Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romka']Karma dotarła!Dziękujemy bardzo!Kierownictwo schroniska zaskoczone tak dobrą współpracą ogólnopolską!Także dziękują i doceniają Wasze starania!Nie mówiąc o nas!Bardzo dziękujemy![/QUOTE]

Super, bardzo sie ciesze :) Ja tymczasem nadal zbieram i zaczyna wygladac to konkretnie :) Mysle, ze 12-go albo 19-go grudnia Sw. Mikołaj dostarczy łowickim psiakom świąteczną paczke :)

Posted

W sobotę w schronisku były spacery,zdjęcia nowych i starych psiakow!Figus wrzuć mi jutro nowe psiaki!Alana juz masz a po spacerku możesz jeszcze więcej o nim napisać!Jest nowa prawie collie,piesek,ktory wyje z rozpaczy(miał dom komuś sie nie podobało i oddali psiaka).W boksie po Willim siedzi suczka i szczeka na wszystkich!Kusy,Larka,Zońka ,Miśka,Niko byli na spacerku i maja nowe zdjęcia!Puszek nie wyszedł z boksu w mojej obecności dopiero po oddaleniu sie przeze mnie pospacerował po wewnętrznym wybiegu.Reks szczeka i odciążą ,umosząc do góry nogę która mial w gipsie!Balbina falowała po schronisku!Niepozorna suczka której zrobiliśmy zdjęcia i opiszemy próbowala awanturować sie z Balbiną i Perełką!Dianka aktywna tylko wtedy jak jest Grażynka czuje się dobrze po sterylizacji!Tyle wieści!Dodam jeszcze że w Imtermarche schronisko ma tablicę ze zdjęciami psiaków oraz podawaną przez głośniki informacje o psiakach w schronisku!Jesteśmy po pierwszych rozmowach w sprawie domów tymczsowych w niedalekiej odległości od Łowicza!

Posted

Jutro wyślę zdjęcia jestem padnięta i idę spać bo raniutko muszę wstać...wyniuchałam pięknego psiaka do mojego Negrisanka śliczna parka by była co..Jest w schronie na paluchu

[url]http://www.psy.warszawa.pl/podstrony/nowepsy2009/2009-10-24/2681.jpg[/url]

dobranoc

Posted

Dziewczyny będziecie w sobotę w schronisku? Bo doszły mnie wieści od Św. Mikolaja, że zamierza nawiedzić Łowicz o poranku ;)

Chętnie podejmie sie też transportu jakiegoś zwierzaka na trasie Warszawa-Łowicz-Warszawa, może macie kogoś do przewiezienia do szczęsliwego domku?

Posted

Dodam jeszcze do wiadomości o tablicy ogłoszeń w Intermarche,że sklep zbiera także dla psiaków karmę!Widziałam kilka opakowań w specjalnym pojemniku!

Posted

W moim podpisie jest banerek bazarku banerkowego, gdzie można kupować banerki dla konkretnych psiaków :-)

Romka to dla Ciebie, chętnych zapraszamy, dochód przeznaczony jest na kudłacze w potrzebie.

Posted

Puszkowy banerek gotowy:

[URL="http://www.dogomania.pl/174046-PUSZEK-umrze-w-schronisku-bez-czA-owieka-bardzo-zrezygnowany-psiak"][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/9712/banerpuszek.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Ktoś także pytał o Alana i Niko!W piątek będzie wiadomo czy Alan spodoba się nowej rodzinie a Niko być moze będzie miał domek w następnym tygodniu!

Posted

[quote name='Romka']Wszystko już wiem!"Uprzedż Martynę"No to czekam na Was i łowicko-warszawskiego psa zen!Moja suczka nie jest zen ale damy radę!:roll::lol:[/QUOTE]

Hihihihihihihihi ;) Wystarczy, ze moja jest zen ;) Neli nic nie ruszy... dopóki pańcia jest blisko ;)