Greven Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ja wiem, ja jestem nienormalna, kocham myszę i kocham Was :wallbash: Quote
clo Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 greven ani ja ani fizia nie wycofujemy sie ze swojej deklaracji wiec nikt nie kaze ci czytac naszych postow bo ich widocznie nie rozumiesz...:razz: mysza przepraszam Cie jesli cie urazilam i przepraszam za moj ostry ton poraz enty naprawde mi przykro:oops: ale ninke zrozumialam nieco inaczej... dziekuje ci za pomoc Lilu Quote
clo Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 z tego co sie orientuje to sa wolne miejsca w hoteliku w mielcu Quote
mysza 1 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Greven']Ja wiem, ja jestem nienormalna, kocham myszę i kocham Was :wallbash:[/QUOTE] E tam, myslałam, że tylko mnie:shake: no trudno, co robić.;) Clo, ja się nie gniewam. Słuchajcie, trzeba pomóc temu szczeniakowi z piwnicy- jeden został i ponoc kiepski, brzuch rozdęty. :shake: Quote
Greven Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='clo']greven ani ja ani fizia nie wycofujemy sie ze swojej deklaracji wiec nikt nie kaze ci czytac naszych postow bo ich widocznie nie rozumiesz...[/QUOTE] Ty mnie chyba obrażasz. Piszę "chyba", bo podejrzewam, że wcale nie chciałaś tego zrobić. Zarzucasz mi niezrozumienie słowa pisanego, a z tym od wczsnego dzieciństwa nie mam problemu. W wieku 6 lat czytałam samodzielnie "Dzieci z Bullerbyn" i "Kubusia Puchatka". Potem przeczytałam "Hobbita". A Ty wysmarowałaś post na dogo, pisząc mój nick z małej litery i powielasz swoje wypowiedzi, które nie mają pokrycia w rzeczywistości. Zaskocz mnie!! Quote
mysza 1 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='clo']z tego co sie orientuje to sa wolne miejsca w hoteliku w mielcu[/QUOTE] Masz na myśli tego szczeniora? On może miec wirusówkę, najlepiej najpierw dać go do lecznicy w Poznaniu na sprawdzenie co i jak. Tylko kasa...:shake: Quote
clo Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Nie bede tego nawet komentowac ani nie mam absolutnie ochoty ani potrzeby "zaskakiwania Ciebie "niczym. To ty nas obrazilas.NIe wycofalysmy sie z pomocy Lilu.To by bylo na tyle w tym temacie jesli cos to zapraszam na pw:cool3: Quote
mysza 1 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Greven']Ty mnie chyba obrażasz. Piszę "chyba", bo podejrzewam, że wcale nie chciałaś tego zrobić. Zarzucasz mi niezrozumienie słowa pisanego, a z tym od wczsnego dzieciństwa nie mam problemu. W wieku 6 lat czytałam samodzielnie "Dzieci z Bullerbyn" i "Kubusia Puchatka". Potem przeczytałam "Hobbita". A Ty wysmarowałaś post na dogo, pisząc mój nick z małej litery i powielasz swoje wypowiedzi, które nie mają pokrycia w rzeczywistości. Zaskocz mnie!![/QUOTE] Dobrze, że Dzieci z Bullerbyn i Kubusia Puchatka:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='clo']dostalam dzis tel od niny z wiadomoscia,ze Lilu jest juz w klinice w Poznaniu?!gdzie ma robione testy na parwo ,badania,probe krwi itd..i w zwiazku z tym mam pytanie czy ktos inny przejmuje tu opieke nad lilu?poniewaz ani ja ani fizia nie zostalysmy powiadomione o niczym wczesniej mowilysmy ze nie mozemy oplacic kliniki dla lilu..a tymczasem dowiaduje sie ze lilu juz wyciagnieta,ze badania w trakcie,ze transport na pon juz dawno ustalony...i zastanawia nas kto podjal takie decyzje za nas ?[B]i kto tak lekko zamierza dysponowac naszymi finansami i decyduje o lilu ?rozumiem w takim razie,ze lilu jest pod opieka kogos innego juz?bo my nie chcemy sie w to mieszac gdy i tak dowiadujemy sie o wydarzeniach po fakcie.[/B]..[/QUOTE] Clo, myślę, że Greven ma na myśli tą wypowiedź, w której wyraźnie piszesz, że nie chcecie się już mieszać itd. Ok, wyjasniłaś potem ale jednak co zostało napisane, to zostało. I myślę, że każdy tak to zrozumiał. Quote
mariamc Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Szkoda,że nie przyjechał do mnie razem z tą czwórką. Nie mogę teraz go wziąć. Mam w szpitaliku psa w b. ciężkim stanie .Połamane żebra ,przebite płuco , cały pogryziony. Nie mogę spać ze stresu:-( Quote
mysza 1 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='mariamc']Szkoda,że nie przyjechał do mnie razem z tą czwórką. Nie mogę teraz go wziąć. Mam w szpitaliku psa w b. ciężkim stanie .Połamane żebra ,przebite płuco , cały pogryziony. Nie mogę spać ze stresu:-([/QUOTE] Ano szkoda...Najgorsze, że nie widzę dla niego ratunku. Lecznicy nie ma komu sponsorować, hotel nie weźmie, bo podejrzenie parwo, zresztą i tak nie ma kasy. Wkurza mnie to wszystko. Słyszałam o tym biedaku, mam nadzieję, że przeżyje. Quote
