Burchardt Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Dzień Dobry, bardzo chciałabym kupić sobie psa rasy Westi, ale mam w domu już królika. Nie chciałabym pozbywać się jednego zwierzaka na rzecz innego. Może ktoś ma podobną sytuację i może mi coś powiedzieć o wzajemnych relacjach Westi i innego futrzaka. Dzięki. Quote
abraska Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Cześć, co nieco jest pod tym linkiem napisane na temat, który Cię interesuje: [url]http://www.westie.net.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=616[/url] Quote
domcia__13 Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 miałam w domu szynszyle i 2 papugi zreszta nadal jej mam i mam tez westa suczke bardzo bałąm sie teog jak to bedize ale wszystko oki!:) na poczatku zawsze musi uplynac troche czasu aby zwiezaki sie oswoily ale ogulni west nei ma nic przeciwko innym zwiezetom:P polecam taką mieszanke bo west wtedy zachowuje jeszcze bardziej swoje instynkty myśliwskie:P :laola: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Nie ma żadnych problemów ;) Sama mam świnkę morską i moja suczka świetnie się zachowuje w stosunku do niej ;) Quote
kaskaSz Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 też mam świnkę morską i to sporą :P Pierwszy był pies, potem świnka i Foxi szczekał na nią, był zdziwiony przez kilka dni. Potem wyjmowalismy świnkę z klatki to Foxi ją szturał nosem, a że Psikus nie lubi tego to kilka razy ciapnął mojego białasa z wąsy. Foxi teraz jest obojetny w stosunku do świnki i trochę się jej boi :evil_lol: Quote
costa1978 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ja mieszkam obecnie z 4 westikami ( w tym 2 moje ) , 1 królikiem( moim) i 2 myszkamiwszystko jest jak najbardziej wporządku, niewiem czemu Talson pozbyła sie królika??? Owszem małe i troszke większe gryzonie wzbudzaja w Westikach ogromne zainteresowanie graniczące z szaleństwem , ale jest to do opanowania. Niewyobrażam sobie pozbyć się któregokolwiek z moich zwierzaków kosztem innego.Fanka WestikówSylwia Quote
Sylwia&westie Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ja mam westika i królika :) jest dobrze bo urwis sie bardziej chce bawic z nim niz mu zrobic coś ;) Jednak wiadomo nie wypusze królika z klatki jak urwis jest w domu bo by sie zaczela gonitwa :) Nie wiem czemu Talson pozbyła sie królika :-o Urwis jak pierwszy raz zobaczył królika to ogupnął ale tera juz jest wszystko ok ;) Quote
Recommended Posts