grzybnia Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 [IMG]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=827006330643999&l=835fb3a853[/IMG] moje rudzielce :)[attachment=3500:11703.attach] Quote
aegyo Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 ale cudowne rudzielce ! Żółty ma też żółtą dupke :)) Quote
ppaula2 Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Co tak cicho? Niektóre wiem, że miały termin na połowę sierpnia. [B]Mesala[/B]? Co u Ciebie? U nas dziś 39 dzień. Termin mamy na połowę września. A tak wyglądała wczoraj moja panienka: [IMG]http://images66.fotosik.pl/98/aa512b3de77199c0.jpg[/IMG] Quote
Ania :) Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 [quote name='ppaula2']Co tak cicho? Niektóre wiem, że miały termin na połowę sierpnia. [B]Mesala[/B]? Co u Ciebie? U nas dziś 39 dzień. Termin mamy na połowę września. A tak wyglądała wczoraj moja panienka: [IMG]http://images66.fotosik.pl/98/aa512b3de77199c0.jpg[/IMG][/QUOTE] Gratuluję :) Jestem ciekawa co "wyskoczy" bo tatuś mi się mega podoba :loveu: Quote
ppaula2 Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 [B]Ania :) [/B]też jestem mega ciekawa :) Tatuś rzeczywiście robi wrażenie. Zobaczymy czy przekaże szczeniakom to co bym chciała. To będzie pierwszy miot w Polsce tego psa. Ba! To będzie w ogóle jego pierwszy miot ;) Dziś u nas 52 dzień, więc [B]cockermanka [/B]jesteśmy tuż za Wami :) Quote
Ania :) Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 [quote name='ppaula2'][B]Ania :) [/B]też jestem mega ciekawa :) Tatuś rzeczywiście robi wrażenie. Zobaczymy czy przekaże szczeniakom to co bym chciała. To będzie pierwszy miot w Polsce tego psa. Ba! To będzie w ogóle jego pierwszy miot ;)[/QUOTE] Dlatego wlasnie jestem ciekawa jakie beda po nim szczeniaki :) trzymam kciuki za mamusie i dzieciaki :loveu: Quote
kesencja Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Ania, tak się wtrącę, a Ty czekasz na szczeniaka z tej samej hodowli czy znalazłaś inną? :) Quote
Ania :) Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 [quote name='kesencja']Ania, tak się wtrącę, a Ty czekasz na szczeniaka z tej samej hodowli czy znalazłaś inną? :)[/QUOTE] Na razie tylko obserwuje rozne mioty. Nie chce sie pospieszyc z decyzja. Na poczatku bylam za bardzo napalona i chcialam znalezc cos na szybko. Teraz na spokojnie do tego podchodze. Quote
mesala Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 [quote name='ppaula2']Co tak cicho? Niektóre wiem, że miały termin na połowę sierpnia. [B]Mesala[/B]? Co u Ciebie? U nas dziś 39 dzień. Termin mamy na połowę września. A tak wyglądała wczoraj moja panienka: [IMG]http://images66.fotosik.pl/98/aa512b3de77199c0.jpg[/IMG][/QUOTE] Już pędzę, już melduję! I od razu przepraszam Was za brak wieści. Moja Totti urodziła siłami natury 14 sierpnia 6 cudnych dziewczynek i 1 rodzyneczka. Wszystkie szczenięta są silne i zdrowe. Co najważniejsze poród był szybciutki i bezproblemowy. W 5 godzin cała rodzinka była już w komplecie. Ah ta moja Totti :cool3: Jestem szalenie zadowolona z tego miotu. Maluchy mają wspaniałe irlandzkie znaczenia. Dzieciaczki są mocne, o grubej kości, mają obłędne głowy. Ah i Oh. Postaram się jutro wkleić ich zdjęcia. Właśnie jutro kończą 3 tygodnie. Już warczą, szczekają i podgryzają się wzajemnie. Za wyjątkiem jednej małej indywidualistki, są ogromnymi pieszczochami. Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków - przydały się. Gratuluję wszystkim rozpakowanym i też trzymam kciuki za oczekujących. ppaula2 brzusio wydaje mi się ogromny jak na połowę września. Pewnie siedzi tam psia drużyna piłkarska :eviltong: Trzymam kciuki. Quote
