Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Onka wiewiorki to cosk innego obok kompa mieszka u mnie koszatniczka Niunia cudo prawdziwe a jak fajnie rozmawia z wlascicielem :D

Posted

[quote name='Ania i Psy'][img]http://img391.imageshack.us/img391/7767/grupa25he.png[/img][/quote]

:evil: coś Ty zrobiła z tym Ruskiem???? :evil:
fajny ten śmigający Ciastek
:angel:

Onka - maluiszki CUDNE!!!! a Lotusik mmmsłodziak młodzian 8)

Posted

[quote name='SengaSengana']HAPPY Amitycja ur. 25.07.2005

ojciec Ch.Pl Mł.Ch.Pl Mł.Zw.Pl BIS III CEKIN Amitycja

matka CH.Pl KAJA Amitycja

i po tajemnicy :lol: :lol: :lol:[/quote]
hahahahhahahahahahahahahaha
dobre
to tak jakby ja tez mialam racje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='AngelOfDeath'][quote name='AngelOfDeath'][img]http://img42.imageshack.us/img42/5584/las2012512x3841og.jpg[/img]
[/img][/quote]

tu z bliska jest

3,5 miesiaca[/quote]

no wlasnie ta fotke znalazlam i dlatego tak sobie pomyslalam ze podobne do sub divo :))) ale widze ze po tajemnicy :( a tak fajnie bylo :) senga wszystko popsula :)

oneczka- maluchy slodkie
draczyn- cudo francuzik:) te laciate sa boskie a jeszcze jak panda to juz w ogole :iloveyou:

Posted

Przepraszam bardzo wszystkich za ujawnienie tajemnicy ale dla mnie to żadna tajemnica a już tym bardziej intryga, skoro te informacje dostępne są w internecie :D
Ale skoro tak lubicie takie rozgrywki ,to może Angel zapoda wam inną tajemnice do rozwikłania i znowu będziecie tu mieli ciekawie i intrygująco :D

Posted

Anna1 , to ja Ci wymyślę następną tajemnice: Czym Angel pokryje w przyszłości swoją HAPPY ???????????????????
no to szare komórki do roboty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tajemnica na dobre kilkanaście miesięcy :lol: :lol: :lol:

Posted

Malwaszko, no byłam tego Ruska maszynką źźźźźźźźź........Ja go nie wystawiam, więc postanowiłam sobie zaoszczędzić pielęgnacji. On ma bardzo długi włos i szczególnie jesienią jest to upierdliwe. Po obejrzeniu piorunującego efektu, obiecałam pieseczkowi,że już nigdy więcej maszynką.....

Posted

wszyskie psy Adama odpadaja, bo przeciez takie obrzydliwe i paskudne, tak samo Sasquehanny odpadaja bo paskudne hahahahahaha i wygrywaja po znajomosci hahahahhaaha i te rodowody takie do bani sa hahahhahahahahaa jakies Gingerysy???a co to jest hahahahahahhaha
ale mam humor od rana uuuuhahahaha

Posted

treść tajemnicy zawsze mogę zmienić: czym Angel [u]nie [/u]pokryje swojej HAPPY ????????????????
tylko prosze nie podawać od razu rozwiązania bo lepsza jest TAJEMNICA
:lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

hahahahhaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
moze wlasnie zmienmy temat bo ja juz prawie placze ze smiechu hahahaha a szef krazy a ja rechocze :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='orsini']wszyskie psy Adama odpadaja, bo przeciez takie obrzydliwe i paskudne, tak samo Sasquehanny odpadaja bo paskudne hahahahahaha i wygrywaja po znajomosci hahahahhaaha i te rodowody takie do bani sa hahahhahahahahaa jakies Gingerysy???a co to jest hahahahahahhaha
ale mam humor od rana uuuuhahahaha[/quote]

wypraszam sobie! moj marcel paskudny?? :x :wink:

Posted

hahaha no:))))ale nie bardziej jak Nabab wiec sie nie przejmuj hahahahahhahahahahahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oj zaraz umre ze smiechu plizzzzzzzzz STOP:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

hahahaha no :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aaaale dla ochlody mozna wskoczyc na ONET i co tam stoi napisane?ze po N.Roku paliwko o 30groszy w gore, bo na becikowe i inne wyskoki nowego rzadu potrzeba, ale to nie koniec, bo w zimie ceny ropy ida w gore, rynki finansowe tez reaguja jak reaguja czytaj zloty oslabnie...i benzynka jeszcze bardziej w gore!!!ale ROLNICY BEDA MIELI TANSZA k.mac!!!!! 0X :evilbat: 0X 0X 0X 0X :evil: :evil: 0X :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...