Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Ja postanowiłam elastycznie dopasować się do nowej rzeczywistości i zostać rolnikiem. Zaorałam sobie w doniczne na parapecie małe poletko i posadziłam groszek. Czekam na dotacje z Unii i tańszą benzynę.

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nawet powiem więcej- wezmę przykład z elity rządzącej i jak na wystawie będę znowu DRUGA, to rzucę w sędziego jajkiem i na znak protestu wszystkie moje wyhodowane groszki wyrzucę na ring.

Posted

[quote name='orsini']hahahaha no :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aaaale dla ochlody mozna wskoczyc na ONET i co tam stoi napisane?ze po N.Roku paliwko o 30groszy w gore, bo na becikowe i inne wyskoki nowego rzadu potrzeba, ale to nie koniec, bo w zimie ceny ropy ida w gore, rynki finansowe tez reaguja jak reaguja czytaj zloty oslabnie...i benzynka jeszcze bardziej w gore!!!ale ROLNICY BEDA MIELI TANSZA k.mac!!!!! 0X :evilbat: 0X 0X 0X 0X :evil: :evil: 0X :evilbat:[/quote]

a ja mam grype :x

Posted

[quote name='Ania i Psy']Nawet powiem więcej- wezmę przykład z elity rządzącej i jak na wystawie będę znowu DRUGA, to rzucę w sędziego jajkiem i na znak protestu wszystkie moje wyhodowane groszki wyrzucę na ring.[/quote]
buhahahaha
to ja zaczne pomidory hodowac i zobaczymy ktora bedzie skuteczniejsza hahahahahhaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Ania i Psy']Ja postanowiłam elastycznie dopasować się do nowej rzeczywistości i zostać rolnikiem. Zaorałam sobie w doniczne na parapecie małe poletko i posadziłam groszek. Czekam na dotacje z Unii i tańszą benzynę.[/quote]

chaaaaaaaaaaaaaaaa, ale sie usmialam :) nici z tanszej benzynki:) chyba jednak trza zostac rolnikiem:) wlasnie sie dowiedzialam ze od rybek akwariowych tez sie placi podatek :)

Posted

[quote name='anna1']wlasnie sie dowiedzialam ze od rybek akwariowych tez sie placi podatek :)[/quote]

:o :o
jak mam ponad 60L akwa to ile place?? :lol:

Posted

żona jednego kolesia oświadczyła, że wybiera się na damski wieczór, wzięła Volvo i pojechała. On spokojnie obejrzał mecz w tv, wypił parę piw i poszedł spać. Małżonka wróciła do domu nad ranem i to z lekka nawalona, więc z samego rana facet zerwał się z łóżka i poleciał obejrzeć, czy może auto gdzieś nie stuknięte. No cóż okazało się nieuszkodzone ale i tak potem wzięli rozwód.
Chcesz wiedzieć dlaczego ? zobacz
[url]http://jaras.nd.e-wro.pl/rozwod.jpg[/url]

Posted

wiem, ze ja tylko non stop z pytaniami, ale cóż. ILe zębów powinien mieć grzywacz? Bo o ile sie nie myle to tasini ma wszytkie :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Posted

Mlecznych 28, stałych 42.
Wszystko o zębach znajdziesz tu:
[url]http://www.naszepsy.pl/weterynaria.asp?Id=783[/url]

Nagus może mieć braki, co jest związane z obecnością genu warunkującego brak owłosienia.

Posted

Z reguly szczeniaki maja wszystkie zeby ;) Ale jak zaczynaja wymieniac to u grzywka moze sie zdarzyc ze cosik nie wyrosnie :lol:
Ja jedyne co moge Ci doradzic, to to, zebys obserwowala czy nie rosna Tasi 'podowjne kły' - czyli stały kieł obok mlecznego - ja swoim usuwalam 'operacyjnie' podowjne kły, inni grzywaczomaniacy rowniez mieli ten przypadek - jesli pozowlisz by staly kiel rósł obok mlcznego, a mleczny w pore nie wypadnie/nie zostanie usuniety - zgryz bedzie nieprawidlowy... wiec pilnuj tego :D

Posted

[quote name='miniaga']Aniu ja juz nie pamietam, ale tasi ma takie podwójne ząbki - jakby dwa złączone razem czy to normalne?[/quote]

trzonowe w sumie tak wygladaja... ale jak kły masz podowjne to juz jest źle

Posted

[quote name='maga18'][quote name='anna1']wlasnie sie dowiedzialam ze od rybek akwariowych tez sie placi podatek :)[/quote]

:o :o
jak mam ponad 60L akwa to ile place?? :lol:[/quote]

to płaci sie od litrów w akwa czy od ilości ryb czy czegoś w tym akwa??? bo ja mam prawie 200l :o :lol:

Ania i Psy - hahaha noo ale jak już opitoliłaś tego biednego Ruska to chociaż mu przy stópeczkach też wytnij bo ma takie frędzle :lol: :lol: :lol:

no noo a ja już niedługo będę rolnikiem :lol: jak tylko się na wieś wyprowadzę to zacznę ogród uprawiać :lol: czy to starczy żeby dostać dotację?? :evilbat: :lol:

Posted

Maga Tasiczka ma dopiero 2 miesiace i 7 dni jesli nawet mialaby podwojne kly to i tak trzeba jeszcze poczekac z zabiegiem Ona jest po chorobie i najpierw powinna dokonczyc szczepienia :D

Posted

[quote name='malawaszka']

Ania i Psy - hahaha noo ale jak już opitoliłaś tego biednego Ruska to chociaż mu przy stópeczkach też wytnij bo ma takie frędzle :lol: :lol: :lol:
[/quote]

to ja juz wiem gdzie jest Wiwi 8) Rusek ją zdeptał :jumpie:

Posted

Jesteście paskudne! Ja go obcinałam na raty!!!!!! I akurat miał frędzle a Wenecja jest za gruba, żeby się dała ukryć poid Pucia łapą!!!

Co do zębów Tasieczki, to ja bym musiała zobaczyć, jak to wygląda teraz, generalnie to mogą być siekacze okrajki, ale głowy za to na pieńku nie położę, bo wystawało tego wtedy po pół milimetra i równie dobrze jak dla mnie to może być część średniaków, ale to pewnie raczej nachodzące okrajki. Agnieszko kochana, do tego to by trzeba dentysty-ja Tobie serdecznie polecam poczekać i zobaczyć, jak to będzie rosło, jak się okaże, że to jednak te brakujące okrajki, to one pewnie rosnąc wypchną średniaki i tyle. Martwić to się możesz zacząć, jak pójdą stałki i będzie taki śmietnik:(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...