Romka Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Skorzystałam z podpowiedzi na PW i przekazałam informacje do schroniska!Bardzo dziękuję Andzike!Na pewno skorzystamy! Quote
Figafiga Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Jutro biorę największą skórzaną obrożę i biorę Alana na spacer i sesję zdjęciową ;-) już nie mogę się doczekać Quote
Andzike Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Romka']Karma dotarła!Dziękujemy bardzo!Kierownictwo schroniska zaskoczone tak dobrą współpracą ogólnopolską!Także dziękują i doceniają Wasze starania!Nie mówiąc o nas!Bardzo dziękujemy![/QUOTE] Super, bardzo sie ciesze :) Ja tymczasem nadal zbieram i zaczyna wygladac to konkretnie :) Mysle, ze 12-go albo 19-go grudnia Sw. Mikołaj dostarczy łowickim psiakom świąteczną paczke :) Quote
Romka Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Święty Mikołaju dziękujemy bardzo!Przyda się!Figuś musimy jeszcze wziąć Puszka,koniecznie! Quote
Figafiga Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Napisałam na innym wątku, że koniecznie musimy wziąść Puszka...... Quote
Romka Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 W sobotę w schronisku były spacery,zdjęcia nowych i starych psiakow!Figus wrzuć mi jutro nowe psiaki!Alana juz masz a po spacerku możesz jeszcze więcej o nim napisać!Jest nowa prawie collie,piesek,ktory wyje z rozpaczy(miał dom komuś sie nie podobało i oddali psiaka).W boksie po Willim siedzi suczka i szczeka na wszystkich!Kusy,Larka,Zońka ,Miśka,Niko byli na spacerku i maja nowe zdjęcia!Puszek nie wyszedł z boksu w mojej obecności dopiero po oddaleniu sie przeze mnie pospacerował po wewnętrznym wybiegu.Reks szczeka i odciążą ,umosząc do góry nogę która mial w gipsie!Balbina falowała po schronisku!Niepozorna suczka której zrobiliśmy zdjęcia i opiszemy próbowala awanturować sie z Balbiną i Perełką!Dianka aktywna tylko wtedy jak jest Grażynka czuje się dobrze po sterylizacji!Tyle wieści!Dodam jeszcze że w Imtermarche schronisko ma tablicę ze zdjęciami psiaków oraz podawaną przez głośniki informacje o psiakach w schronisku!Jesteśmy po pierwszych rozmowach w sprawie domów tymczsowych w niedalekiej odległości od Łowicza! Quote
Figafiga Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Jutro wyślę zdjęcia jestem padnięta i idę spać bo raniutko muszę wstać...wyniuchałam pięknego psiaka do mojego Negrisanka śliczna parka by była co..Jest w schronie na paluchu [url]http://www.psy.warszawa.pl/podstrony/nowepsy2009/2009-10-24/2681.jpg[/url] dobranoc Quote
Andzike Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dziewczyny będziecie w sobotę w schronisku? Bo doszły mnie wieści od Św. Mikolaja, że zamierza nawiedzić Łowicz o poranku ;) Chętnie podejmie sie też transportu jakiegoś zwierzaka na trasie Warszawa-Łowicz-Warszawa, może macie kogoś do przewiezienia do szczęsliwego domku? Quote
Figafiga Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 w sobotę jak najbardziej będziemy. Bardzo dziękujemy!!!Coś mi odrzuca hostowanie zdjęć przez imageshack.Zapraszam na wątek Alana. Quote
mamanabank Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Jasne, że będziemy i mam nadzieję, że Mikołaj znajdzie trochę czasu, żeby pójść z nami na kawę, co? Quote
Andzike Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Mikołaj (a dokładnie dwa Mikołaje) są jak najbardziej za kawą :) Quote
Romka Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Święty Mikołaju będziemy jak zwykle!Cieszymy się z odwiedzin i oczywiście jak powiedziała Mamanabank bez kawy nie wyjedziecie! Quote
Romka Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Dodam jeszcze do wiadomości o tablicy ogłoszeń w Intermarche,że sklep zbiera także dla psiaków karmę!Widziałam kilka opakowań w specjalnym pojemniku! Quote
mamanabank Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 W moim podpisie jest banerek bazarku banerkowego, gdzie można kupować banerki dla konkretnych psiaków :-) Romka to dla Ciebie, chętnych zapraszamy, dochód przeznaczony jest na kudłacze w potrzebie. Quote
mamanabank Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Puszkowy banerek gotowy: [URL="http://www.dogomania.pl/174046-PUSZEK-umrze-w-schronisku-bez-czA-owieka-bardzo-zrezygnowany-psiak"][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/9712/banerpuszek.jpg[/IMG][/URL] Quote
mamanabank Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 zobaczcie jakie psisko mamy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/175173-ALAN-olbrzym-psiego-A-owickiego-schronu?p=13649828#post13649828[/url] Quote
Romka Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Ktoś także pytał o Alana i Niko!W piątek będzie wiadomo czy Alan spodoba się nowej rodzinie a Niko być moze będzie miał domek w następnym tygodniu! Quote
Andzike Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Dziewczyny, szalejecie !!! :) Bardzo sie cieszę, że kolejne psiaki znajdą dom :) Mojego szczęsliwego łowicko-warszawskiego psa zobaczycie w sobotę :) Quote
Romka Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Wszystko już wiem!"Uprzedż Martynę"No to czekam na Was i łowicko-warszawskiego psa zen!Moja suczka nie jest zen ale damy radę! Quote
Romka Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Wszystko już wiem!"Uprzedż Martynę"No to czekam na Was i łowicko-warszawskiego psa zen!Moja suczka nie jest zen ale damy radę!:roll::lol: Quote
Romka Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Figuś wysłałam Ci opis Riki!Jutro zrobię Żabcię! Quote
Andzike Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Romka']Wszystko już wiem!"Uprzedż Martynę"No to czekam na Was i łowicko-warszawskiego psa zen!Moja suczka nie jest zen ale damy radę!:roll::lol:[/QUOTE] Hihihihihihihihi ;) Wystarczy, ze moja jest zen ;) Neli nic nie ruszy... dopóki pańcia jest blisko ;) Quote
Figafiga Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 to jeszcze moją wezmę zen...ha ha ha...żartuję Romka ha ha ha kocioł by był na maksa Quote
Romka Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Figula co Ty robisz w nocy!Spać trzeba!A o wątku Riki pamietasz? Quote
Recommended Posts