doddy Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Gusia, jakbyś pojechała bezpłatną to schronisko będziesz mieć po drodze przed Poznaniem. ;) Prosiłabym w imieniu Fundacji AST o pomoc finansową dla zagłodzonej astki. :-( Nie ma niestety żadnych deklaracji, a suni trzeba pomóc. Quote
fizia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 No to wspaniale, ze dla Onka jest miejsce! Może udałoby się wziąc do hoteliku u Astaroth pod Warszawą - w Brzezinach - tą sunieczkę [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/1303/p1020705.jpg[/IMG] Co powiecie na to, żeby nazwać Ją Lilu? Quote
agaga21 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 nie wiem czy mariamc może wziąć więcej. myślę że sama napisze jeśli znajdzie chwilkę. początkowo chciała wziąć astkę ale skoro fundacja ją zabiera to bierze szczeniaki. Quote
andzia69 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='fizia']No to wspaniale, ze dla Onka jest miejsce! Może udałoby się wziąc do hoteliku u Astaroth pod Warszawą - w Brzezinach - tą sunieczkę [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/1303/p1020705.jpg[/IMG] Co powiecie na to, żeby nazwać Ją Lilu?[/QUOTE] Fizia - Gusia pisała, że moze zabrać cały schron;) bo ma duży samochód:p Quote
clo Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ok to lilu ma juz miejsce u astaroth:))jesli ktos by chcial nas wesprzec i pomoc w utrzymaniu lilu bedziemy wdzieczne no i jelsi moze sie zabarc tym transportem bedzie cudownie! Quote
andzia69 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Clo - a jednego maluszka też bierzecie? bo mi się już wszystko merda:oops: Chciałam wpisać w 1 posta deklaracje jakieś finansowe...ale chyba na razie żadnych nie ma poza 50 zł - tylko muszę znaleźć od kogo i czy to mies. czy jednorazowo... Quote
gusia0106 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='doddy']Gusia, jakbyś pojechała bezpłatną to schronisko będziesz mieć po drodze przed Poznaniem. ;)[/QUOTE] Dzięki Ciotka ;) Cały samochód to może przesada, ale trzy duże + małe gluty ewentualnie spoko zabiore ;) Czyli odejmuję koszt autostrady ;) - 200 zł wciąż potrzebne Quote
mysza 1 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='gusia0106']Jeśli zbiorą się pieniądze mogę jechać po psy jutro - nie znam jeszcze tylko pory. Na transport potrzeba koło 200 zł + opłata za autostradę - chyba 11 zł x 2 w jedną stronę.. Razem 250 zł.[/QUOTE] Gusiu:loveu: dziekuję:loveu: No dobra, to wyślij mi numer konta, wpłacę to 200 byle już jechały. Nie wiem czy wyjdzie dzisiaj - w razie czego może jakoś się spotkamy? Quote
fizia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='mysza 1']Gusiu:loveu: dziekuję:loveu: No dobra, to wyślij mi numer konta, wpłacę to 200 byle już jechały. Nie wiem czy wyjdzie dzisiaj - w razie czego może jakoś się spotkamy?[/QUOTE] [IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/emotikony/emotikony_duze/milosne/milosc29_(www.e-gify.pl).gif[/IMG] Andziu narazie tylko ta 8 miesięczna Lilu - mamy tylko 1 miejsce na obeną chwilkę Quote
andzia69 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 oki - to zaraz zmienie w 1 poście... moze jednak...jest okazja transportu ktoś dałby radę zabrac choc 1 maluszka:placz: zaglądajcie do 1 postu, bo ten watek tak szybko rośnie, ze zaraz się pogubię - i piszcie czy dobrze tam napisałam co i jak:oops: Quote
mysza 1 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 A ile jest tam tych maluchów i ile ma jakieś opcje? Tzn ile zostaje do zabrania? Quote
asiaf1 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ja na razie deklaruje jednorazowo te 50 pln ze znakiem zapytania z 1 postu -mam 9 psów na utrzymaniu w hotelach -nie dam rady więcej. mogę dac jakieś rzeczy na bazarki ale ktos musiałby je ode mnie odebrac niestety nie mogę koordynowac bazarków:oops: Quote
zuzlikowa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='asiaf1']ja na razie deklaruje jednorazowo te 50 pln ze znakiem zapytania z 1 postu -mam 9 psów na utrzymaniu w hotelach -nie dam rady więcej. mogę dac jakieś rzeczy na bazarki ale ktos musiałby je ode mnie odebrac niestety nie mogę koordynowac bazarków:oops:[/QUOTE] To jak z tymi fotkami?...wolisz jednak bezposrednio przekazać? Quote
