paniMysza Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 mi sie bardziej podobaja semiki, ale co to za naga rasa skoro trzeba golic-zawsze powtarzam to marcelowi jak go strzyge:evilbat: Quote
Nesjanna Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 a ja już tyle opinii słyszałam o semi ..., że szkoda gadać kiedyś słyszałam, (do czego się skłaniam ) że niema czegoś takiego jak semi - są tylko mniej lub bardziej owłosione (oczywiście te bardziej są atrakcyjniesze wystawowo) no i owłosione (pp) !!!!! Quote
Candy Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Drodzy forumowicze. W nadchodzącym Nowym Roku życzę Wam jeszcze więcej miłości dla swoich czworonożnych pupili, sukcesów hodowlanych i wystawowych oraz znalezienia nici porozumienia w hodowli psów a nie prowadzenia "wojny". Quote
EwikB Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [FONT=Arial][SIZE=2]Uff , w końcu przebrnęłam przez ten topik, bardzo ciekawy. Mam pytanie odnośnie golenia - dlaczego nie polecacie ( nie pamiętam kto to pisał, sorry) do golenia kremów czy pianki ? Czy to powoduje jakies uczulenia czy cóś ? pozdrawiam Ewa [/SIZE][/FONT] Quote
Iwona Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Ewik- tu chodziło o nie używanie środków chemicznych do depilacji/ czyli piany, żele, kremy do depilacji/ :lol: Quote
EwikB Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Iwona']Ewik- tu chodziło o nie używanie środków chemicznych do depilacji/ czyli piany, żele, kremy do depilacji/ :lol:[/quote] No tak , to rozumiem, ale dlaczego ? Quote
malawaszka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='EwikB']No tak , to rozumiem, ale dlaczego ?[/quote] bo grzywaczowa skórka jest bardzo delikatna i takie preparaty mogą ją poparzyć Quote
EwikB Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='malawaszka']bo grzywaczowa skórka jest bardzo delikatna i takie preparaty mogą ją poparzyć[/quote] Ale inni ( chyba ktoś pisał że Skandynawia) stosują. Nie można najpierw testu zrobić? Zastosować do delikatnej skóry itp? Ja jestem laik ( moim nic sie nie goli) Przecież jak golisz maszynką to też podrażniasz skórę. Quote
malawaszka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 ja :niewiem: piszę tylko to co pisali grzywaczomaniacy tu w topicu - bo ja nawet grzywka nie mam :lol: Quote
Agama Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 RESS masz jakis opis co znajduje sie w takim zestawie Quote
EwikB Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='resuruss']Ja znalazlam specjalna linie do pielegnacji nagusow: [IMG]http://img315.imageshack.us/img315/8781/3617yz.jpg[/IMG][/quote] No proszę czyli coś wynaleziono:lol: Quote
matrix..... Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 ... ale róż to modny był chyba w poprzednim sezonie :) Quote
resuruss Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='matrix.....']... ale róż to modny był chyba w poprzednim sezonie :)[/quote] Matrix!!!!Rozwaliles mnie!!!!Znasz sie na modzie lepiej niz ja!!!!!:lol: Quote
matrix..... Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Germanika']Oh,to muszę wyrzucić mój różowy sweter:lol: a taki fajny był:placz:[/QUOTE] po co zaraz wyrzucać ? Moda wraca co jakiś czas :) Quote
resuruss Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Germanika']Oh,to muszę wyrzucić mój różowy sweter:lol: a taki fajny był:placz:[/quote] Zafarbowac!!! Quote
Iwona Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='matrix.....']po co zaraz wyrzucać ? Moda wraca co jakiś czas :)[/quote] No pewnie:lol:, w końcu już nie rośniemy / w zwyż:evil_lol:/ Quote
resuruss Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Germanika']Ress,przestań z tym farbowaniem,myślisz że ja mam na to czas.Non stop wystawy,trzeba cały czas baleyaże psom kłaść,a Nabab ma aż z 5 kolorów baleyage,wiesz ile to pracy(czasu)zajmuje,a jeszcze klientki.Non stop farby,a Ress mi sweter każesz farbowac jeszcze.Padnę od tych farb.[/quote] Prosze wyslij do mnie!Chetnie pomoge! Jaki kolor ma byc???( A to pewnie Matrix nam powie,bo widze ,ze zorientowany co sie teraz nosi;) ) Quote
matrix..... Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='resuruss']Prosze wyslij do mnie!Chetnie pomoge! Jaki kolor ma byc???( A to pewnie Matrix nam powie,bo widze ,ze zorientowany co sie teraz nosi;) )[/QUOTE] jakiś odcień brązu trzeba z tego różowego swetra zrobić ... Quote
matrix..... Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Germanika']Brąz jest ok,ale mam już tego dużo.[/QUOTE] to znaczy, że jesteś na czasie :) Quote
Iwona Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Germanika']Brąz jest ok,ale mam już tego dużo.[/quote] To może butelkowa zieleń- będzie sie ładnie komponować z baleyażem Nababa:lol: Quote
matrix..... Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Iwona - tak! Butelkowa zieleń to jest to :) Ress szykuj farby Quote
AngelOfDeath Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 ja nie znosze ani butelkowej zieleni , ani ciemnego brazu , za to beż jest ok :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iwona Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Germanika']Iwona jesteś BARDZO na czasie bo taka zieleń dopiero "wchodzi",a ja już mam na widoku taką śliczną marynarkę w takim kolorze.[/quote] No to mam nadzieję kiedyś ją zobaczyć:lol:. A teraz dobrej nocki życzę- jutro trzeba zaślizgać się do pracy:bye: Quote
Nesjanna Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Ress - to ty nie wiesz ??? :crazyeye: w końcu Góral i Germanika to bliźnięta :evil_lol: :evil_lol: bracia G Quote
Recommended Posts