Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok dzieki
najwyzej poczekam
czy on ma długi postoj na centralnym czy od razu odjezdza?

mam tez klawiaturke, z tym ze nie na port usb tylko na taki stary okrągly, nie wiem czy bedzie pasowac :roll:

czy reczniki nadal potrzebne, znalazlam kilka (co ta piwnica nie kryje w sobie :evil_lol: )

Posted

Potrzebne są pieniążki, i to wcale nie mała kwota więc zapytam jeszcze raz: [SIZE=3]Myślałyście o aukcji cegiełekowej dla Oskarka???[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
Jeśli tak to jak już wcześniej pisałam mogę taką wystawić.
Jeśli natomiast nie chcecie takiej aukcji to napiszcie a wiecej nie będę o tym truć ;)

Posted

ja bym mogła do oskarka w nastepnym tyg pójść- czy ktos może mi napisać jakie konkretnie podkłady kupujecie - to kupie i zawiozę. Czy zabawka sznurkowa przyda sie psiakowi?
oprócz reczników co jeszcze potrzeba? kto pierze reczniki? bo ew ja moge podjechac zabrac wszystkie brudne i poprać (tzn wygotowac) a potem czyste zawieźć.
jak to wyglada?

Posted

[quote name='fidelek2']Potrzebne są pieniążki, i to wcale nie mała kwota więc zapytam jeszcze raz: [SIZE=3]Myślałyście o aukcji cegiełekowej dla Oskarka???[/SIZE]

Jeśli tak to jak już wcześniej pisałam mogę taką wystawić.
Jeśli natomiast nie chcecie takiej aukcji to napiszcie a wiecej nie będę o tym truć ;)[/quote]

Ponawiam pytanie Fidelka!

Osobiście uważam, że przydałaby się!

Posted

[quote name='pixie']to ten materac odbierze lulka?
dzieki...rozumiem ze ulv wypuscila z niego powietrze i ze jest zlozony
to naprawde niewielka przesylka....

i od razu go oskarkowi nadmuchajcie = bedzie mu jak w niebie!

dzieki gackn i lulka[/quote]
No raczej złożony :evil_lol: Zresztą on ma taką cechę, że jak się prąd wyłączy, to materac klapie- bo na tym to właśnie polega, że nie jest napompowany na sztywno, tylko raz jeden kawałek, a raz drugi w nim jest bardziej wypchany powietrzem... Jeszcze pozazdrościcie Oskarkowi, ciotki, bo to jest bardzo miłe do leżenia:eviltong: taki masażyk... Stopnie napompowania są trzy, trzeba samemu dopasować, który będzie dobry.

Czy byłaby możliwość, żeby pod podkładami i np. kocykiem Oskarek miał położone coś, co nie będzie prane? Bo u Aksi fenomenalnie się sprawdziła taka grubaśna skóra owcza z długim włosem... to jest miękkie i trochę sprężynujące, więc nie uciska nigdzie...;) Tyle, że KrA uważała to za świetną zabawkę- przerobiła w końcu skórę na stosik strzępków...

Posted

[quote name='eloise']

a co do aukcji, to ja na przykład w ogóle nie wiem o co chodzi z takimi cegiełkami
[/quote]

sprzedaje sie zdjęcia psiaka np. po 5 zł jedno.
Z reguły kupujacy nie chcą takich zdjeć otrzymywać więc wtedy wysyłam im takie zdjecie na miala jako podziękowanie za aukcję.
Jednak zawsze lepiej mieć ze 5 wydrukowanych gdyby jakis wyjatek sie znalazł i chciał otrzymać pocztą na adres.

Posted

[quote name='Olga132']
fidelek - ponieważ Oskarek jest pod opieka AFN to nie wiem czy to one nie powinny wyrazić sie w sprawie tej aukcji...
[/quote]

Nie wiedziałam.
Skoro wpłaty maja być kierowane na konto Asi to myślałam, ze Oskarek nie jest pod opieką żadnej fundacji i dlatego zaproponowałam tą aukcję.
Jeśli jest inaczej to oczywiście niech fundacja decyduje.

Posted

[quote name='fidelek2']Nie wiedziałam.
Skoro wpłaty maja być kierowane na konto Asi to myślałam, ze Oskarek nie jest pod opieką żadnej fundacji i dlatego zaproponowałam tą aukcję.
Jeśli jest inaczej to oczywiście niech fundacja decyduje.[/quote]
no ja tak zrozumiałam czytając wątek...

Posted

[quote name='eloise']zeskanowałam artykuł
ale nie bardzo wiem co z nim teraz zrobić :)
czy mogę wysłać mailem do kogoś, kto wiek jak wstawić na stronę?[/quote]
a nie da sie wstawić tak jak zdjęcie?

Posted

:ices_bla: chyba cos pomieszałam...ja równolegle czytałam watek skatowanej On-eczki i Oskarka i pomieszałam...chyba jednak Oskarek to nie jest pod opieką AFN - a jeśli nie jest to allegro (moja osobista uwaga) bardzo by sie przydało...ale ja juz sie niewypowiadam - bo znów nakręcę

Posted

Wczoraj w pracy, gdy załatwiałam przewóz materaca stała przy mnie koleżanka z córką i gdy zobaczyły zdjecia Oskarka zaczęły się dopytywać co to za śliczny piesek. Puściłam im filmik i po obejrzeniu dziwczynka szybciutko wyszła z gabinetu a potem widziałam ją z czerwonym noskiem. Pomyslałam nawet, że może nie powinnam była pokazywać jej takiego dramatu. Pocieszając ją pózniej opowiedziałm jak to wspaniali ludzie pomagają, robią bazarki. Zainteresowała się co to takiego jest ten bazarek a dziś przyniosła mi własnorecznie zrobione wazoniki( teraz ja mam czerwony nochal). Czy ktoś mógłby zrobić bazarek "Od Aldonki dla Oskarka" z tymi wazoniczkami?????

Posted

[quote name='fidelek2']Olga ja już też nic nie piszę - poczekamy teraz na opinię dziewczyn ;)[/quote]

[URL]http://afn.pl/ratunku.htm[/URL] - na tej stronie fundacji afn jest oskarek. Tylko nie jestem pewna co do tego czy jest on podopiecznym tej fundacji. nikt nic nie wie.