Marta Chmielewska Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Onka, prześliczne masz te szczeniorki, jakie kolorowe i ta piękna, okrągła czarniutka główka, tylko chyba nie zauważyłaś, że zaplątał się między nimi jaki robak, taki... no przypatrz się zdjęciom, taki bardzo pomarszczony, to chyba młody świstak :lol: :lol: :lol: :wink: w górach mieszkasz? 8)
onka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Ano:) w górach mieszkamy :lol:, a robal jest jak nic :lol: przesłodkie brzydactwo:) jest boska po prostu :D
maga18 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 ten mały robal przyjmuje niesamowite pozycje!! :angel:
Marta Chmielewska Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Onka ooo, ale ja tu widzę, ze Tobie niewiele już zostało do rozwiązania... Jak samopoczucie w związku z? 8) :wink: Nie masz codziennie telefonów z pytaniem: Już? Nie. Jeszcze nie? :lol: :lol: Hihihihi :wink:
onka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 oj niewiele mi już zostało ale jakos misie nie spieszy :roll: :wink: :lol: mam stracha jak cholera to raz no i jakos tak ehhh no ale co zrobić?jak złapie to złapie.. mma nadziej,że te 3 tyg jeszcze wytrzymam a ,że dopiero co wórciłam ze szpitala,więc wszyscy sa na bieżąco :lol: no tylko mój małzonek zestresowany :P okrutnie bo cos spac nie mogę ostatnio więc sobie schodze na dół, robie kanapki i siedze przed telewizorem 8) no i dzis kolejny zawał mąz przeży kiedy sie obudził i mnie nie było a ja w kuchni usmiechnięta (godz 4:15) z kawą inką i herbatnikami :oops: :lol:
Marta Chmielewska Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Oj, to to jeszcze nic, zobaczysz jak sie zestresujesz jak się zacznie, hihihi...o mężu nie wspomnę...oj duzo mogłabym opowiadać :wink: ważne, że efekt końcowy zwykle niezapomniany i niezastąpiony :D
anutka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Na prośbę Draczyn wklejam zdjęcia nowego nabytku Agamy :) [img]http://img34.imageshack.us/img34/9784/obraz0086es.jpg[/img] [img]http://img34.imageshack.us/img34/4731/obraz0092xm.jpg[/img] [img]http://img119.imageshack.us/img119/553/obraz0108pp.jpg[/img]
Ilona Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='anutka']Na prośbę Draczyn wklejam zdjęcia nowego nabytku Agamy :) [img]http://img119.imageshack.us/img119/553/obraz0108pp.jpg[/img][/quote] [b]Śliczności[/b] :lilangel: :lilangel:
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='maga18']Agama napisz nam cos wiecej o nim/o niej :D[/quote]To jest ona. Agama pewnie póżniej wszystko opowie
malawaszka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 a ja widziałam i miziałam to śliczne maleństwo :angel: :angel: :angel: przesłodka niunia :D miło było znowu spotkać grzywkomaniaków i poznać nowych :P :drinking: Onka - Twoje ślicznioszki prześliczne do schrupania :fadein: :wink:
maga18 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 noooo wreszcie :lol: zdjecia poprosimy :D 8) :lol: i wyniki oczywiscie!! :multi:
onka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 malawaszko :evil: normalnie sie nie odzywam :wink: nic nie odpisujesz babolu niedobry wyniki poprosimy
Agama Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Maga ta sunia jest po Kasi od Zbojnika... czyli z mojej hodowli oddalam ja przyjacielowi na prawach hodowlanych .Kasia zostala pokryta ch. pl. pettitem von Shinbashi. Ja obecnie odebbralam pierwszego szczeniaka w romach rozliczenia :D CZY Ona u nas zostanie tego nie wiem :o
malawaszka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='onka']malawaszko :evil: normalnie sie nie odzywam :wink: nic nie odpisujesz babolu niedobry wyniki poprosimy[/quote] :o jak, gdzie nie odpisuję :o cały dzień byłam w Kielcach :lol: pewnie moja siostra albo szwagier siedzieli na necie dziś u mnie :evil: :lol: a wyniki to chyba podadzą bardziej zorientowani niż ja :oops: ja wiem tylko, że HEROINA Z GANGU ŁYSYCH ZOSTAŁA ZWYCIĘZCĄ MŁODZIEŻY :laola: :D :P śliczna słodka sunieczka - ciasteczko :calus:
maga18 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='Agama']Maga ta sunia jest po Kasi od Zbojnika... czyli z mojej hodowli oddalam ja przyjacielowi na prawach hodowlanych .Kasia zostala pokryta ch. pl. pettitem von Shinbashi. Ja obecnie odebbralam pierwszego szczeniaka w romach rozliczenia :D CZY Ona u nas zostanie tego nie wiem :o[/quote] aha :lol: ale mimo to zdjec duzooooo prosimy!! :D
Agama Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Maga zdjecia moze jutro bo nie wiem w co ,,rece wlozyc,, :( Kika Ciagle piszczy jak nie jest na rekach :evil: Nazwalam ja tak bo w papierach ma lWaikkiki :D
malawaszka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='Agama']Maga zdjecia moze jutro bo nie wiem w co ,,rece wlozyc,, :( Kika Ciagle piszczy jak nie jest na rekach :evil: Nazwalam ja tak bo w papierach ma lWaikkiki :D[/quote] łiii ślicznie :klacz:
Em-ka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Dobry wieczór wszystkim! No, to teraz dowiedziałam sie dopiero z netu - która Pani - to [b]Agama[/b] - rozmawiałyśmy ze sobą - nawet zrobiłam zdjecia Twojej nowej suni :) - łaciatej, malusiej i kochanej :) Sunia jest z hodowli Kwiat O.... coś tam - nie pamietam już - przepraszam :) :wink: :P
maga18 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Em-ka gratulacje!! :klacz: Masz fotki, wyniki?? :lol:
Em-ka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Hej [b]Magunia[/b]! coś tam foteczek mam - ale wątpliwej jakości, niestety :wink: hala bardzo słabo oswietlona - i ja mam za słabą lampę :( ale obiecuję, że coś wkleję :)
maga18 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 no to teraz musisz cos wstawic... Res przypadkowo usunela wszystkie swoje fotki z tej wystawy :cry:
Recommended Posts