AngelOfDeath Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 [quote name='Agama']Angel czy ze ,,SZCZESCIARA,,jedziesz do Katowic :D .Juz w klasie szczeniat wiem o 3 dziewczynkach :D[/quote] nie do katowic nie , za daleko , za zimno , wole sobie pojechac do leszna na championow bo blisko , a pozniej tylko wiosna i latem :D :D :D
Nesjanna Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 [img]http://img455.imageshack.us/img455/3060/19120ecru4dv.jpg[/img]
AngelOfDeath Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 [quote name='Nesjanka'][img]http://img455.imageshack.us/img455/3060/19120ecru4dv.jpg[/img][/quote] jaka opalona :o :o :o :o :o :o
AngelOfDeath Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 [quote name='Nesjanka']udało się !!!!!! :B-fly: :B-fly:[/quote] co sie udalo :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:
Nesjanna Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 [quote name='AngelOfDeath'][quote name='Nesjanka']udało się !!!!!! :B-fly: :B-fly:[/quote] co sie udalo :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:[/quote] WSTAWIC FOTO !!!! DYIEKI ONCE !!!
onka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nesjanka brawoooo :) Ecru śliczna, a rodziciele jacy? a tak spi Vasco miałąm pokazac własnie go uchwyciłam :lol: [img]http://img468.imageshack.us/img468/5456/dsc000140mv.jpg[/img]
Nesjanna Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Onka - bardzo Ci dziękuję Dorota - to nie takie trudne ....
Nesjanna Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Onka - u mnie też tak śpią jak Vasco - czasami nie mogę się napatrzeć ....
Dorota_33 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nesjanka-pewnie nie jest trudne, ale dzisiaj dam sobie spokoj z tymi zdjeciami.w ogole sukces ze tu z Wami jestem- bo tez miałam problem.
Nesjanna Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 rodzice ECRU - tu moja suczka Sasqehanna ALEJKA oraz Sasqehanna DARDIR
Nesjanna Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 super, nie super - najważniejsze jak wygląda (rodowód to coś, ale nie wszystko)
Nesjanna Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 [quote name='Dorota_33']Nesjanka-pewnie nie jest trudne, ale dzisiaj dam sobie spokoj z tymi zdjeciami.w ogole sukces ze tu z Wami jestem- bo tez miałam problem.[/quote] Dorota - nie poddawaj się ... !!!
Dorota_33 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Napewno sie teraz nie poddam.Jestem z Wami od dluzszego czasu,czytalam wszystko dokladnie,niektorych znam z wystaw z widzenia,napewno bede tu czestym gosciem.
resuruss Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Witaj Dorota33!Jak mniemam to twoj Gizmo byl na "liscie podejrzanych" podczas moich dramatycznych poszukiwan pochodzenia psa ze schroniska w Lublinie???? Wybacz podejrzenia ,ale wtedy lapalam sie kazdego kontaktu,a psiak mial bardzo podobny tatuaz.... Od Waszej hodowczyni dowiedzialam sie ,ze jestescie super rodzina i psiak ma sie u Was jak w niebie.Pozdrawiam.
Dorota_33 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 [quote name='resuruss']Witaj Dorota33!Jak mniemam to twoj Gizmo byl na "liscie podejrzanych" podczas moich dramatycznych poszukiwan pochodzenia psa ze schroniska w Lublinie???? Wybacz podejrzenia ,ale wtedy lapalam sie kazdego kontaktu,a psiak mial bardzo podobny tatuaz.... Od Waszej hodowczyni dowiedzialam sie ,ze jestescie super rodzina i psiak ma sie u Was jak w niebie.Pozdrawiam.[/quote] Witam Resuruss.Tak to ja jestem ta podejrzana osoba,tzn bylam.Strasznie mnie ta historia ruszyla,ale ciesze sie,ze psiak jest u Ciebie.Ja nie moglam przez to wszystko spac,jesc i w ogole!Pozniej jak trafilam na to forum i przeczytalam,ze bylam podejrzana znowu wszystko wrocilo,a internet mam od niedawna wiec bylam w szoku.Ale jestem niewinna jak wiesz i moj Gizmo nadal jest z nami caly i zdrowy.
resuruss Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Wiem ,wiem.....Wybacz,ale wtedy szukalam jak opetana po calej Polsce ,bo mialam nadzieje ,ze psiaka ktos szuka ( mogl sie zgubic lub zostac skradziny)....W schronisku nie bylo kompetentnej osoby odczytujacej tatuaze ,wiec co chwila podawali mi inny numer a ja dzwonilam po oddzialach ZK,po hodowcach,po wlascicielach....Koszmar. Niestety okazalo sie ,ze wlascicielka wyrzucila psa na ulice i trafil po roznych perypetiach do schroniska.Dlugo nie myslac pojechalam po niego.Byl w koszmarnym stanie......Teraz jednak prowadzi zycie arystokraty i juz chyba powolutku zapomina co go spotkalo w zyciu.Czasem jednak wspomnienia powracaja,mozna go wystraszyc jakims specyficznym ruchem,boji sie czasem jakisch charakterystycznych osob....
