Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i pragne zauwazyc ze zdjecia nie sa chronologiczne :evilbat: po tym jak pół nagi dogsitter majsterkuje to nagle pojawia sie na zdjeciu w tle w ubraniu :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='maga18']i pragne zauwazyc ze zdjecia nie sa chronologiczne :evilbat: po tym jak pół nagi dogsitter majsterkuje to nagle pojawia sie na zdjeciu w tle w ubraniu :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]Pewnie Ania po tym wyczerpującym spacerku machnęła sobie drinka i kolejność jej się pomyliła, a dogsitter fajny -Twój men nie jest zazdrosny???????????? :D :D :D

Posted

[quote name='AngelOfDeath']czy dogsitter to nasz kochany strażak Radziu ????? :lol: :lol: :lol:[/quote]Cześć Aniołku, a co robiłeś do tej pory, dawno Cię nie było.

Posted

[size=6]Ania i Psy!!!Fotki bombowe!!!!!Juz dawno nie mialam takiego ubawu.Chyba bede Was wyganiala od dzis na przymusowe spacery z psami!!!!i z aparatem!!!!![/size]
Pozdrowienia dla dogsitera.

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='AngelOfDeath']czy dogsitter to nasz kochany strażak Radziu ????? :lol: :lol: :lol:[/quote]Cześć Aniołku, a co robiłeś do tej pory, dawno Cię nie było.[/quote]

zakupyyyyyyyyy :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

[quote name='resuruss'][size=6]Ania i Psy!!!Fotki bombowe!!!!!Juz dawno nie mialam takiego ubawu.Chyba bede Was wyganiala od dzis na przymusowe spacery z psami!!!!i z aparatem!!!!![/size]
Pozdrowienia dla dogsitera.[/quote]

i z dogsitterem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']czy dogsitter to nasz kochany strażak Radziu ????? :lol: :lol: :lol:[/quote]

z tego co ja wiem to on ma na imie inaczej :lol:

Posted

[quote name='AngelOfDeath'][quote name='maga18']

i z dogsitterem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:[/quote]

:evil: :evil: :evil:[/quote]

no co? :lol:

Posted

[quote name='maga18'][quote name='AngelOfDeath'][quote name='maga18']

no co? :lol:[/quote]

nic 0X 0X 0X 0X

Posted

[quote name='AngelOfDeath'][quote name='maga18'][quote name='AngelOfDeath'][quote name='maga18']

nic 0X 0X 0X 0X[/quote]

wiesz... Ty nie robisz sobie pol nagich zdjec :lol: wiec nie wiem co i jak :lol: a dogister niczego sobie :lol: :wink:

Posted

[quote name='maga18'][quote name='AngelOfDeath'][quote name='maga18'][quote name='AngelOfDeath'][quote name='maga18']

nic 0X 0X 0X 0X[/quote]

wiesz... Ty nie robisz sobie pol nagich zdjec :lol: wiec nie wiem co i jak :lol: a dogister niczego sobie :lol: :wink:[/quote]

jak wyslalem zdjecie mojego pieknie opalonego brzuszka do ress to po 2 miesiacach sie dowiedzialem ze bezwstydny jestem :evil: :evil: :evil: nikt juz nie dostanie mojch pol nagich zdjec 0X 0X 0X 0X

Posted

[quote name='AngelOfDeath'][quote name='resuruss']Maga juz wywiad przeprowadzila...... :lol:[/quote]

maga to dostanie FOCHA i sceny zazdrosci w najblizszym czasie :evil: :evil: :evil:[/quote]

:lol: nie zrobisz mi tego :lol: :lol: :lol: :roll:

Posted

Ania i psy :D - fantastyczny fotoreportaż :klacz: :klacz: :klacz: , gdzie można znaleźć takiego dogsittera??? :lol: - mniemam ,że nie w lesie 8) . No ale oddaję pola młodszym :lol: - oczywiście- pieskom 8)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...