Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień Dobry,

bardzo chciałabym kupić sobie psa rasy Westi, ale mam w domu już królika. Nie chciałabym pozbywać się jednego zwierzaka na rzecz innego. Może ktoś ma podobną sytuację i może mi coś powiedzieć o wzajemnych relacjach Westi i innego futrzaka. Dzięki.

• 2 months later...
Posted

miałam w domu szynszyle i 2 papugi zreszta nadal jej mam i mam tez westa suczke bardzo bałąm sie teog jak to bedize ale wszystko oki!:) na poczatku zawsze musi uplynac troche czasu aby zwiezaki sie oswoily ale ogulni west nei ma nic przeciwko innym zwiezetom:P polecam taką mieszanke bo west wtedy zachowuje jeszcze bardziej swoje instynkty myśliwskie:P :laola:

• 1 year later...
Guest Kamcia_14
Posted

Nie ma żadnych problemów ;) Sama mam świnkę morską i moja suczka świetnie się zachowuje w stosunku do niej ;)

Posted

też mam świnkę morską i to sporą :P Pierwszy był pies, potem świnka i Foxi szczekał na nią, był zdziwiony przez kilka dni. Potem wyjmowalismy świnkę z klatki to Foxi ją szturał nosem, a że Psikus nie lubi tego to kilka razy ciapnął mojego białasa z wąsy. Foxi teraz jest obojetny w stosunku do świnki i trochę się jej boi :evil_lol:

Posted

Ja mieszkam obecnie z 4 westikami ( w tym 2 moje ) , 1 królikiem( moim) i 2 myszkamiwszystko jest jak najbardziej wporządku, niewiem czemu Talson pozbyła sie królika??? Owszem małe i troszke większe gryzonie wzbudzaja w Westikach ogromne zainteresowanie graniczące z szaleństwem , ale jest to do opanowania. Niewyobrażam sobie pozbyć się któregokolwiek z moich zwierzaków kosztem innego.Fanka WestikówSylwia

Posted

ja mam westika i królika :) jest dobrze bo urwis sie bardziej chce bawic z nim niz mu zrobic coś ;) Jednak wiadomo nie wypusze królika z klatki jak urwis jest w domu bo by sie zaczela gonitwa :) Nie wiem czemu Talson pozbyła sie królika :-o Urwis jak pierwszy raz zobaczył królika to ogupnął ale tera juz jest wszystko ok ;)