Asia_Klero Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Wiemy.....dla jego zdrowia spacery tez duzo znacza.... Quote
Mysia_ Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 niesety tylko krótkie, bo już nóżki odmawiają posłuszeństwa :-( i nie w upały.... :-( Quote
Asia_Klero Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ale na spacerki musi wychodzic i tymi nozkami ruszac bo inaczej bedzie kiepsko:(mi też Justynko..:( Quote
jusstyna85 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 osoby,które brały w tamtym roku psiaka z Rudy zaoferowały swoją pomoc przy robieniuz dj,wyprowadzaniu psów, zapomniałam jakoś o tym :( napisze im... czy oni będą mogli wyprowadzić go? Quote
Asia_Klero Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 wiesz co...skoro to ludzie,ktorzy nie mieli za bradzo z praca w schronisku do czynienia to najpierw musieli by zapoznac sie z tym i powyprowadzac inne-mniejsze pieski...Tobi tez roznie na psiaki reaguje i moglaby byc tragedia jesli z jakims by sie spotkal...Teraz takze jest troche za cieplo na takie spacerki:(ale inne psiaki jak najbardziej czekaja:)-to moje zdanie;) Quote
jusstyna85 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Asia_Klero']wiesz co...skoro to ludzie,ktorzy nie mieli za bradzo z praca w schronisku do czynienia to najpierw musieli by zapoznac sie z tym i powyprowadzac inne-mniejsze pieski...Tobi tez roznie na ****ki reaguje i moglaby byc tragedia jesli z jakims by sie spotkal...Teraz takze jest troche za cieplo na takie spacerki:(ale inne ****ki jak najbardziej czekaja:)-to moje zdanie;)[/quote] Asiu rzadko kiedy spotyka sie tak odpowiedzialnych i kochających ludzi...wzięli w tamtym roku ze schroniska ****ka,który prawie w ogóle nie wychodził z budy,bo był atakowany przez inne psy,nawet pracownicy go nie kojarzyli....pies niszczył, sikał,uciekał itd...dzisiaj-pies jest wesoły kontaktowy,grzeczny,ułożony...naprawde odwalili kawał dobrej roboty i nie poddali sie...oni znają sie na psach i koniach :) Quote
Mysia_ Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Tobiś nie jest taki duży i nie rzuca się na wszystkie psy, nie przesadzajmy, że taki problemowy :eviltong: Na smyczce spokojnie może na spacerki z każdym chodzić... Przecież on już nie ma tyle sił co kilka lat temu :-( Quote
jusstyna85 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Mysia_']Tobiś nie jest taki duży i nie rzuca się na wszystkie psy, nie przesadzajmy, że taki problemowy :eviltong: Na smyczce spokojnie może na spacerki z każdym chodzić... Przecież on już nie ma tyle sił co kilka lat temu :-([/quote] to zapytać ich,czy nie znaleźliby czasu? Quote
magdyska25 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 To Tobiasz nie ma jeszcze swojego wolontariusza?? A kto z Nim wcześniej wychodził?? Quote
dona20 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ja wychodze z Tobisiem na spacerki, ostatnio byliśmy w sobote. Przyjeżdża też do niego Pati Zabrze jak tylko znajdzie troszke wolnego czasu. Quote
Mysia_ Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 [quote name='dona20']Ja wychodze z Tobisiem na spacerki, ostatnio byliśmy w sobote. Przyjeżdża też do niego Pati Zabrze jak tylko znajdzie troszke wolnego czasu.[/quote] dokładnie ;) Jusstyna85, jeśli by mieli czs i ochote to zawsze mogą wpaść, jak nie na spacere z Tobim to z innymi psiakami ;) Quote
pati_zabrze Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Zrobiłam Tobisiowi nowe banerki, może przyniosą mu szczęście :roll: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19713"][IMG]http://images29.fotosik.pl/243/34b360252f30b06f.jpg[/IMG][/URL] 200 x 100 pikseli [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19713"][IMG]http://images23.fotosik.pl/243/39110a104db61585.jpg[/IMG][/URL] 125 x100 pikseli Quote
dona20 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ładne banerki:)Ja chciałam tylko napisac, że Tobiś był dzisiaj na spacerku:lol: Quote
Mysia_ Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Dona, było po nim widac, jakiś taki brudny się zrobił :evil_lol: Banerki śliczne :loveu: Quote
Asia_Klero Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Dobrze,ze nasza kochana madzia o niego dba:) Quote
Mysia_ Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Tobiczku walcz o domek... Przecież nadzieja umiera ostatnia? :oops::-( Quote
Mysia_ Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 [quote name='Asia_Klero']No i gdzie ten domek!!!!!!:([/quote] już tyle lat nie ma po nim ani śladu :-( Quote
Mysia_ Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 bo ludzie szukają młodych i pięknych psiaków..... Quote
Asia_Klero Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Juz nie wiem....nie mam pomyslu...zadnego...:( Quote
Recommended Posts