróżniejszych psów. Temat na razie zamykam.

Proponuję wstawić jeszcze raz ogłoszenia pojedynczo na zasadzie jedno ogłoszenie = jeden temat (i to byłoby najlepsze dla psiaków bo od razu w tytule widać - imię psiaka, duży/mały, wiek, gdzie jest).

To nie moja decyzja:(

Posted

Szkoda Aleksandro, bo mnie się podobało tak jak było.. ale moderator nasz Pan -nie ma co dyskutować..

[B]Aktualizowałam zdjęcia[/B]. Pojawiły się "nowe postacie". Smutny Smutek i śnieżna Prażymka :)

Posted

Mam pytanie ile osób wybiera się w niedziele do P. Joli i o której mniej więcej?:)

Wiecie co przeczytałam ogłoszenie dosyć stare ale jeszcze aktualne że Pani zginął owczarek niemiecki (sunia) w Radzyminie tak pomyślałam sobie że może to Orinka. Tej pani sunia była wysterylizowana i miała czarna kropke w prawym uchu.

Kurcze dopiero teraz przeczytałam,że Orinka jest nie wysterylizowana:(

Posted

Orinka jest wysterylizowana, ale dopiero pod opieką pani Joli. W niedzielę 2 osoby wybierają się do przytuliska, w tym Obraczus.

Posted

Słuchajcie, w dziale przygarnę psa ktoś szuka młodego husky. Może podrzucić "naszego"?
Niestety ja nie potrafię wkleic zdjęć.
Wprawdzie mój kolega z Radomia deklarował DS dla niego, ale w rodzinie wydarzyła się jakaś tragedia, więc adopcja albo w ogóle się nie odbędzie, albo zostanie odroczona w czasie (blizej nieokreslonym)...

Tak sobie głośno myslę...
Nie sądzicie, że Smutek brzmi smutno? I tak trochę pesymistycznie? On przez 2 dni poczynił olbrzymie postepy :)
Był strasznym dzikuskiem, i troche czasu zajęło jego złapanie. A teraz - proszę... Daje się głaskać, przytulać, biega z kolegami..

Skoro Prażymka jest z Prażmowa, to może Smutek mógłby zostać Radziem z Radzymina?

Posted

Słuchajcie, w dziale przygarnę psa ktoś szuka młodego husky. Może podrzucić "naszego"?
Niestety ja nie potrafię wkleic zdjęć.
Wprawdzie mój kolega z Radomia deklarował DS dla niego, ale w rodzinie wydarzyła się jakaś tragedia, więc adopcja albo w ogóle się nie odbędzie, albo zostanie odroczona w czasie (blizej nieokreslonym)...

Tak sobie głośno myslę...
Nie sądzicie, że Smutek brzmi smutno? I tak trochę pesymistycznie? On przez 2 dni poczynił olbrzymie postepy
Był strasznym dzikuskiem, i troche czasu zajęło jego złapanie. A teraz - proszę... Daje się głaskać, przytulać, biega z kolegami..

Skoro Prażymka jest z Prażmowa, to może Smutek mógłby zostać Radziem z Radzymina?

Posted

Chyba byłoby lepiej;) Ja też nie umiem wstawiać zdjęć:( Przepraszam nie wiem dlaczego mi sie tyle razy napisało:oops:. Dogo wolno chodzi. Mama dzwoniła do p.Joli i jak jutro nie będzie takiej pogody jak dzisiaj to będe z koleżanką.

Posted

[quote name='zoja.']Smutek jest imieniem o wysokiej adopcyjności (podobnie jak Bajka).. chwyt marketingowy ;)[/QUOTE]

Nom w sumie to prawda.:eviltong:

Znalazłam takie ogłoszenie może z któryś szczeniaczków p.Joli by się nadał:razz:
[URL]http://www.tusprzedaj.pl/temp-8419/przyjme-pieska.html[/URL]