onka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 nietoperki, wiewiórki haha tak to juz jest z tymi naszymi grzywkami:)
Agama Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Onka wiewiorki to cosk innego obok kompa mieszka u mnie koszatniczka Niunia cudo prawdziwe a jak fajnie rozmawia z wlascicielem :D
malawaszka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='Ania i Psy'][img]http://img391.imageshack.us/img391/7767/grupa25he.png[/img][/quote] :evil: coś Ty zrobiła z tym Ruskiem???? :evil: fajny ten śmigający Ciastek :angel: Onka - maluiszki CUDNE!!!! a Lotusik mmmsłodziak młodzian 8)
orsini Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='SengaSengana']HAPPY Amitycja ur. 25.07.2005 ojciec Ch.Pl Mł.Ch.Pl Mł.Zw.Pl BIS III CEKIN Amitycja matka CH.Pl KAJA Amitycja i po tajemnicy :lol: :lol: :lol:[/quote] hahahahhahahahahahahahahaha dobre to tak jakby ja tez mialam racje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anna1 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='AngelOfDeath'][quote name='AngelOfDeath'][img]http://img42.imageshack.us/img42/5584/las2012512x3841og.jpg[/img] [/img][/quote] tu z bliska jest 3,5 miesiaca[/quote] no wlasnie ta fotke znalazlam i dlatego tak sobie pomyslalam ze podobne do sub divo :))) ale widze ze po tajemnicy :( a tak fajnie bylo :) senga wszystko popsula :) oneczka- maluchy slodkie draczyn- cudo francuzik:) te laciate sa boskie a jeszcze jak panda to juz w ogole :iloveyou:
orsini Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 hahahahaha a mi Senga poprawila humor a mialam zepsuty od rana hahahahahhahaha
Nata Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Oj mozna to bylo inaczej rozegrac :wink: A robilo sie juz tak intrygujaco... :lol: :lol: :lol:
orsini Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 jak inaczej???? hahhaha ja sie ciesze , ze juz wiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SengaSengana Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Przepraszam bardzo wszystkich za ujawnienie tajemnicy ale dla mnie to żadna tajemnica a już tym bardziej intryga, skoro te informacje dostępne są w internecie :D Ale skoro tak lubicie takie rozgrywki ,to może Angel zapoda wam inną tajemnice do rozwikłania i znowu będziecie tu mieli ciekawie i intrygująco :D
anna1 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 senga- teraz to po fakcie; po conowe wymyslac jak juz bylo fajnie:)
orsini Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 jakie fajnie??? fajnie to jest teraz smieje sie od rana hahahahhahahahahahahahahahhaha buhahahahhaha uuuu ajhaaahahaha
SengaSengana Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Anna1 , to ja Ci wymyślę następną tajemnice: Czym Angel pokryje w przyszłości swoją HAPPY ??????????????????? no to szare komórki do roboty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tajemnica na dobre kilkanaście miesięcy :lol: :lol: :lol:
orsini Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 ja moge powiedziec czym NIE pokryje hahahahahahhaha buhahahahaha uuuu ahahahahah
AngelOfDeath Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='orsini']ja moge powiedziec czym NIE pokryje hahahahahahhaha buhahahahaha uuuu ahahahahah[/quote] orsini powiedz :lol: :lol: :lol:
Ania i Psy Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Malwaszko, no byłam tego Ruska maszynką źźźźźźźźź........Ja go nie wystawiam, więc postanowiłam sobie zaoszczędzić pielęgnacji. On ma bardzo długi włos i szczególnie jesienią jest to upierdliwe. Po obejrzeniu piorunującego efektu, obiecałam pieseczkowi,że już nigdy więcej maszynką.....
orsini Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 wszyskie psy Adama odpadaja, bo przeciez takie obrzydliwe i paskudne, tak samo Sasquehanny odpadaja bo paskudne hahahahahaha i wygrywaja po znajomosci hahahahhaaha i te rodowody takie do bani sa hahahhahahahahaa jakies Gingerysy???a co to jest hahahahahahhaha ale mam humor od rana uuuuhahahaha
SengaSengana Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 treść tajemnicy zawsze mogę zmienić: czym Angel [u]nie [/u]pokryje swojej HAPPY ???????????????? tylko prosze nie podawać od razu rozwiązania bo lepsza jest TAJEMNICA :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 uuu a ja juz podalam buuuuuuuu :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 orsini ja sam do konca nie wiem jakim psem bede kryc !! choc masz racje mysle o zupelnie innych psach :lol: :lol: :lol:
SengaSengana Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 to ja już kolejnej TAJEMNICY zapodawać nie będę, niech Angel wszystkich zaskoczy :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 hahahahhaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: moze wlasnie zmienmy temat bo ja juz prawie placze ze smiechu hahahaha a szef krazy a ja rechocze :lol: :lol: :lol: :lol:
paniMysza Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='orsini']wszyskie psy Adama odpadaja, bo przeciez takie obrzydliwe i paskudne, tak samo Sasquehanny odpadaja bo paskudne hahahahahaha i wygrywaja po znajomosci hahahahhaaha i te rodowody takie do bani sa hahahhahahahahaa jakies Gingerysy???a co to jest hahahahahahhaha ale mam humor od rana uuuuhahahaha[/quote] wypraszam sobie! moj marcel paskudny?? :x :wink:
orsini Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 hahaha no:))))ale nie bardziej jak Nabab wiec sie nie przejmuj hahahahahhahahahahahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oj zaraz umre ze smiechu plizzzzzzzzz STOP:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
paniMysza Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 spokojnie orsini bo jeszcze pękniesz i zabryzgasz monitor :lol:
orsini Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 hahahaha no :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aaaale dla ochlody mozna wskoczyc na ONET i co tam stoi napisane?ze po N.Roku paliwko o 30groszy w gore, bo na becikowe i inne wyskoki nowego rzadu potrzeba, ale to nie koniec, bo w zimie ceny ropy ida w gore, rynki finansowe tez reaguja jak reaguja czytaj zloty oslabnie...i benzynka jeszcze bardziej w gore!!!ale ROLNICY BEDA MIELI TANSZA k.mac!!!!! 0X :evilbat: 0X 0X 0X 0X :evil: :evil: 0X :evilbat:
Recommended Posts