ocelot Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Anja2201']Ale chocia część trzeba zapłacić , więc zbieramy . Już Kora siedzi u niej za darmo 3 tygodnie .[/QUOTE] Aniu a ile już masz? Quote
Tymonka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='ocelot']Aniu a ile już masz?[/QUOTE] Cieszko powiedzieć , jutro jak przyjdą przelewy to wszystko na wątku rozliczę , z bazarku który robiłam na korę , jednak wszystkie pieniądze muszą iść na nią ( 50 zł za paliwo , donka z nią dzisiaj jezdziła do wet 25 km w jedną stronę + 20 zł ubranko po sterylkowe bo puerwsze kora zjadła ) Quote
Basia1968 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 20 zl wysłał mój syn Konrad w tej chwili - siła matczyna Quote
ocelot Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Jak Ci podrzucić te rzeczy na bazarek? Quote
zachary Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Anja, przelałam przed chwilą 50 zł na dt Amika.Jest to wpłata jednorazowa.Jutro rano bank dokona dyspozycji i kasa będzie do podjęcia. Quote
Tymonka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Aniu , jak chcesz to wpadnij , ja siedze w domu , potem cie odwioze najwyżej Quote
ocelot Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Anja2201']Aniu , jak chcesz to wpadnij , ja siedze w domu , potem cie odwioze najwyżej[/QUOTE] Oj nie da rady:-( A gdybym tak do pracy zabrała kilka? I byś podjechała jutro? Quote
anado Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Link do bazarku jest nieaktywny chcialam go przeslac moze ktos,cos????? Quote
Tymonka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='zachary']Anja, przelałam przed chwilą 50 zł na dt Amika.Jest to wpłata jednorazowa.Jutro rano bank dokona dyspozycji i kasa będzie do podjęcia.[/QUOTE] Ogrome dzięki :loveu: , jesteście poprostu wspaniali , już nie wiem jak dziękować Quote
Tymonka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='anado']Link do bazarku jest nieaktywny chcialam go przeslac moze ktos,cos?????[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-bizuteria-dla-amika-do-10-11-a-172749/[/url] Quote
Rudzia-Bianca Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Jestem na wątku, ale jak pisałam na pw nei mogę pomóc w tym miesiącu :shake: finansowo już mam szlaban bo nie będę miała za co Bianki karmić i leczyć . Quote
natalijo Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Wysłałam 100 zł. Nie deklaruję comiesięcznie żadnej kwoty, bo u mnie różnie bywa z możliwościami, ale wątek zapisuję i myśle że co miesiąc coś tam mi się uda wyskrobać/ Ale myślę, ze taki słodziak szybko domek znajdzie :) Quote
Tymonka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='natalijo']Wysłałam 100 zł. Nie deklaruję comiesięcznie żadnej kwoty, bo u mnie różnie bywa z możliwościami, ale wątek zapisuję i myśle że co miesiąc coś tam mi się uda wyskrobać/ Ale myślę, ze taki słodziak szybko domek znajdzie :)[/QUOTE] 100 zł?:-o jesteś wilka , wszyscy zresztą juesteście ! Jak ja mam wam podziękować ??? Bo nie wiem , mam tylko nadzieję ,że i ja niedługo będę mogła w ten sposób pomóc Quote
Daria_13 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Kurcze ja jestem nie pełnoletnia i nie mam kasy... śliczny jest ten psiaczek. Nie wiem jak mogę pomóc, spróbujcie poprosić o pomoc jakąś fundację może co? Myślę, że finansowo powinna wspomóc. On podobny jest do szczeniaka czechosłowackiego wilczaka nie? z ubarwienia i pyszczka. Zakochałam się w nim... Ile on ma w kłębie? Quote
danka1234 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 odpowiadam na pw,bardzo mi przykro ale sami szukamy wsparcia na hotelik dla chorej jamnisi z tego watku; [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/potrzebny-nowy-tymczas-deklaracje-na-hotelik-dla-schorowanej-jamnisi-z-porazeniem-149029/index12.html[/URL] w tej sytuacji wstyd pisać ale tylko 5zł wysłałam.:oops: jednak gdyby znalazło sie 10 osób takich jak ja byłoby juz 50.:eviltong: Quote
a.piurek Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='danka1234'] w tej sytuacji wstyd pisać ale tylko 5zł wysłałam.:oops: jednak gdyby znalazło sie 10 osób takich jak ja byłoby juz 50.:eviltong:[/QUOTE] danko1234 slicznie w imieniu psiaka dziękuję, piszesz że to tylko 5 zł, daję Ci słowo że to aż 5zł. Każde złotówka przybliża psiaka do szczęścia Quote
natalijo Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 .............................................................. Quote
Tymonka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='natalijo']Przelew wysłałam.Mamy ten sam bank,więc jutro z samego rana powinien dojść. Przepraszam, ze zamiast przeczytać to pytam, ale naprawdę nie mam teraz czasu,a chciałabym wiedzieć kiedy Borysek jedzie do DT?:oops:[/QUOTE] Przepraszam , ale tu chyba zaszła pomyłka , to nie borysek tylko Amik , jest już na DT od tygodnia , tylko nie było za co opłacić . Quote
Tymonka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='danka1234']odpowiadam na pw,bardzo mi przykro ale sami szukamy wsparcia na hotelik dla chorej jamnisi z tego watku; [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/potrzebny-nowy-tymczas-deklaracje-na-hotelik-dla-schorowanej-jamnisi-z-porazeniem-149029/index12.html[/URL] w tej sytuacji wstyd pisać ale tylko 5zł wysłałam.:oops: jednak gdyby znalazło sie 10 osób takich jak ja byłoby juz 50.:eviltong:[/QUOTE] Bardzo dziękujemu , tu się każda złotówka bardzo liczy :loveu: Quote
natalijo Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Pewnie, że pomyłka :) Na Amiska też wpłącałam i tak mi się wątki pomyliły :) Już usuwam post:) Quote
Tymonka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='natalijo']Pewnie, że pomyłka :) Na Amiska też wpłącałam i tak mi się wątki pomyliły :) Już usuwam post:)[/QUOTE] Nic nie szkodzi , tylko się wystraszyłam ,że Cie w błąd wprowadziłąm ,:evil_lol: Quote
Dark Lord Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witam, dostałam info na PW, wątek już wcześniej zauważyłam, psiak prześliczny, niestety wpłaciłam już deklarację na innego psiaka i więcej nie dam rady wyrobić, mam w domu masę wydatków:shake:, mam nadzieję, że szybko znajdzie dobry domek. Quote
miloszz8 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Poszło 30 zł, mam nadzieje że dojdzie do piątku. Pozdrawiam:) Quote
Vlk Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 każda złotówka się liczy... gdyby tak każdy obywatel danego miasta dał po złotówce...(nikogo od tego nie ubędzie) to wyobraźcie sobie ile psów by uratowano. No i wg. starego powiedzenia "ziarko do ziarka a uzbiera się miarka" Też zaraz zrobię przelew na 18zł... za jakiś czas się coś pewnie jeszcze znajdzie :) Quote
Recommended Posts