Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss']A to Zuzia dajaca dzisiaj sniadanko psom :lol:

[img]http://img294.imageshack.us/img294/3731/1310337ff.jpg[/img][/quote]Dawałabyś Res więcej zdjęć tej swojej uśmiechniętej, pięknej pociechy. Jak na nią patrzę to odrazu mi się humorek poprawia, a jak zdrowie Twoje i Mamy?

Posted

ale do ciebie podobna res:)
dudi- jedz do tych kielc, dlaeko nie masz:)) my jedziemy za 2 tyg do wilniusa ale wrocimy pokonani bo zmienili nam sedziego:))

res- jesli bedzie wystawiany , dopiero sie dowiem w nastepnym mailu czy w rece wyst. czy na kanape

Posted

Draczyn!dziekuje!Ja juz prawie calkiem zdrowa - resztki katarku lecze,a mama juz calkiem dobrze sie czuje!

Anna1!Mam nadzieje ,ze nie na kanape!Za ladny jest!
Myslisz ,ze Zuzia podobna do mnie?????Pyzata????

Posted

[quote name='resuruss']Draczyn!Specjalnie dla Ciebie!

[img]http://img365.imageshack.us/img365/2654/131040oy.jpg[/img][/quote]Dzięki Res - prześliczna dziewuszka, pewnie poszła w mamusię

Posted

Res jak masz juz aparat i takie fajne fotki robisz to moze czas juz zaistniec w necie? Masz tak ciekawa ludzio-psio-kocia :wink: rodzinke ze grzech chowac takie slicznosci przed swiatem :D Jakby co to sluze pomoca, zalozenie wlasnej stronki nie jest wcale takie trudne, znalazlam fajne kursy w necie :wink:

Posted

Orsi :wink: ty mnie zawsze rozbawisz :lol: troche wiecej wiary w siebie :wink: Spox ze sie nadaja
Jakby co to napisz do mnie na gg podam ci linki i podpowiem jak to ugryzc :wink:
gg 7878964

Posted

no chyba,że ma sie taka cudną dobrą duszyczkę jak Dudek :angel:
i ma sie stronke :D

ja tez jestem noga
ale napisac o hodowli, o psach i o sobie czy co tam sie chce chyba kazdy potrafi 8) noo ale potem to umieścic jeszcze na stronce... :lol:
to juz troszkie gorzej

Posted

[quote name='malawaszka']UUUU Orsini watpie :lol: :evilbat: :wink:[/quote]
no tez tak wlasnie mysle:)))))
wiec na razie dzieki Natus!!! :buzi: :buzi: :buzi:

Posted

Nata!Juz myslalam o zalozeniu stronki,ale jakos nie moge sie za to zabrac.....Jesli pozwolisz,tez skorzystam z twojego nr GG i jak juz bede miala jakis plan w zamysle to sie odezwe.Dzieki.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...