am-elle Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ja bym jeszcze dodała żaby, dżdżownice i wszelkiego rodzaju biegające żuczki .... mniam:evil_lol: Quote
magdola Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='am-elle']Ja bym jeszcze dodała żaby, dżdżownice i wszelkiego rodzaju biegające żuczki .... mniam:evil_lol:[/quote] O Boshe! To ja już jestem spokojna... W innym poście napisałam o pomoc bo nasza Łila pomimo, że najedzona to na dworze udaje zagłodzonego biednego pieska i zjada wszystko co napotka na swojej drodze ( i wywącha)... Poza tym nikt nie napisał nic o karmie suchej Hills-a? Ktoś używa? Warto? I czy można psu podawać ugotowane mięsko kurczaka z zupy? (moja mama co kilka dni przynosi małej bo twierdzi że my ją głodzimy bo ona wiecznie głodna jest...:angryy:) Quote
Agama Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ja karmie i sucha karma i gotowana,wiem ,ze weci tego nie zalecaja oficjalnie,natomiast w prywatnych rozmowach inaczej sie wypowiadaja,moje rano dostaja sucha karme a po poludniu,miesko,ryz i warzywa,dodatkowo bialy ser ,2 razy w tygodniu jaja,maslanke lub jogurty i surowe warzywa badz owoce Quote
maga18 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ja karmie tak jak Agama :) Hills`a nie uzywam, ale slyszalam duzo dobrych opinii na temat tej karmy co do kurczaka z zupy to jak najbardziej mozna - jak zupa nie jest przyprawiona (np. vegetą, magą, pieprzem), moje właśnie dostają mięsko i warzywa z rosołu, z tym ze rosół doprawiamy dopiero po wyjęciu "psiego żarełka" ;) Quote
Recommended Posts