ppaula2 Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 [quote name='mesala']Już pędzę, już melduję! I od razu przepraszam Was za brak wieści. Moja Totti urodziła siłami natury 14 sierpnia 6 cudnych dziewczynek i 1 rodzyneczka. Wszystkie szczenięta są silne i zdrowe. Co najważniejsze poród był szybciutki i bezproblemowy. W 5 godzin cała rodzinka była już w komplecie. Ah ta moja Totti :cool3: Jestem szalenie zadowolona z tego miotu. Maluchy mają wspaniałe irlandzkie znaczenia. Dzieciaczki są mocne, o grubej kości, mają obłędne głowy. Ah i Oh. Postaram się jutro wkleić ich zdjęcia. Właśnie jutro kończą 3 tygodnie. Już warczą, szczekają i podgryzają się wzajemnie. Za wyjątkiem jednej małej indywidualistki, są ogromnymi pieszczochami. Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków - przydały się.[/QUOTE] Super :) Koniecznie musisz zdjęcia wstawić :) [quote name='mesala']ppaula2 brzusio wydaje mi się ogromny jak na połowę września. Pewnie siedzi tam psia drużyna piłkarska :eviltong: Trzymam kciuki.[/QUOTE] Ponoć trochę ich jest, ale zobaczymy jak się rozpakuje :) Bo to jest wyjątkowa suczka, która uwielbia mnie zaskakiwać ;) Więc bardzo mozliwe, ze wcale tak dużo ich nie będzie ;) Mam zdjęcie z 47 dnia: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images66.fotosik.pl/144/2e83a9017579a81emed.jpg[/IMG][/URL] Quote
malena Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 U nas 40 dzień ..powoli się zaokrąglamy, ale cycuchy już ogromne.. Mam jeszcze pytanie z innej beczki..przyplątało nam się zapalenie ucha no i problem bo nie wiadomo co z leczeniem.. :( Może Wy macie jakieś doświadczenia? Leczyłyście w ciąży? A w czasie karmienie można można leczyć? Quote
ppaula2 Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Ja kiedyś miałam taki problem. Suka pod koniec ciąży miała brzydkie ucho. Niestety w ciąży nie można podawać wielu leków. Ale nam polecił wlewać po 1 ml do uch dwa razy dziennie Borasol (normalnie kupujesz w aptece bez recepty). Wlewasz do ucha i chwilkę masujesz. Pomogło idealnie :) Quote
malena Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 ppaula2 dzięki za radę..i tak pewnie wybiorę się do weta jeszcze:) a i życzę szczęśliwego rozwiązania:) Quote
cockermanka Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Uprzejmie donoszę,że w niedzielę 7 września przyszła na świat czwóreczka czarnych smoków - 3 dziewczynki i piesek :) Quote
Sequedille Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 U Nas się zaczęło, dziś 62 dzień. Dyszymy http://sequedilledog.wordpress.com/ Quote
paulaprzygoda Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 No to i ja się pochwalę :D Mamy 3 piekne szczenięta - pieska i dwie suczki :) Quote
ppaula2 Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 To i ja się zamelduję :) Mamy 5 chłopców i 2 dziewczynki :) Maluszki dziś kończą tydzień. Są cudowne :* A to dzisiejsze zdjęcia Czerwony chłopiec: Zielony i beżowy chłopiec: Fioletowa i pomarańczowa dziewczyna: Niebieski chłopak: Cała piątka facetów: Szczęśliwa siódemka: [ Quote
Ania :) Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Cudowne! Czerwony i zielony chlopak wpadli mi w oko :) Quote
aegyo Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Zapisujemy się do porodówki, dzisiaj mamy 49 dzień :) Quote
Paulina94 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Zapisujemy się do porodówki, dzisiaj mamy 49 dzień :) Jakiej rasy psy hodujesz ;-) ? Quote
aegyo Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 dwa dni temu przyszły na świat małe labradory :) 1 Quote
Recommended Posts