Greven Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='clo']Nie bede tego nawet komentowac ani nie mam absolutnie ochoty ani potrzeby "zaskakiwania Ciebie "niczym. To ty nas obrazilas.NIe wycofalysmy sie z pomocy Lilu.To by bylo na tyle w tym temacie jesli cos to zapraszam na pw[/QUOTE] Nie interesuje mnie PW. Interesuje mnie, jak będziesz się wywiązywać z deklaracji. Czekam. Quote
agaga21 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='mariamc'] Nie mogę spać ze stresu:-([/QUOTE] idź spać bo jutro będziesz potrzebna... trzymam za niego cały czas kciuki. Quote
mariamc Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Operacja trwała ponad 3h,jest w takiej lekkiej śpiączce.Ma 50% szans. Zobaczymy. Wszystkich psów nie uratujemy a to jest wku......:-( Quote
clo Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 a ja mialam na mysli,ze nie chcemy sie w to mieszac jezeli lilu jest juz pod czyjas inna opieka bo tak wywnioskowalam z rozmowy z nina..i od razu potem napisalam,ze nie rezygnujemy z pomocy jak tylko zostalo to wyjasnione..wiec nie wiem po co kilka postow pozniej bylo to obrazanie nas potrzebne?..nigdy nie wycofalysmy sie z pomocy psu jezeli ja deklarowalysmy a lilu same zaproponowalysmy sponsorowac hotelik.. Quote
clo Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Z utrzymywania lilu masz na mysli?otoz wyobraz sobie ,ze nie bedzie to twoj biznes poniewaz ty jesli dobrze sie orientuje nie zaproponowalas wsparcia dla lilu na hotelik...chyba ,ze moze chcialabys??bardzo prosze..pomoz..a nie tylko klep w klawiature..nie DYSKUTUJE JUZ Z TOBA!ale nie pozwole sie obrazac. Quote
Greven Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='clo']nigdy nie wycofalysmy sie z pomocy psu jezeli ja deklarowalysmy a lilu same zaproponowalysmy sponsorowac hotelik..[/QUOTE] To dobrze, dobrze. Sponsorujcie ;) Quote
clo Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Nie interesuje Cie pw bo interesuje Cie sianie zametu na watku widocznie.. bedziemy sponsorowac . Ty dla tej malej nawet 5zl nie zadeklarowalas cos wogole dla niej zrobilas? ale pilnie bedziesz mnie rozliczac z prywatnych pieniedzy na hotelik?!smieszne.. Quote
mysza 1 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='mariamc']Operacja trwała ponad 3h,jest w takiej lekkiej śpiączce.Ma 50% szans. Zobaczymy. Wszystkich psów nie uratujemy a to jest wku......:-([/QUOTE] Bidulek:shake:, trzymam kciuki za niego. Strasznie mnie to wkurza a już najbardziej świadomośc, że jakiś pies jest do uratowania tylko potrzebne są pieniądze, tak jak ze szczeniakami, i tym, który tam został. Quote
mariamc Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Właśnie kasa, czy schron w Swarzędzu jest dotowany przez miasto? Quote
Greven Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='clo']Nie interesuje Cie pw bo interesuje Cie sianie zametu na watku widocznie.. bedziemy sponsorowac . [/QUOTE] Nie, sianie zamętu mnie nie interesuje. Ale wasz sponsoring bardzo, ale to bardzo... czekam :razz: Quote
clo Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Niestety Greven z duzej litery ja z niczego Ci sie spowiadac nie bede w sprawie Lilu..wiec sobie poczekasz kochana:razz: ale slodka jestes naprawde az mi Cie szkoda jaka zolc i jad przez Ciebie przemawia... NIe odp jednak na pytanie co poza stukaniem w klawiature ty ZROBILAS dla lilu?wsparlas ja chociaz 5zlotymi,ze tak bardzo ta kasa Ci po glowie chodzi..? Quote
clo Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Narazie nawet Lilu jeszcze nie ma w hoteliku a Ty juz znow probojesz nam zarzucic ,ze nie bedziemy placic .Dziewczyno jesli jestes dorosla osoba, czytajaca od 6roku zycia to CZYTAJ UWAZNIE.Bedziemy za Lilu placic.Zajmij sie pomaganiem malej moze.. serdecznie Cie do tego zapraszam a nie obrazaj i zarzucaj bo to juz sie robi bardzo nie mile i lekko zalosne. Quote
clo Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Jeszcze raz Ci powtorze jezeli chcesz dalej nas obrazac zapraszam Cie na pw a nie zasmiecaj watku.. Quote
clo Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Greven pw juz poszlo..ja tu juz nie bede sie wyklocac. Zycze wszystkim dobrej nocy:) Quote
Recommended Posts