Romka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Zamówiłam na bazarku ogłoszeniowym 10 pakietów dla naszych psiaków,30 ogłoszeń po 8zł: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/219040-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-do-30.12.-zapraszam%21/page7"]http://www.dogomania.pl/threads/219040-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-do-30.12.-zapraszam!/page7[/URL] [B]DONATO,WRZUĆ MI PROSZĘ KANDYDATURY![/B] Pewnie zaczniemy od Rambo,Tymka,Linki i Uziego...poproszę o dalsze. Quote
Donata Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Zrobię to wieczorem, z tym czy mam rozumiec że te zamówione u Pai są już zrealizowane całkowice? Quote
Romka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 [quote name='Donata']Zrobię to wieczorem, z tym czy mam rozumiec że te zamówione u Pai są już zrealizowane całkowice?[/QUOTE] U Pai jeszcze nie,czekamy... Quote
agumka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Nikt nic nie słyszał o Momku ??? [IMG]http://z1.przeklej.pl/prze2676/b15fdf6f0020696c4ee5e779[/IMG] [IMG]http://z1.przeklej.pl/prze1410/8b7491740015d64c4ee5e76e[/IMG] Quote
Romka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 [quote name='Romka']Do domu,do Łodzi pojechał także Wituś,powodzenia malutki: [IMG]http://img715.imageshack.us/img715/5609/dsc02665gj.jpg[/IMG][/QUOTE] Wituś,jest już w schronisku...miał lęk separacyjny,pod nieobecność swoich opiekunów zniszczył drzwi wejściowe...piesku znajdziemy ci dom... Quote
Romka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 [quote name='Romka']Zamówiłam na bazarku ogłoszeniowym 10 pakietów dla naszych psiaków,30 ogłoszeń po 8zł: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/219040-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-do-30.12.-zapraszam%21/page7"]http://www.dogomania.pl/threads/219040-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-do-30.12.-zapraszam!/page7[/URL] [B]DONATO,WRZUĆ MI PROSZĘ KANDYDATURY![/B] Pewnie zaczniemy od Rambo,Tymka,Linki i Uziego...poproszę o dalsze.[/QUOTE] [B]RAMBO[/B] już wrzucony,[B]TYMEK[/B] nie,[B]nie ma zdjęć,które nadają się do ogłoszeń.[/B]..w sobotę musimy to zmienić... Quote
UMilki Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Biedny Wituś. A przecież jest tyle rozwiązań... Ręce znów mi opadają. Quote
Donata Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 No nie coś takiego, biedny Wituś. Jak ci ludzie szybko wycofuja się z podjętych decyzji. Po kilku dniach oddać psiaka do schronu bo nie był od razu taki mądry w obcym domu. Ręce opadają..... Quote
Donata Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Romka']Ziutko,wrzucę zaraz jakieś psiaki,Donata zrobiła kilka opisów...zmienimy chyba tylko 2 numer telefonu...będzie ponownie numer telefonu Donaty zamiast telefonu Olivin.[/QUOTE] Romko już wyjaśniałam na PW, że ja nie jestem zaborcza o władzę i na którym miejscu jest mój numer telefonu. Ja robię allegro, opisy psiaków i finanse więc mam roboty fuul. A praca niech będzie rozłożona w miarę równo; nie róbmy zamieszania i niby ukłonów w stronę osoby dodając jej przy tym obowiązków. To nie o to chodzi i szkoda mi czasu na zbyteczną polemikę słow. Bierzmy się lepiej za ogłoszenia psiaków ; ja już wysłałam przelew za bazarek ogłoszeniowy na kwote 80,- zł. Zrobiłam zamówienie 20 puszek karmy dla Leonka a ponieważ nie widzę jeszcze na swojej poczcie potwierdzenia dostawy tej karmy jutro dokupię u nas na mieście ze 2 puszki i zawiozę do schroniska. Zapłaciłam również Selendze za 2 allegra. Ok? Quote
Donata Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Romka'][B]RAMBO[/B] już wrzucony,[B]TYMEK[/B] nie,[B]nie ma zdjęć,które nadają się do ogłoszeń.[/B]..w sobotę musimy to zmienić...[/QUOTE] Przejrzałam jeszcze wszystkie wątki psiaków i wygląda na to, że skoro Paja już ma nastepna 10-tkę do ogłoszeń to kwalifikuja się pilnie: [B]Rambo, Rudi, Igor, Mini, Easy, Tramp, Liszka, Grei, (Tymek, Uzi)[/B] - tej dwójce nalezy dorobić fotki. Będąc w boksie Smyka i Uziego widziałam że Tymek nosi obrożę a więc chyba uczniowie zabieraja go prynajmniej poza boks. Czy ta kandydatura może być? Quote
Romka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Ziutko,ale to nie jest nasz psiak...nie znam tego psiaka.:shake: Quote
Ziutka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Poczekaj, zerknę na maila kto mi psinę podesłał, pewnie coś pomyliłam :crazyeye: Quote
