mamanabank Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 wzięłam, pierwsze trzy, Niko, Rex i Puszek Fajnie, że już jesteś, a ja mam schronisko w domu! Gdzie nie spojrzę dzisiaj tam pies! Chyba zadzwonię po Chińczyka :evil_lol: Jak Wam poszło? Zobacz jak ładnie wykorzystałam Twoje zdjęcie Zadry w pierwszym poście, myślę, ze to może być logo naszego schroniska :p Quote
Figafiga Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Zaraz zobaczę...hostuje zdjęcia, bo już obrobiłam...uff....z p. Grażynką dałyśmy radę...zawiozłyśmy do lecznicy nową suczkę szczeniaka mix amstaffa co się kiedyś kręciła po moim osiedlu.....piana na pysku i otumaniona...przepiękna sunia..Puszek niestety nie dał rady wziąść się na smycz, Kaja bardzo dziękuję Tobie i Twojej koleżance za wyjście z pieskami... mamanabank wstaw na głównej inne zdjęcie Zadry, bo to za kratami jak się patrzy to nieładne.Weź to jak przy pieńku jej zrobiłam.ok Quote
mamanabank Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 ok, zaraz odszukam Ja też dziękuję Kaji i Pauli, dobra robota, dziewczyny! Quote
mamanabank Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='Figafiga']...zawiozłyśmy do lecznicy nową suczkę szczeniaka mix amstaffa co się kiedyś kręciła po moim osiedlu.....piana na pysku i otumaniona...przepiękna sunia...[/QUOTE] Znowu parwo? Masz na myśli MOKKĘ, czy jest jeszcze jeden szczeniak? Quote
Figafiga Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 nie Mokka...suczka mix amstaffa, którą kiedyś na osiedlu u siebie widziałam....jest na obserwacji w lecznicy....a Mokkę kazałyśmy przenieść do boksu i jest w boksie gdzie siedział Reks, czyli na widoku nowa wczoraj przywieziona sunia Quote
mamanabank Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 a co to znaczy, że puszek nie dał się wyprowadzić, gryzł, czy się zapierał? SABA MA DOM! Quote
kajkoowa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Wspaniale!:multi: Za tydzień przyjedziemy z Paulą wczesniej, żeby zając się większa ilością psiaków. Quote
Romka Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 FigaFiga,Kajka,Paula wielkie dzięki byłyście same w schronisku, z Grażynką oczywiście,ale robota zrobiona ekstra!Dom dla Sabci cudny,ona będzie tam szczęśliwa! Quote
Figafiga Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Grażynka chciała go wziąść na smycz, ale się bał bardzo obroży i smyczy...trzeba go podejść inaczej...Romka masz ochote dziś do schronu jechać...??bo chcę Kusemu porobić zdjęć trochę...ja tak po 16. pojade jak dotrę do domu Quote
Owieczka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='Figafiga']Grażynka chciała go wziąść na smycz, ale się bał bardzo obroży i smyczy...trzeba go podejść inaczej...Romka masz ochote dziś do schronu jechać...??bo chcę Kusemu porobić zdjęć trochę...ja tak po 16. pojade jak dotrę do domu[/QUOTE] Moze szeleczki by pomogły :) w wielu przypadkach sie sprawdzają... Ciekawe dlaczego boi się obroży Quote
Owieczka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Dziewczyny ! Moge wziąść coś młodego na hotelik. Myślalam o małej suni o imieniu Mokka [IMG]http://foto3.m.onet.pl/_m/363ac129238a8cfe6f8bc947f7372c93,10,19,0.jpg[/IMG] Strasznie mi zapadła w serce i bardzo sie o nia boje po historii z małym Pietrkiem :( mamanabank czy juz masz jakies wieści od weta ?? Quote
mamanabank Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 wieści od weta nie mam, bo na razie nie mamy pieniędzy, deklaracji na wątku Mokki niet. gdybyśmy miały jakąś skarpetę łowicką i deklaracje byłoby inaczej, ale nie mamy... Quote
Romka Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Własnie dostałam maila od p.Doroty-nowej włascicielki naszej Figusi!Figa to już nie Figa tylko Dżerka!Tak zadecydowała cała rodzina! Quote
kajkoowa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Pasuje do niej takie fajne imię:loveu: A czy Dt może dac jakaś zwykła osoba? Przypuscmy, Paula, ja itd. Quote
mamanabank Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Oczywiście, że tak, jeśli cała rodzina wyrazi zgodę. Quote
Owieczka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 A mówisz o zwykłym DT bezpłatnym ?? ;p Jak dla mnie to [B]pewnie że tak !!![/B] ;) Quote
Romka Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Widzę,że silna grupa niedługo będzie w Łowiczu,bo dałam znać jeszcze jednej psiarze,że potrzebujemy wsparcia! Quote
Figafiga Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Cały czas myślę o tej suni mix astce...czy wyjdzie z tego... Quote
kajkoowa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Bo jeżeli nie mogę wziąć psa ze schronu na stałe a tata powiedział, że żeby jakoś mi to odpłacić pozwoli mi pomagac w jakikolwiek sposób, abym tylko nie pusciła nas z torbami to sprobuję mame nastwaić ;) Paula tez powiedziala, że pogada z rodzicami ale nic nie obiecuję ;) Wlasnie co sie stało tej suńce? Jak weszłam do schronu to słysząłam tylko telefon pani Grażynki o tym, że suczka wymiotuje i ma pianę z pyska... Quote
Andzike Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Tak czytam to forum i wyjsc z podziwu nie moge - dziewczyny odwalacie niesamowity kawal dobrej roboty !! :) Strasznie sie cieszę, ze Miskowi udalo sie znalezc dom - Ajka nie mogla o nim przestac myslec po naszej pamietnej wizycie w Lowiczu;) Quote
Figafiga Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Kaja10014']Bo jeżeli nie mogę wziąć psa ze schronu na stałe a tata powiedział, że żeby jakoś mi to odpłacić pozwoli mi pomagac w jakikolwiek sposób, abym tylko nie pusciła nas z torbami to sprobuję mame nastwaić ;) Paula tez powiedziala, że pogada z rodzicami ale nic nie obiecuję ;) Wlasnie co sie stało tej suńce? Jak weszłam do schronu to słysząłam tylko telefon pani Grażynki o tym, że suczka wymiotuje i ma pianę z pyska...[/QUOTE] jeszcze nie wiem co się dzieje, podejrzenie parwo Quote
Romka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='Figafiga']Cały czas myślę o tej suni mix astce...czy wyjdzie z tego...[/QUOTE] Figuś dzwoniłam do lecznicy sunia w dobrej kondycji,trzeba wierzyć,ze wszystko będzie ok! Quote
mamanabank Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/../171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t"][IMG]http://img211.imageshack.us/img211/9210/lowiczm.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/../171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t"][IMG]http://img248.imageshack.us/img248/9701/lowicz.jpg[/IMG][/URL] Nasze banerki do pobrania, są też na pierwszej stronie, będzie jeszcze 1 mały z Zadrą, kupione na bazarku dla kudłaczy, zrobione przez Mantis, proszę się częstować :-) Quote
Recommended Posts