Ewelina Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 Dzis pojechalam z rodzicami obejrzec psy w osrodku hodowli i tresury psow. Moj tata chcial kupic psa mysliwskiego, by jezdzic z nim na polowania. A;le udalo sie przekonac tate, do kupna i tak do mojego domu trafila rodowodowa suczka rsy łajka zachodniosyberyjska!!!!!! Quote
PATIszon Posted September 28, 2003 Posted September 28, 2003 Moje gratulacj! A tacie powiedz, że łajka tez myśliwska! Jakby nie muślała to w kosmos by jej nie wzięli, nie? :lol: Zdrowie Łajki...., a jak jej na imie? Quote
Justa Posted September 28, 2003 Posted September 28, 2003 Ja też gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAk się łaka wabi?? opowiedz cos o niej!!!!!!!!!! Quote
Ewelina Posted September 28, 2003 Author Posted September 28, 2003 Jeszcze dokladnie nie wiemy, jak sie bedzie nazywac, ale w papierach ma Czaka i pewnie tak zostanie, zobaczymy. Wyglada bardzo symptycznie, jedno ucho ma stojace, jak u owczarka niemieckiego, a drugie klapniette! Gdyby nie miala takich uszu, pewnie nie wygladala by tak sympatycznbie. Dzisiaj bylysmy w lesie, oj nahcodzila a sie. Gdy tylko bede miala zdjecie dam je tutaj, obiecuje. Ogon ma jak basenji (zakrecony), a oczka malutkie brazowe i slodziutkie! To jest juz moj 4 pies, teraz mam cocker spaniela, bernardyna, husky no i lajeczke! Bardzo sie ciesze. Wiem, ze to pies mysliwski, z tego co slyszalam lepszy jest na polowaniu od terriera, bo mysli, nie zuca sie bezmyslnie. Tata jest mysliwym i potrzebuje dobrego psa, bo nasz cocker sie nie nadaje, boi sie strzelby. Pozdrawiam Quote
Gotrek Posted September 28, 2003 Posted September 28, 2003 Ewelinko uścisk łapy dla nowego przychówku :), łajki to piękne psiaki i dość rzadko spotykane. Quote
Marta !!! Posted September 28, 2003 Posted September 28, 2003 My także dołączamy sie do gratulacji.. :) Koniecznie wstaw fotki swojego cuda.. :) Quote
anetta Posted September 28, 2003 Posted September 28, 2003 I ja tez gratuluje i tradycyjnie juz sie nie moge doczekac zdjec 8) Quote
caterina1 Posted September 28, 2003 Posted September 28, 2003 Gratuluję przybycia nowego przyjaciela w twoim domu :new-bday: . Niech rośnie zdrowo.Powiem szczeże że niewiem jak wyglądają te pieski (piąte przez dziesiąte).Ale mam nadzieję że pochwalisz się fotkami. :smilecol: Mieszkasz w Lublinie czy gdzieś poza granicami :question: Quote
Kejti Posted September 28, 2003 Posted September 28, 2003 Gratuluje, Czaka to bardzo ładne imie. :D Quote
Ewelina Posted September 28, 2003 Author Posted September 28, 2003 ieszkam w malej miejscowosi oddalonej od Lublina o zaledwie 10km. Jednym slowem, jest to wies. Oczywiscie, ze pokaze zdjecia. jak bym mogla inaczej :Dog_run: Quote
Agga Posted September 28, 2003 Posted September 28, 2003 Ja też się bardzo cieszę ze masz pieska w domu. Czekam na zdjęcia Quote
Ewelina Posted September 28, 2003 Author Posted September 28, 2003 Bardzo dziekuje wam wszystkim za gratulacje, i obiecuje, ze zdjecia sie niedlugo pojawia, bo mam aparat cyfrowy ;-) Quote
tunio Posted September 28, 2003 Posted September 28, 2003 Ewelino ja takze mam aparat cyfrowy a zdjec jak nie ma tak nie ma :lol: .Wip mnie wkrotce za to zabije :wink: Quote
Cors Posted September 28, 2003 Posted September 28, 2003 Cieszymy sie woim szczesciem :) No i niecierpliwie czekamy na zdjecia :P Quote
napciaa Posted September 28, 2003 Posted September 28, 2003 Bardzo fajnie siem masz :) Niech sie dobrze chowa. Pozdrawiam i czekam na zdjęcia. Quote
tunio Posted September 28, 2003 Posted September 28, 2003 Ewelino a ile tyg ma Twoja nowa przyjaciolka ?? :) Quote
Ewelina Posted September 28, 2003 Author Posted September 28, 2003 ma 3 miesiace czyli ok 12 tygodni Quote
Agga Posted September 28, 2003 Posted September 28, 2003 Oj kiedy moja miała 3 miesiące.........bardzo dawno temu... teraz ma już 9 lat... niestety czas strasznie szybko leci... Quote
tunio Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 moj mial 3m-ce 1,5m-ca temu :lol: .Czas leci drogie dzieci :wink: Quote
Pantera Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 Ja też dołączam się do gratulacji!!! Quote
Flaire Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 No, ja też gratuluję. Ale jako właścicielka myślącego terriera, zwracam uwagę, że z tego co slyszalam lepszy jest na polowaniu od terriera, bo mysli, nie zuca sie bezmyslnie. Tata jest mysliwym i potrzebuje dobrego psa, bo nasz cocker sie nie nadaje, boi sie strzelby. Pozdrawiam to nie całkiem tak. Problem z terrierem jest raczej taki, że myśli za szybko i nam ludziom trudno nadążyć... Quote
tunio Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 zgadzam sie z Flaire.Tak samo jest z wieloma psami.Przez inteligencje sa uwazane za glupie....... Quote
Recommended Posts