Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja już tyle opinii słyszałam o semi ..., że szkoda gadać

kiedyś słyszałam, (do czego się skłaniam )
że niema czegoś takiego jak semi - są tylko mniej lub bardziej owłosione (oczywiście te bardziej są atrakcyjniesze wystawowo) no i owłosione (pp) !!!!!

Posted

Drodzy forumowicze. W nadchodzącym Nowym Roku życzę Wam jeszcze więcej miłości dla swoich czworonożnych pupili, sukcesów hodowlanych i wystawowych oraz znalezienia nici porozumienia w hodowli psów a nie prowadzenia "wojny".

Posted

[FONT=Arial][SIZE=2]Uff , w końcu przebrnęłam przez ten topik, bardzo ciekawy.
Mam pytanie odnośnie golenia - dlaczego nie polecacie ( nie pamiętam kto to pisał, sorry) do golenia kremów czy pianki ? Czy to powoduje jakies uczulenia czy cóś ?
pozdrawiam Ewa
[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Iwona']Ewik- tu chodziło o nie używanie środków chemicznych do depilacji/ czyli piany, żele, kremy do depilacji/ :lol:[/quote]

No tak , to rozumiem, ale dlaczego ?

Posted

[quote name='malawaszka']bo grzywaczowa skórka jest bardzo delikatna i takie preparaty mogą ją poparzyć[/quote]

Ale inni ( chyba ktoś pisał że Skandynawia) stosują. Nie można najpierw testu zrobić? Zastosować do delikatnej skóry itp?
Ja jestem laik ( moim nic sie nie goli) Przecież jak golisz maszynką to też podrażniasz skórę.

Posted

[quote name='resuruss']Ja znalazlam specjalna linie do pielegnacji nagusow:

[IMG]http://img315.imageshack.us/img315/8781/3617yz.jpg[/IMG][/quote]

No proszę czyli coś wynaleziono:lol:

Posted

[quote name='matrix.....']po co zaraz wyrzucać ? Moda wraca co jakiś czas :)[/quote]
No pewnie:lol:, w końcu już nie rośniemy / w zwyż:evil_lol:/

Posted

[quote name='Germanika']Ress,przestań z tym farbowaniem,myślisz że ja mam na to czas.Non stop wystawy,trzeba cały czas baleyaże psom kłaść,a Nabab ma aż z 5 kolorów baleyage,wiesz ile to pracy(czasu)zajmuje,a jeszcze klientki.Non stop farby,a Ress mi sweter każesz farbowac jeszcze.Padnę od tych farb.[/quote]

Prosze wyslij do mnie!Chetnie pomoge!
Jaki kolor ma byc???( A to pewnie Matrix nam powie,bo widze ,ze zorientowany co sie teraz nosi;) )

Posted

[quote name='resuruss']Prosze wyslij do mnie!Chetnie pomoge!
Jaki kolor ma byc???( A to pewnie Matrix nam powie,bo widze ,ze zorientowany co sie teraz nosi;) )[/QUOTE]

jakiś odcień brązu trzeba z tego różowego swetra zrobić ...

Posted

[quote name='Germanika']Brąz jest ok,ale mam już tego dużo.[/quote]
To może butelkowa zieleń- będzie sie ładnie komponować z baleyażem Nababa:lol:

Posted

[quote name='Germanika']Iwona jesteś BARDZO na czasie bo taka zieleń dopiero "wchodzi",a ja już mam na widoku taką śliczną marynarkę w takim kolorze.[/quote]
No to mam nadzieję kiedyś ją zobaczyć:lol:. A teraz dobrej nocki życzę- jutro trzeba zaślizgać się do pracy:bye: