Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zamówiłam na bazarku ogłoszeniowym 10 pakietów dla naszych psiaków,30 ogłoszeń po 8zł:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/219040-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-do-30.12.-zapraszam%21/page7"]http://www.dogomania.pl/threads/219040-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-do-30.12.-zapraszam!/page7[/URL]
[B]DONATO,WRZUĆ MI PROSZĘ KANDYDATURY![/B]
Pewnie zaczniemy od Rambo,Tymka,Linki i Uziego...poproszę o dalsze.

Posted

[quote name='Donata']Zrobię to wieczorem, z tym czy mam rozumiec że te zamówione u Pai są już zrealizowane całkowice?[/QUOTE]
U Pai jeszcze nie,czekamy...

Posted

Nikt nic nie słyszał o Momku ???

[IMG]http://z1.przeklej.pl/prze2676/b15fdf6f0020696c4ee5e779[/IMG]

[IMG]http://z1.przeklej.pl/prze1410/8b7491740015d64c4ee5e76e[/IMG]

Posted

[quote name='Romka']Do domu,do Łodzi pojechał także Wituś,powodzenia malutki:
[IMG]http://img715.imageshack.us/img715/5609/dsc02665gj.jpg[/IMG][/QUOTE]
Wituś,jest już w schronisku...miał lęk separacyjny,pod nieobecność swoich opiekunów zniszczył drzwi wejściowe...piesku znajdziemy ci dom...

Posted

[quote name='Romka']Zamówiłam na bazarku ogłoszeniowym 10 pakietów dla naszych psiaków,30 ogłoszeń po 8zł:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/219040-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-do-30.12.-zapraszam%21/page7"]http://www.dogomania.pl/threads/219040-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-do-30.12.-zapraszam!/page7[/URL]
[B]DONATO,WRZUĆ MI PROSZĘ KANDYDATURY![/B]
Pewnie zaczniemy od Rambo,Tymka,Linki i Uziego...poproszę o dalsze.[/QUOTE]
[B]RAMBO[/B] już wrzucony,[B]TYMEK[/B] nie,[B]nie ma zdjęć,które nadają się do ogłoszeń.[/B]..w sobotę musimy to zmienić...

Posted

No nie coś takiego, biedny Wituś. Jak ci ludzie szybko wycofuja się z podjętych decyzji. Po kilku dniach oddać psiaka do schronu bo nie był od razu taki mądry w obcym domu. Ręce opadają.....

Posted

[quote name='Romka']Ziutko,wrzucę zaraz jakieś psiaki,Donata zrobiła kilka opisów...zmienimy chyba tylko 2 numer telefonu...będzie ponownie numer telefonu Donaty zamiast telefonu Olivin.[/QUOTE]
Romko już wyjaśniałam na PW, że ja nie jestem zaborcza o władzę i na którym miejscu jest mój numer telefonu. Ja robię allegro, opisy psiaków i finanse więc mam roboty fuul.
A praca niech będzie rozłożona w miarę równo; nie róbmy zamieszania i niby ukłonów w stronę osoby dodając jej przy tym obowiązków. To nie o to chodzi i szkoda mi czasu na zbyteczną polemikę słow.
Bierzmy się lepiej za ogłoszenia psiaków ; ja już wysłałam przelew za bazarek ogłoszeniowy na kwote 80,- zł.
Zrobiłam zamówienie 20 puszek karmy dla Leonka a ponieważ nie widzę jeszcze na swojej poczcie potwierdzenia dostawy tej karmy jutro dokupię u nas na mieście ze 2 puszki i zawiozę do schroniska.

Zapłaciłam również Selendze za 2 allegra.

Ok?

Posted

[quote name='Romka'][B]RAMBO[/B] już wrzucony,[B]TYMEK[/B] nie,[B]nie ma zdjęć,które nadają się do ogłoszeń.[/B]..w sobotę musimy to zmienić...[/QUOTE]

Przejrzałam jeszcze wszystkie wątki psiaków i wygląda na to, że skoro Paja już ma nastepna 10-tkę do ogłoszeń to kwalifikuja się pilnie:
[B]Rambo, Rudi, Igor, Mini, Easy, Tramp, Liszka, Grei, (Tymek, Uzi)[/B] - tej dwójce nalezy dorobić fotki.
Będąc w boksie Smyka i Uziego widziałam że Tymek nosi obrożę a więc chyba uczniowie zabieraja go prynajmniej poza boks.

