matrix..... Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='Gosia i kropki']Coś czuje że i Idealista i Ignorat nieźle namieszają na ringach oj nieźle ;) Ale nic nie chce zapeszać... W ogóle cały miot przecudny- OGROMNE gratulacje dla hodowcy :) Buuu może ja też sie kiedyś doczekam takiego ślicznego grzywka... :roll:[/quote] Gosia namieszają oj namieszają. Ty też czekasz na grzywka? ... no ja też ale jeszcze parę lat upłynie ...
SengaSengana Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 awsze się chce tego czego się nie ma,jak się ma kręcone włosy to sie chce mieć proste i na odwrót, nieprawda? -najprostszy przykład :D A ja kochałam jeziora, bo przez 19 lat mieszkałam na Śląsku a teraz jak mieszkam nad jeziorem to kocham góry,do których w młodości miałam "rzut kamieniem"...ale takie życie...
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 a ja kocham jeziora i lasy mimo ze mieszkam tu juz tyle lat.....i tylko tu sobie wyobrazam, ze bede mieszkac.... a gory tez kocham, ale tak zeby sobie pojechac raz na jakis czas i polazic...to samo z morzem....ale tylko tu chce mieszkac:)))tzn. w tym regionie Polski :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
matrix..... Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 a ja uwielbiam przestrzeń i czasem mi jej brakuje tu na Śląsku Cieszyńskim... mieszkam tu dla wystaw :) i pracy, tam gdzie mi się podoba i chciałbym mieszkać miałbym problem ze znalezieniem pracy i trudniej byłoby mi utrzymać moje stadko ...
sh_maniak Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 jak złape bogatego męża to się pwnie za nim i do koziej wólki przeprowadzi :evil_lol: i potem bedzie mówic Marzurki były cacy, ale juz mi sie znudziły :cool1:
SengaSengana Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Bo w innym regionie Polski nikt by Cię nie chciał, dlatego musisz tu mieszkać :lol: :lol: :lol: na Warmi juz na Orsini nie reagują :D :D :D tak jak ja zostałam wygoniona ze Śląska ale tu jeszcze troche posiedzę:-))))
sh_maniak Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='SengaSengana']Bo w innym regionie Polski nikt by Cię nie chciał, dlatego musisz tu mieszkać :lol: :lol: :lol: na Warmi juz na Orsini nie reagują :D :D :D tak jak ja zostałam wygoniona ze Śląska ale tu jeszcze troche posiedzę:-))))[/quote] ja juz sie przyzwyczaiłam do naszego Slaska i wszędzie indziej fajnie, ale u nas tak płasko i powietrze swojskie :lol: Sanga a ty gdzie na Sląsku mieszkałas?
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='sh_maniak']jak złape bogatego męża to się pwnie za nim i do koziej wólki przeprowadzi :evil_lol: i potem bedzie mówic Marzurki były cacy, ale juz mi sie znudziły :cool1:[/quote] hahahhahaha jak zlapie bogatego meza to niechaj on sie przeprowadza na Mazury!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ooo jeszcze Bieszczady w gre wchodza nad Solina gdzies....
sh_maniak Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 A jak jego ojcowizna powiedzmy pałac z niesamowita iloscia miejsca na psy byłby w Koziej Wólce :roll: ..... ju widze jak nie idziesz tam mieszkać 8)
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
matrix..... Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Kto śpiewał Zielone wzgórza nad Soliną? Gąsowski?
paniMysza Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='matrix.....']Kto śpiewał Zielone wzgórza nad Soliną? Gąsowski?[/quote] tak.
