Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eloise']POMOCY!!!!
słuchajcie...
wyrwałam sukę Amstaffkę, od gościa, ktoś zaoferował mi tymczas,zaiweżliśmy psiaka-4,5 h w jedną strone i po 7 godzinach DT REZYGNUJE!!!!!
POMOCY!!!
ja wyjeżdzam na 8 dni!!!!!
nie ma co zrobić z sunią, nawet jakby mi ją pzrywieżli do warszawy
pomóżcie mi proszę!!!
to 10-letnia suka, łągodna, potrzebny tymczas z samcem, lub bez psa!!!!!!!!!!!!
i potrzebuje pomocy kogoś, kto przejąby ode mnie sprawę Doxy na tydzień, bo mnie nie ma, a co ja zrobię przez telefon? tym bardziej, ze niebędę pod tele czały czas!!!
proszę o pomoc tutaj, bo wiem, ze wiele osób czytuje wątek Oskara
błagam, ja nie wiem co robić[/quote]

Prosimy o pomoc dla eloise, ktora tak bardzo wspomaga naszego Oskarka!

Trzymam kciuki, za udany jutrzejszy wywiad! :multi:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Postaram się jutro wełnę dostarczyć do transportu. Nie będę przecinać, same zdecydujecie jak- ja proponuje na pół, tak, żeby powstały dwa kawałi, które po złożeniu na pół będą miały rozmiar 90x65 z hakiem (wełna ma ok. 185x135).

Pod Aksowy tyłek 25 kg pompowałam materac na 3, czasem 4, olewając przedziały wagowe, bo to się najlepiej sprawdzało....

Posted

[quote name='volontariuszka']mam cichutką nadzieję, że może "występ" w telewizji coś mu pomoże... oby... trzymam kciuki!
no i licytować na bazarkach dla Oskarka - pomoc finansowa potrzebna![/quote]
Trzymamy ;)

Posted

[B]To aukcja cegiełkowa Oskarka...[/B]
[URL="http://www.allegro.pl/item213478524_zycie_sparalizowanego_oskarka_w_naszych_rekach.html"][B]http://www.allegro.pl/item213478524_zycie_sparalizowanego_oskarka_w_naszych_rekach.html[/B][/URL]

[B]Porozsyłajcie ją kto może i gdzie może, tak aby jak najwięcej ludzików widziało...ja już porozsyłałam ;)[/B]

Posted

[quote name='Sabina02']
[B]Cioteczki, jaka jest nazwa skarpety Oskarka na AFN? Chce ne Oskarka przekazac 100 zl, ale nie wiem na jaka skarpete...[/B]
[/quote]

W pierwszym poscie jest podany numer konta Asiaf1 więc może przelej pieniążki bezpośrednio tam - to jest na pewno wygodniej bo nie trzeba czekać na przelanie z AFN i nie zostanie potrącona żadna prowizja ;)
Zresztą z tego co wiem to i tak wszystkie pieniążki są teraz wpłacane na konto Asi - i z bazarków i z allegro...

Posted

Podaj może na allegro 2 konta i Asi i AFNu. My mamy zaufanie do Asi, ale allegrowicze nie muszą, niech mają więc wybór. Lepiej, żeby wpłacili na AFN, który cos tam sobie potrąci niż żeby nie wpłacili wcale.

Posted

[quote name='Ludek']
Podaj może na allegro 2 konta i Asi i AFNu. My mamy zaufanie do Asi, ale allegrowicze nie muszą, niech mają więc wybór. Lepiej, żeby wpłacili na AFN, który cos tam sobie potrąci niż żeby nie wpłacili wcale.
[/quote]

Żeby podać konto AFN-u musiałabym prosić o ich zgodę i z tego co wiem to Oskarek musiałby być pod ich opieką - miałam taką sama sytuację gdy wystawiałam aukcje dla Synka od Neris i wyszły z tego nieprzyjemnosci.

Czy Oskarek jest pod opieką AFN-u to tego nie wiem.

Posted

Zapytaj Asi jak woli i czy Oskar jest pod opieką AFNu.

Konto fundacji na pewno zwiększy wiarygodność aukcji, a tym samym wpływy.
Niestety na allegro zdarzają sie oszuści.:(

Posted

[B]Oskarek nie jest pod opieką AFN ale ma swoje konto w Fundacji pod Psim aniołem i na to konto można wpłacać pieniądze tylko z dopiskiem.

Fundacja Azylu pod Psim Aniołem [/B]
Ul. Kosodrzewiny 7/9,
04-979 Warszawa
nr konta
03 1020 1042 0000 8802 0109 6528
[B]
z dopiskiem Ratujmy razem-dla Oskara[/B]

[quote name='Ludek']Zapytaj Asi jak woli i czy Oskar jest pod opieką AFNu.

Konto fundacji na pewno zwiększy wiarygodność aukcji, a tym samym wpływy.
Niestety na allegro zdarzają sie oszuści.:([/quote]

Posted

zrobilam bazarek na Oskarka, zawsze to kilka zlotych mniej z dlugu... dlatego zapraszam:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5712792#post5712792[/URL]

Posted

Może to jest szansa dla Oskara :roll: Zajrzyjcie [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75064][B][SIZE=3][COLOR=purple]Tutaj - niepowtarzalna szansa...[/COLOR][/SIZE][/B][/url]

Posted

[QUOTE]Może to jest szansa dla Oskara :roll: Zajrzyjcie [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75064"][B][SIZE=3][COLOR=purple]Tutaj - niepowtarzalna szansa...[/COLOR][/SIZE][/B][/URL][/QUOTE]

kurcze, ja się nie znam, ale dla sparaliżowanemu psu to chyba nie pomoże?:-(

Posted

[quote name='pidzej']kurcze, ja się nie znam, ale dla sparaliżowanemu psu to chyba nie pomoże?:-([/quote]

Na pewno nie pomoże.
A poza tym tam napisali o psach z nie zniszczonym kręgosłupem.
A Oskarek ma kręgosłup uszkodzony.

Posted

na razie nie wiem o nikim na popołudnie :shake:

Byłam u Oskarka rano, telewizorni nie było ;) nie wiemy, czy coś poprzekładali, czy wywiad z Korą będzie gdzie indziej.
Oskarek oczywiście był radosny i super "pomocny" :diabloti: jak już mu posprzątałam kocyki i pledy i chiałam porozkładać nowe, to raczył sie zesikać na materac :evil_lol: i było czyszczenie od nowa - ehh... małe kudłate potffórsko :evil_lol:
Przyniosłam notes, gdyby ktoś potrzebował coś zapisać, leży na tym stoliku koło pralki. Na drzwiach wywiesiłam nasz grafik i kiedy go naświetlamy i karmimy (długopisy są na stoliku). Kupiłam paczkę podkładów; zrobiłam mały test i kilka poskeljałam od dołu, tak, że się rozkłada już jako całkość z 4 części :evil_lol: ;) nawet to się sprawdziło, przynajmniej dopóki byłam u niego.