Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='_beatka_']własnie misiaczku jak się układają stosunki damsko-męskie w woim stadku? 8) soto taki amant jest?[/quote]
Beatka,nie pytaj :saeek: .Jak go kupiłam,to był troszkę zagubiony i spokojny.Teraz jak zobaczył,że jest bezpieczny i kochany,dopiero pokazuje swoją prawdziwą naturę.Ma świetny charakter.Można się z niego pośmiać co nie miara.Tylko jest jedno "ale".Jest to pierwszy amant na osiedlu :lol: :lol: :lol: .Niczym Twój Bajt.Próbuje gwałcić wszystkie napotkane suki .Ostatnio próbował suczkę husky zgwałcić,ale gabarytowo do siebie nie pasowali,to zabrał się za gwałt jej nogi :lol: .Misi jakoś nie rusza,raz spróbował,ale nakrzyczałam,że nie wolno i jakoś narazie dał spokój.Mały piesek-wielki charakter i temperament :D .Duże psy samce się go boją.Jak zacznie przed nimi szczekać,tańczyć i stroszyć piórka...uciekają w popłochu :lol: :lol: :lol: .

Posted

No to rzeczywiście jak Bajtek :lol: On też na początku taki grzeczny był na spacerach, nie odchodził od moich nóg dalej niz na metr a teraz?jak zobaczy psa to chwila i Bajtuś tak biegnie, że się za nim kurzy :lol: i duze psy przed nim też uciekają bo jest tak namolny, że nawet jak na niego warczą to nie chce się odczepić 8) ale jest coś co je różni-Bajtuś gwałci nawet kolegów, dziś np na spacerze Bajtuś gwałcił goldenka biszkopta a bajtusia gwałcił owczarek Bolto, śmiechu z nim co nie miara :D

Posted

Beatka,to u Ciebie już trójkąty.Uważaj,zebyś alimentów nie płaciła :lol: .
Ja kiedyś gdzieś czytałam,że jak pies gwałci psa,to nie świadczy o homoseksualiźmie tylko o próbie dominacji.Tak,że nie martw się,że Bajt to kochający inaczej :D .

Posted

[quote name='misiaczek']Beatka,to u Ciebie już trójkąty.Uważaj,zebyś alimentów nie płaciła :lol: .
Ja kiedyś gdzieś czytałam,że jak pies gwałci psa,to nie świadczy o homoseksualiźmie tylko o próbie dominacji.Tak,że nie martw się,że Bajt to kochający inaczej :D .[/quote]Misiaczek, mam okropną sklerozę, ale pytałam i wszystko ok - prawidłowo

Posted

Dora ma 7 miesięcy i pewnie zaniedługo dostanie cieczkę.
Jak na suczkę zachowuje się dziwnie, tzn. gwałci mojego chłopaka nogi, nie mówiąc już o Fidze (mops).Jak tylko się spotkają to włazi na nią cała.Czy Wasze suczki też tak się zachowują?

Posted

[quote name='Atenka']Dora ma 7 miesięcy i pewnie zaniedługo dostanie cieczkę.
Jak na suczkę zachowuje się dziwnie, tzn. gwałci mojego chłopaka nogi, nie mówiąc już o Fodze (mops).Jak tylko się spotkają to włazi na nią cała.Czy Wasze suczki też tak się zachowują?[/quote]
Niemartw się Atenka,moja Misia akurat tak nie robi,bo ona jest bardzo cnotliwa :wink: :D ,ale wiele suczek tak robi i tu chodzi chyba o tę dominację o której pisałam.

Posted

[quote name='Atenka']Dora ma 7 miesięcy i pewnie zaniedługo dostanie cieczkę.
Jak na suczkę zachowuje się dziwnie, tzn. gwałci mojego chłopaka nogi, nie mówiąc już o Fodze (mops).Jak tylko się spotkają to włazi na nią cała.Czy Wasze suczki też tak się zachowują?[/quote]To całkowicie normalne, nie przejmuj się, wszystko jest ok

Posted

[quote name='Atenka']Dziękuje za odpowiedzi.Mam jeszcze jedno pytanie, pozwalać jej na takie zachowanie, czy raczej zdejmować z nóg i Figi?[/quote]Myślę, że pozwałać, przecież krzywdy sobie nie zrobią

Posted

Tzn.Figa jest przerażona, bo jak Dora walnie się na nią ( a jest już większa) to mopsica znajduje się już pod nią.Dora jak ją widzi jest tak podekscytowana, że prawie tylko myśli o tym jakby ją poseksić.Jest tak od niedawna.

Posted

[quote name='Atenka']Tzn.Figa jest przerażona, bo jak Dora walnie się na nią ( a jest już większa) to mopsica znajduje się już pod nią.Dora jak ją widzi jest tak podekscytowana, że prawie tylko myśli o tym jakby ją poseksić.Jest tak od niedawna.[/quote]Nie powinna jej zrobić krzywdy, ale chyba z jej seruche, to nie powinna się przemęczać. Jeśli uważasz, że tamtą psinkę męczy , to oczywiście zareaguj

Posted

Jak mój Socik próbował gwałcić Misię to nie pozwalałam.Misia też była przerażona mimo,że Soto jest dużo mniejszy(waży 4,7kg),dlatego wyżej napisałam,że jest cnotliwa :D .

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Atenka']Tzn.Figa jest przerażona, bo jak Dora walnie się na nią ( a jest już większa) to mopsica znajduje się już pod nią.Dora jak ją widzi jest tak podekscytowana, że prawie tylko myśli o tym jakby ją poseksić.Jest tak od niedawna.[/quote]Nie powinna jej zrobić krzywdy, ale chyba z jej seruche, to nie powinna się przemęczać. Jeśli uważasz, że tamtą psinkę męczy , to oczywiście zareaguj[/quote]

Tak, tak ze względu na serce Dora nie powinna się przemęczać,tylko wtedy jest tak szczęśliwa,że trudno jej zabronić.Wogóle Dora jest bardzo ruchliwym buldożkiem.

Posted

[quote name='Atenka'][quote name='Draczyn'][quote name='Atenka']Tzn.Figa jest przerażona, bo jak Dora walnie się na nią ( a jest już większa) to mopsica znajduje się już pod nią.Dora jak ją widzi jest tak podekscytowana, że prawie tylko myśli o tym jakby ją poseksić.Jest tak od niedawna.[/quote]Nie powinna jej zrobić krzywdy, ale chyba z jej seruche, to nie powinna się przemęczać. Jeśli uważasz, że tamtą psinkę męczy , to oczywiście zareaguj[/quote]

Tak, tak ze względu na serce Dora nie powinna się przemęczać,tylko wtedy jest tak szczęśliwa,że trudno jej zabronić.Wogóle Dora jest bardzo ruchliwym buldożkiem.[/quote]A czy nie mogłaby powklejać w galerii rochę ich zdjęć