Czy ta kandydatura może być?

Posted

[quote name='Donata']Przejrzałam jeszcze wszystkie wątki psiaków i wygląda na to, że skoro Paja już ma nastepna 10-tkę do ogłoszeń to kwalifikuja się pilnie:
[B]Rambo, Rudi, Igor, Mini, Easy, Tramp, Liszka, Grei, (Tymek, Uzi)[/B] - tej dwójce nalezy dorobić fotki.
Będąc w boksie Smyka i Uziego widziałam że Tymek nosi obrożę a więc chyba uczniowie zabieraja go prynajmniej poza boks.

Czy ta kandydatura może być?[/QUOTE]
Już wrzucam...

Posted

Już wiem, to od Temidy...z Radomska, zmyliło mnie, że przebywa w Łowiczu, bo ona tam w hotelu jest a Łowicz to Romcia dla mnie :evil_lol: już lece tam wstawić, dobrze, że kontakt dobry do Temidy podałam, hehe :evil_lol:

Posted

[quote name='Donata']
[/QUOTE]
To ja założyłam Tymkowi obrożę, niestety nie może pokonać strachu przed wyjściem poza boks.

Posted

[quote name='Donata']Romko już wyjaśniałam na PW, że ja nie jestem zaborcza o władzę i na którym miejscu jest mój numer telefonu. Ja robię allegro, opisy psiaków i finanse więc mam roboty fuul.
A praca niech będzie rozłożona w miarę równo; nie róbmy zamieszania i niby ukłonów w stronę osoby dodając jej przy tym obowiązków. To nie o to chodzi i szkoda mi czasu na zbyteczną polemikę słow.
Bierzmy się lepiej za ogłoszenia psiaków ; ja już wysłałam przelew za bazarek ogłoszeniowy na kwote 80,- zł.
Zrobiłam zamówienie 20 puszek karmy dla Leonka a ponieważ nie widzę jeszcze na swojej poczcie potwierdzenia dostawy tej karmy jutro dokupię u nas na mieście ze 2 puszki i zawiozę do schroniska.

Zapłaciłam również Selendze za 2 allegra.

Ok?[/QUOTE]
Super,bardzo się cieszę,ja też bardzo chętnie przyjmę pomoc ofiarowaną przez Olivin,wszystkie jesteśmy tak zapracowane...spróbuję rozłożyć pracę w miarę równo tak,żeby nikomu nie dokładać obowiązków.:lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Ziutka']To ja poproszę jakieś psiaczki do ogłoszeń, bo została mi tylko Laseczka od was do ogłoszeń ;)[/QUOTE]
A mogę podrzucić psiaki w hotelikach:Erniego,Kubę,Rafika?

Posted

[quote name='Romka']A mogę podrzucić psiaki w hotelikach:Erniego,Kubę,Rafika?[/QUOTE]
Romciu, podrzucaj psiaki jakie uważasz :)
Każdego ogłoszę :)

Posted

[quote name='Olivin']Romka, a jak Laki stoi z ogłoszeniami? Ubocze był poruszony jego smutnym losem w boksie. Może Laki?[/QUOTE]
To dajcie też Lakiego :)

Posted

[quote name='Donata']Przejrzałam jeszcze wszystkie wątki psiaków i wygląda na to, że skoro Paja już ma nastepna 10-tkę do ogłoszeń to kwalifikuja się pilnie:

Czy ta kandydatura może być?[/QUOTE]
Igor ma ogłoszenia z 10 listopada,ogłaszała go nieoceniona Ziutka oraz na Warszawę z 2 grudnia.Reszta psiaków ma ogłoszenia z końca pażdziernika,te powtórzymy...

Posted

[quote name='Ziutka']To dajcie też Lakiego :)[/QUOTE]

Lakiemu kończy sie allegro, był tylko jeden telefon i nic interusującego, więc może być Luckie. Opis jego na wątku, podam poźniej Nr postu - ten post to 180 i link do allegro 176.

[B][I]Przepraszam ale Luckie ma ogloszenia od 5.12.2011 u Pai ( 60), wiec chyba jakiegos innego psiaka proponuje.[/I][/B]