Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol: no sama jestem w szoku!! 36 godzin w pociągu nie miało dla niego znaczenia , poza tym ,że latał po przedziale jak chciał i budził zachwyt wszyskich - mały bylgot francuski...:lol:

• 12 years later...
Posted

Witam czytam tu wiele pozytywnych opini o kupnie piesków z Ukrainy i aż mi się wierzyć nie chce bo ja zostałam oszukana i naciągnięta na kwotę 600zl, czyli 150 dolarów .Obiecali przywieźć szczeniaka Pomeranianka do domu do Polski ,przesyłali piękne wiarygodne zdiecie szczeniąt i rodziców maluszków. Zdiecia z dziećmi  w domu i na podwórku, Kontaktowali się tylko przez wodzapa do momentu wpłacenia  zaliczki ,jak pieniądze wpłynęły kontakt z oszustami się urwał.Moze ktoś ma namiary na uczciwych hodowców z Ukrainy ,bo chciałabym  kupić szczeniaka pomeraniana  od uczciwych ludzi.

Posted

N ie obraź się,ale...sama "poprosiłaś",żeby Cie oszukać.Tak beztroskie podejście do zakupu rzadko się zdarza....

A tak przy okazji - zanim kupisz szczenię - sprawdz hodowlę,zadzwoń do oddzału ZKwP sprawdzić,czy jest zarejestrowana,pojedz do hodowcy,zobacz w jakich warunkach żyją psy,obejrzyj szczenięta.

p.s - gdzie te pozytywne opinie o hodowcach ukraińskich,gdzie jest to "tu" ???

https://www.google.com/search?source=hp&ei=6cAaXOeVN4H5qwHosLHABg&q=pomeranian+hodowla+zkwp&btnK=Szukaj+w+Google&oq=pomeranian+hodowla+zkwp&gs_l=psy-ab.3..0i22i30.1487.10389..11464...0.0..0.303.2940.0j22j0j1......0....1..gws-wiz.....0..0j0i131.1d1fU9Jbzhk

• Like 1
  • Upvote 1