shedow Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 o matko !!!!!!!!!!! alez on sliczna a umie jakieś sztuczki czy dopiero ją uczysz? Quote
alqua Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Zna wszystkie podstawowe komendy od maleńkiego. To bardzo mądre psy. Jak miała ponad 3 miesiące to jeździłyśmy do przedszkola do Wrocławia a teraz...nie ma gdzie:/. Jak zjadę do domu jak będize ciepło to może znów zacznę z nią tam chodzić. Bynajmniej musze gdzieś ja jeszcze przeszkolić. Quote
shedow Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 haha:) no a ja mojego wszystkiego nauczyłam no ale to york a nie boblail :D Demon umie : noga, siat, chodź, zostaw, zdechł pies, zostać, spokój, leżeć, poproś, i umie zamykać szuflade. Mama mówi że to pies cyrkowy bo np umie wejść czterema łapami na ramie i tak stać albo wskakuje na wysokie rzeczy :D Quote
alqua Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Heh ;) a jest o długim włosie czy golicie go? Quote
shedow Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 no cóż narazie nie ma takiej do ziemi ale nie miał taki byc to nie jest pies na wystawy. ale na wiosne/lato mamy go strzyc :D nie chce żeby to był laluś :d wole jak jest bez kokartki :D Quote
alqua Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Heh Yorki nieraz lepiej wyglądają ostrzyżone .Ale musi to być fajna fryzurka u dobrgo fryzjera :) i piesek w lecie sie nie męczy i wy , wszyscy zadowoleni :). Quote
shedow Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 i o to chodzi :D a poza tym ja nie lubie piesków z kokartkami :P bleee dziwnie to wygląda przynajmniej dla mnie :):p Quote
NightQueen Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='AsTkA']Moja psica ma dugie włoski na lapkach. Zawsze po długim spacerze w zime ma poprzyczepiane kulki śnierzne własnie w tych włoskach i miedzy poduszkami. Myslalam ze moze na okres zimowy obciąc te włoski? I czy smarowanie kremem nawilzającym przed/po spacerze w sniegu jest dobre?[/quote] jak najbardziej powycinaj psu włosy między poduszkami, to powinnaś robić nie tylko w zimie, tam gromadzą się najczęściej bakterię i bród po spacerze. Po za tym pies poci się tylko między poduszkami łap, jak nie ma tam włosów jest mu łatwiej. Quote
Recommended Posts