Romka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 [quote name='Donata']Przejrzałam jeszcze wszystkie wątki psiaków i wygląda na to, że skoro Paja już ma nastepna 10-tkę do ogłoszeń to kwalifikuja się pilnie: [B]Rambo, Rudi, Igor, Mini, Easy, Tramp, Liszka, Grei, (Tymek, Uzi)[/B] - tej dwójce nalezy dorobić fotki. Będąc w boksie Smyka i Uziego widziałam że Tymek nosi obrożę a więc chyba uczniowie zabieraja go prynajmniej poza boks. Czy ta kandydatura może być?[/QUOTE] Już wrzucam... Quote
Ziutka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Już wiem, to od Temidy...z Radomska, zmyliło mnie, że przebywa w Łowiczu, bo ona tam w hotelu jest a Łowicz to Romcia dla mnie :evil_lol: już lece tam wstawić, dobrze, że kontakt dobry do Temidy podałam, hehe :evil_lol: Quote
Olivin Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ja też nie znam tego pieska :oops: śliczne maleństwo. Quote
Ziutka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 To ja poproszę jakieś psiaczki do ogłoszeń, bo została mi tylko Laseczka od was do ogłoszeń ;) Quote
Olivin Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Donata'] Będąc w boksie Smyka i Uziego widziałam że Tymek nosi obrożę a więc chyba uczniowie zabieraja go prynajmniej poza boks. [/QUOTE] To ja założyłam Tymkowi obrożę, niestety nie może pokonać strachu przed wyjściem poza boks. Quote
Romka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 [quote name='Donata']Romko już wyjaśniałam na PW, że ja nie jestem zaborcza o władzę i na którym miejscu jest mój numer telefonu. Ja robię allegro, opisy psiaków i finanse więc mam roboty fuul. A praca niech będzie rozłożona w miarę równo; nie róbmy zamieszania i niby ukłonów w stronę osoby dodając jej przy tym obowiązków. To nie o to chodzi i szkoda mi czasu na zbyteczną polemikę słow. Bierzmy się lepiej za ogłoszenia psiaków ; ja już wysłałam przelew za bazarek ogłoszeniowy na kwote 80,- zł. Zrobiłam zamówienie 20 puszek karmy dla Leonka a ponieważ nie widzę jeszcze na swojej poczcie potwierdzenia dostawy tej karmy jutro dokupię u nas na mieście ze 2 puszki i zawiozę do schroniska. Zapłaciłam również Selendze za 2 allegra. Ok?[/QUOTE] Super,bardzo się cieszę,ja też bardzo chętnie przyjmę pomoc ofiarowaną przez Olivin,wszystkie jesteśmy tak zapracowane...spróbuję rozłożyć pracę w miarę równo tak,żeby nikomu nie dokładać obowiązków.:lol::lol::lol::lol: Quote
Romka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 [quote name='Ziutka']To ja poproszę jakieś psiaczki do ogłoszeń, bo została mi tylko Laseczka od was do ogłoszeń ;)[/QUOTE] A mogę podrzucić psiaki w hotelikach:Erniego,Kubę,Rafika? Quote
Ziutka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Romka']A mogę podrzucić psiaki w hotelikach:Erniego,Kubę,Rafika?[/QUOTE] Romciu, podrzucaj psiaki jakie uważasz :) Każdego ogłoszę :) Quote
Olivin Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Romka, a jak Laki stoi z ogłoszeniami? Ubocze był poruszony jego smutnym losem w boksie. Może Laki? Quote
Ziutka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Olivin']Romka, a jak Laki stoi z ogłoszeniami? Ubocze był poruszony jego smutnym losem w boksie. Może Laki?[/QUOTE] To dajcie też Lakiego :) Quote
Romka Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='Donata']Przejrzałam jeszcze wszystkie wątki psiaków i wygląda na to, że skoro Paja już ma nastepna 10-tkę do ogłoszeń to kwalifikuja się pilnie: [B]Rambo, Rudi, Igor, Mini, Easy, Tramp, Liszka, Grei, (Tymek, Uzi)[/B] - tej dwójce nalezy dorobić fotki. Będąc w boksie Smyka i Uziego widziałam że Tymek nosi obrożę a więc chyba uczniowie zabieraja go prynajmniej poza boks. Czy ta kandydatura może być?[/QUOTE] Igor ma ogłoszenia z 10 listopada,ogłaszała go nieoceniona Ziutka oraz na Warszawę z 2 grudnia.Reszta psiaków ma ogłoszenia z końca pażdziernika,te powtórzymy... Quote
Donata Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Ziutka']To dajcie też Lakiego :)[/QUOTE] Lakiemu kończy sie allegro, był tylko jeden telefon i nic interusującego, więc może być Luckie. Opis jego na wątku, podam poźniej Nr postu - ten post to 180 i link do allegro 176. [B][I]Przepraszam ale Luckie ma ogloszenia od 5.12.2011 u Pai ( 60), wiec chyba jakiegos innego psiaka proponuje.[/I][/B] Quote
Romka Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Do domu,do Jackowic,poszedł Kiko,adopcja ze schroniska: [IMG]http://img694.imageshack.us/img694/923/dsc9100h.jpg[/IMG] POWODZENIA PIESKU! Quote
Recommended Posts