Draczyn Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='sh_maniak']A jak jego ojcowizna powiedzmy pałac z niesamowita iloscia miejsca na psy byłby w Koziej Wólce :roll: ..... ju widze jak nie idziesz tam mieszkać 8)[/quote]Jak byle jaki chłopina w tym pałacu to chyba nie warto
matrix..... Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='paniMysza'][quote name='matrix.....']Kto śpiewał Zielone wzgórza nad Soliną? Gąsowski?[/quote] tak.[/quote] nie byłem pewny coś ze Szczepanikiem mi się myliło :)
SengaSengana Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Sanga a ty gdzie na Sląsku mieszkałas? mieszkałam w Żorach k/Rybnika, urodziłam się w Katowicach a cała rodzinka mieszka teraz w Rybniku :D
matrix..... Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='SengaSengana']Sanga a ty gdzie na Sląsku mieszkałas? mieszkałam w Żorach k/Rybnika, urodziłam się w Katowicach a cała rodzinka mieszka teraz w Rybniku :D[/quote] o to bardzo blisko mojego Skoczowa, może przyjedziesz na wystawę do Rybnika przy okazji odwiedzając rodzinę ?
sh_maniak Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='sh_maniak']A jak jego ojcowizna powiedzmy pałac z niesamowita iloscia miejsca na psy byłby w Koziej Wólce :roll: ..... ju widze jak nie idziesz tam mieszkać 8)[/quote]Jak byle jaki chłopina w tym pałacu to chyba nie warto[/quote] na solarium poleci i juz bedzie oki ... Krysia wam zerszta powie co sie w życiu liczy :wink: :lol:
SengaSengana Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 no na wystawę do Rybnika wybieram się już kilka lat i dojechać nie mogę..a wystawy tam mi się baardzo podobały, już jeżdząc tam jako dziecko z moim Tatą...
matrix..... Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='SengaSengana']no na wystawę do Rybnika wybieram się już kilka lat i dojechać nie mogę..a wystawy tam mi się baardzo podobały, już jeżdząc tam jako dziecko z moim Tatą...[/quote] też lubię rybnickie wystawy bo super teren i miłe wystawy choć brakuje mi jednak na nich bis puppy, bis weteran ... w finałach wybierają właściwie tylko grupy i bisa ogólnego. Ale i tak jadę jak co rok zresztą ...
Draczyn Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='Draczyn'][quote name='sh_maniak']A jak jego ojcowizna powiedzmy pałac z niesamowita iloscia miejsca na psy byłby w Koziej Wólce :roll: ..... ju widze jak nie idziesz tam mieszkać 8)[/quote]Jak byle jaki chłopina w tym pałacu to chyba nie warto[/quote] na solarium poleci i juz bedzie oki ... Krysia wam zerszta powie co sie w życiu liczy :wink: :lol:[/quote]Właśnie w temacie "skandal w Sopocie" szukała męża, zorientowałam się, że ma spore wymagania
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Draczyn zaraz spore :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sh_maniak Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Gdzie tam spore :wink: - miliarder (only $ lub euro) - włoch - przystojny i męski - kochający psy - kochający Krysie nad życie i jej psy - chojny - dobrze aby miał juz jakas hodowle ze zw. świata :wink: czy to dużo :bigok:
maga18 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='sh_maniak']Gdzie tam spore :wink: - miliarder (only $ lub euro) - włoch - przystojny i męski - kochający psy - kochający Krysie nad życie i jej psy - chojny - dobrze aby miał juz jakas hodowle ze zw. świata :wink: czy to dużo :bigok:[/quote] + konie - musi miec konie :lol: + musi chciec mieszkac na jej pagórkach :lol:
Draczyn Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='maga18'][quote name='sh_maniak']Gdzie tam spore :wink: - miliarder (only $ lub euro) - włoch - przystojny i męski - kochający psy - kochający Krysie nad życie i jej psy - chojny - dobrze aby miał juz jakas hodowle ze zw. świata :wink: czy to dużo :bigok:[/quote] + konie - musi miec konie :lol: + musi chciec mieszkac na jej pagórkach :lol:[/quote]Przeprowadzić to by się chyba mogła z tych pagórków, ale taakiego chłopa, to chyba na księżycu znajdzie
Recommended Posts