Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 6 months later...
  • Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='am-elle']Ja bym jeszcze dodała żaby, dżdżownice i wszelkiego rodzaju biegające żuczki .... mniam:evil_lol:[/quote]

O Boshe! To ja już jestem spokojna... W innym poście napisałam o pomoc bo nasza Łila pomimo, że najedzona to na dworze udaje zagłodzonego biednego pieska i zjada wszystko co napotka na swojej drodze ( i wywącha)...
Poza tym nikt nie napisał nic o karmie suchej Hills-a? Ktoś używa? Warto?
I czy można psu podawać ugotowane mięsko kurczaka z zupy? (moja mama co kilka dni przynosi małej bo twierdzi że my ją głodzimy bo ona wiecznie głodna jest...:angryy:)

Posted

ja karmie i sucha karma i gotowana,wiem ,ze weci tego nie zalecaja oficjalnie,natomiast w prywatnych rozmowach inaczej sie wypowiadaja,moje rano dostaja sucha karme a po poludniu,miesko,ryz i warzywa,dodatkowo bialy ser ,2 razy w tygodniu jaja,maslanke lub jogurty i surowe warzywa badz owoce

Posted

ja karmie tak jak Agama :)

Hills`a nie uzywam, ale slyszalam duzo dobrych opinii na temat tej karmy

co do kurczaka z zupy to jak najbardziej mozna - jak zupa nie jest przyprawiona (np. vegetą, magą, pieprzem), moje właśnie dostają mięsko i warzywa z rosołu, z tym ze rosół doprawiamy dopiero po wyjęciu "psiego żarełka" ;)