Em-ka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 OOOO! Widzę tu kilka nowych grzywek - których nie widziałam wcześniej! [b]Gizmo[/b]... to już chyba trzeci na tym forum! [b]Dorota 33 [/b]witam! [b]Ecru [/b]- ladniusia sunia![b] Nesjanka [/b]- jak to sie stało, że ja Cię nie kojarzę z Kielc??? kojarzę tylko Pana, który wystawiał Alejkę :hmmmm: :P Mam nadzieję, że teraz, jak już pierwsze koty za płoty z wstawianiem fotek - to nas zasypiesz innymi :) [b]Oneczka[/b]! maluchy coraz dorodniejsze i coraz śliczniejsze... proszę o więcej fotek tych słodzine! [b]Didi[/b]! a Ty gdzie bywasz - jak maluszki Twoje???
Nesjanna Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 o rany nie wiedziałam, że to aż tak było .... ludzie jednak są podli, żeby tak potraktować psa ...... ????
Dorota_33 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Dokladnie przeczytalam co sie z nim dzialo,widzialam zdjecia,ktore wstawilas po jego odebraniu ze schroniska.My chyba rozmawialysmy ze soba telefonicznie?kiedy szukalas jego wlascicieli.Ja sobie wyobrazam co wtedy czulas,bo ja chcialam po niego jechac jak sie o nim dowiedzialam.Dobrze ze juz jest po wszystkim!
Nesjanna Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 [quote name='Em-ka']OOOO! Widzę tu kilka nowych grzywek - których nie widziałam wcześniej! [b]Gizmo[/b]... to już chyba trzeci na tym forum! [b]Dorota 33 [/b]witam! [b]Ecru [/b]- ladniusia sunia![b] Nesjanka [/b]- jak to sie stało, że ja Cię nie kojarzę z Kielc??? kojarzę tylko Pana, który wystawiał Alejkę :hmmmm: :P Mam nadzieję, że teraz, jak już pierwsze koty za płoty z wstawianiem fotek - to nas zasypiesz innymi :) [b]Oneczka[/b]! maluchy coraz dorodniejsze i coraz śliczniejsze... proszę o więcej fotek tych słodzine! [b]Didi[/b]! a Ty gdzie bywasz - jak maluszki Twoje???[/quote] Em- ka - Alejkę w Kilcach i Poznaniu wystawiał mąż (dobrze się spisał - chociaż w Kielcach zostawił na ringu szczotkę - i dostał za to opieprz) - ja walczyłam na yorkach
Dorota_33 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 [quote name='Em-ka']OOOO! Widzę tu kilka nowych grzywek - których nie widziałam wcześniej! [b]Gizmo[/b]... to już chyba trzeci na tym forum! [b]Dorota 33 [/b]witam! [b]Ecru [/b]- ladniusia sunia![b] Nesjanka [/b]- jak to sie stało, że ja Cię nie kojarzę z Kielc??? kojarzę tylko Pana, który wystawiał Alejkę :hmmmm: :P Mam nadzieję, że teraz, jak już pierwsze koty za płoty z wstawianiem fotek - to nas zasypiesz innymi :) [b]Oneczka[/b]! maluchy coraz dorodniejsze i coraz śliczniejsze... proszę o więcej fotek tych słodzine! [b]Didi[/b]! a Ty gdzie bywasz - jak maluszki Twoje???[/quote]Witaj Em-ka Gizmo to chyba popularne imie wsrod grzywaczy
Em-ka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 [quote name='Nesjanka'][quote name='Em-ka']OOOO! Widzę tu kilka nowych grzywek - których nie widziałam wcześniej! [b]Gizmo[/b]... to już chyba trzeci na tym forum! [b]Dorota 33 [/b]witam! [b]Ecru [/b]- ladniusia sunia![b] Nesjanka [/b]- jak to sie stało, że ja Cię nie kojarzę z Kielc??? kojarzę tylko Pana, który wystawiał Alejkę :hmmmm: :P Mam nadzieję, że teraz, jak już pierwsze koty za płoty z wstawianiem fotek - to nas zasypiesz innymi :) [b]Oneczka[/b]! maluchy coraz dorodniejsze i coraz śliczniejsze... proszę o więcej fotek tych słodzine! [b]Didi[/b]! a Ty gdzie bywasz - jak maluszki Twoje???[/quote] Em- ka - Alejkę w Kilcach i Poznaniu wystawiał mąż (dobrze się spisał - chociaż w Kielcach zostawił na ringu szczotkę - i dostał za to opieprz) - ja walczyłam na yorkach[/quote] Bardzo dobrze sobie radził na ringu - i cierpliwie czekał przed wyjściem na ring - pamietam, jak trzymał Alejkę cały czas na kolanach - pieszczochy dwa!
Recommended Posts