Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosia i kropki']Coś czuje że i Idealista i Ignorat nieźle namieszają na ringach oj nieźle ;) Ale nic nie chce zapeszać... W ogóle cały miot przecudny- OGROMNE gratulacje dla hodowcy :)
Buuu może ja też sie kiedyś doczekam takiego ślicznego grzywka... :roll:[/quote]

Gosia namieszają oj namieszają. Ty też czekasz na grzywka? ... no ja też ale jeszcze parę lat upłynie ...

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

awsze się chce tego czego się nie ma,jak się ma kręcone włosy to sie chce mieć proste i na odwrót, nieprawda? -najprostszy przykład :D
A ja kochałam jeziora, bo przez 19 lat mieszkałam na Śląsku a teraz jak mieszkam nad jeziorem to kocham góry,do których w młodości miałam "rzut kamieniem"...ale takie życie...

Posted

a ja kocham jeziora i lasy mimo ze mieszkam tu juz tyle lat.....i tylko tu sobie wyobrazam, ze bede mieszkac....
a gory tez kocham, ale tak zeby sobie pojechac raz na jakis czas i polazic...to samo z morzem....ale tylko tu chce mieszkac:)))tzn. w tym regionie Polski :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

a ja uwielbiam przestrzeń i czasem mi jej brakuje tu na Śląsku Cieszyńskim... mieszkam tu dla wystaw :) i pracy, tam gdzie mi się podoba i chciałbym mieszkać miałbym problem ze znalezieniem pracy i trudniej byłoby mi utrzymać moje stadko ...

Posted

jak złape bogatego męża to się pwnie za nim i do koziej wólki przeprowadzi :evil_lol:

i potem bedzie mówic Marzurki były cacy, ale juz mi sie znudziły :cool1:

Posted

Bo w innym regionie Polski nikt by Cię nie chciał, dlatego musisz tu mieszkać :lol: :lol: :lol: na Warmi juz na Orsini nie reagują :D :D :D
tak jak ja zostałam wygoniona ze Śląska ale tu jeszcze troche posiedzę:-))))

Posted

[quote name='SengaSengana']Bo w innym regionie Polski nikt by Cię nie chciał, dlatego musisz tu mieszkać :lol: :lol: :lol: na Warmi juz na Orsini nie reagują :D :D :D
tak jak ja zostałam wygoniona ze Śląska ale tu jeszcze troche posiedzę:-))))[/quote]

ja juz sie przyzwyczaiłam do naszego Slaska i wszędzie indziej fajnie, ale u nas tak płasko i powietrze swojskie :lol:

Sanga a ty gdzie na Sląsku mieszkałas?

Posted

[quote name='sh_maniak']jak złape bogatego męża to się pwnie za nim i do koziej wólki przeprowadzi :evil_lol:

i potem bedzie mówic Marzurki były cacy, ale juz mi sie znudziły :cool1:[/quote]
hahahhahaha
jak zlapie bogatego meza to niechaj on sie przeprowadza na Mazury!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ooo jeszcze Bieszczady w gre wchodza nad Solina gdzies....

Posted

[quote name='sh_maniak']A jak jego ojcowizna powiedzmy pałac z niesamowita iloscia miejsca na psy byłby w Koziej Wólce :roll: ..... ju widze jak nie idziesz tam mieszkać 8)[/quote]Jak byle jaki chłopina w tym pałacu to chyba nie warto

Posted

[quote name='SengaSengana']Sanga a ty gdzie na Sląsku mieszkałas?
mieszkałam w Żorach k/Rybnika, urodziłam się w Katowicach a cała rodzinka mieszka teraz w Rybniku :D[/quote]

o to bardzo blisko mojego Skoczowa, może przyjedziesz na wystawę do Rybnika przy okazji odwiedzając rodzinę ?

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='sh_maniak']A jak jego ojcowizna powiedzmy pałac z niesamowita iloscia miejsca na psy byłby w Koziej Wólce :roll: ..... ju widze jak nie idziesz tam mieszkać 8)[/quote]Jak byle jaki chłopina w tym pałacu to chyba nie warto[/quote]

na solarium poleci i juz bedzie oki ... Krysia wam zerszta powie co sie w życiu liczy :wink: :lol:

Posted

[quote name='SengaSengana']no na wystawę do Rybnika wybieram się już kilka lat i dojechać nie mogę..a wystawy tam mi się baardzo podobały, już jeżdząc tam jako dziecko z moim Tatą...[/quote]

też lubię rybnickie wystawy bo super teren i miłe wystawy choć brakuje mi jednak na nich bis puppy, bis weteran ... w finałach wybierają właściwie tylko grupy i bisa ogólnego. Ale i tak jadę jak co rok zresztą ...

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='Draczyn'][quote name='sh_maniak']A jak jego ojcowizna powiedzmy pałac z niesamowita iloscia miejsca na psy byłby w Koziej Wólce :roll: ..... ju widze jak nie idziesz tam mieszkać 8)[/quote]Jak byle jaki chłopina w tym pałacu to chyba nie warto[/quote]

na solarium poleci i juz bedzie oki ... Krysia wam zerszta powie co sie w życiu liczy :wink: :lol:[/quote]Właśnie w temacie "skandal w Sopocie" szukała męża, zorientowałam się, że ma spore wymagania

Posted

Gdzie tam spore :wink:

- miliarder (only $ lub euro)
- włoch
- przystojny i męski
- kochający psy
- kochający Krysie nad życie i jej psy
- chojny
- dobrze aby miał juz jakas hodowle ze zw. świata :wink:

czy to dużo :bigok:

Posted

[quote name='sh_maniak']Gdzie tam spore :wink:

- włoch
- przystojny i męski
- kochający psy
- chojny

czy to dużo :bigok:[/quote]

+ konie - musi miec konie :lol:
+ musi chciec mieszkac na jej pagórkach :lol:

Posted

[quote name='maga18'][quote name='sh_maniak']Gdzie tam spore :wink:

- włoch
- przystojny i męski
- kochający psy
- chojny

czy to dużo :bigok:[/quote]

+ konie - musi miec konie :lol:
+ musi chciec mieszkac na jej pagórkach :lol:[/quote]Przeprowadzić to by się chyba mogła z tych pagórków, ale taakiego chłopa, to chyba na księżycu znajdzie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...