fizia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Szorstkowłosej dziewczynie zrobiłam osobny wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/przerazone-psie-dziecko-lilu-zyje-w-fatalnych-warunkach-pomocy-172361/[/URL] Quote
clo Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ka bede kombinowac zeby przyjac maluszka na jakis dt jeszcze do jutra..ale nie wiem czy sie uda:(sa jeszcze jakies zdjecia tych biedakow malych ?bo juz nie wiem ktore jeszcze potrzebuja pomocy? mysza1 jestes wielka!dzieki za pomoc! Quote
andzia69 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Fizia - i bardzo dobrze - tu niech będzie taki "organizacyjny" a osobno niech zakładają watki te osoby, pod opiekę których trafią psiaki...bo inaczej tego nie ogarniemy chyba:oops: Mysza - maluchów ze zdjęć naliczyłam 5 z pierwszej stronki, plus te : [IMG]http://img689.imageshack.us/img689/5289/p1020631.jpg[/IMG] [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/927/p1020659.jpg[/IMG] Quote
asiaf1 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='zuzlikowa']To jak z tymi fotkami?...wolisz jednak bezposrednio przekazać?[/QUOTE] na razie przekazałam rzeczy na Szydłowiec Golf ona zrobi zdjęcia i prześle do Ciebie. w poniedziałek się z nią skontaktuje i dam jej rzeczy dla psiaków z tego wątku. Quote
Magnesiatko Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/927/p1020659.jpg[/IMG] Ale ciapkowane cudo :loveu: Cioteczki on ma SERDUSZKO z boku, widzicie? Quote
fizia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 No faktycznie ma serduszko :crazyeye: Kiedyś widziałąm artykuł o piesku z łatką w kształcie serduszka na boku, który urodził się w Japonii - ludzie bili się o Niego, bo uważali, że przyniesie szczęście.. A za tą sarenką malutką to może mamusia stoi? [IMG]http://img689.imageshack.us/img689/5289/p1020631.jpg[/IMG] Quote
clo Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 kurcze mam dt dla szczeniaczkow wstepnie ale od przyszlego tygodnia..czy ktos moze je do tej pory przetrzymac?:(byleby je jutro juz zabrac...no mi ten ciapus tak w oko wpadl..ale ja od pon bede miec 4 psy pod swoja opieka bo mama wyjezdza..nei wiem co mam zrobic... Quote
mariamc Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Jestem. Mogę wziąć szczeniaki za darmo, będą pod opieką naszego stowarzyszenia i my pokryjemy wszelkie koszty.Jeśli będzie kasa, to wpłacicie...... Nie będę wybierać które, te najsłabsze. U mnie szczeniaki są na zapisy:razz: Quote
clo Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 mariamc a ile ty mozesz ich wziac?nie da sie choc 3 ?:(matko bo tych w najgorszym stanie jest chyba dosc sporo..wiadomo dokladnie ile?:( Quote
mariamc Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ile ich jest ,wszystkich nie mogę. Jedyny problem ze mną ,to brak czasu na Dogo. Inez de Villaro na pewno założy wątki. Quote
andzia69 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Danusiu - dzięki:loveu::loveu::loveu: Fizia - myślę, ze za tym ratlerkowatym szczylkiem to stoi mamusia...ale cyz na pewno, toi chyba tylko Nina będzie wiedziała... Clo - nie mam pojecia ile jest maluszków - jak dla mnie to te 2 czarne, jeden ten z nużycą(?) i te 2 sunie owczarkowate z wielkimi jak balon brzuszkami są najpilniejsze... Quote
max45 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='clo']kurcze mam dt dla szczeniaczkow wstepnie ale od przyszlego tygodnia..czy ktos moze je do tej pory przetrzymac?:(byleby je jutro juz zabrac...no mi ten ciapus tak w oko wpadl..ale ja od pon bede miec 4 psy pod swoja opieka bo mama wyjezdza..nei wiem co mam zrobic...[/QUOTE] Jeżeli chodzi o te dwa maluchy z klatki (piesek z sercem i jego siostra) to mogę wziąć do przyszlego tyg. Niestety chore szczeniaki mogą być zbyt dużym zagrożeniem dla moich psów... Ewentualnie mogę zabrać trzeciego szczeniora - ratlerka, ale do 15.11. (to jakieś 2 tyg.). Potem wyjeżdżam. Quote
Recommended Posts