Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agama']Angel czy ze ,,SZCZESCIARA,,jedziesz do Katowic :D .Juz w klasie szczeniat wiem o 3 dziewczynkach :D[/quote]

nie do katowic nie , za daleko , za zimno , wole sobie pojechac do leszna na championow bo blisko , a pozniej tylko wiosna i latem :D :D :D

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AngelOfDeath'][quote name='Nesjanka']udało się !!!!!! :B-fly: :B-fly:[/quote]

co sie udalo :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:[/quote]

WSTAWIC FOTO !!!!
DYIEKI ONCE !!!

Posted

Nesjanka brawoooo :)
Ecru śliczna, a rodziciele jacy?
a tak spi Vasco miałąm pokazac własnie go uchwyciłam :lol:
[img]http://img468.imageshack.us/img468/5456/dsc000140mv.jpg[/img]

Posted

[quote name='Dorota_33']Nesjanka-pewnie nie jest trudne, ale dzisiaj dam sobie spokoj z tymi zdjeciami.w ogole sukces ze tu z Wami jestem- bo tez miałam problem.[/quote]

Dorota - nie poddawaj się ... !!!

Posted

Witaj Dorota33!Jak mniemam to twoj Gizmo byl na "liscie podejrzanych" podczas moich dramatycznych poszukiwan pochodzenia psa ze schroniska w Lublinie????
Wybacz podejrzenia ,ale wtedy lapalam sie kazdego kontaktu,a psiak mial bardzo podobny tatuaz....
Od Waszej hodowczyni dowiedzialam sie ,ze jestescie super rodzina i psiak ma sie u Was jak w niebie.Pozdrawiam.

Posted

[quote name='resuruss']Witaj Dorota33!Jak mniemam to twoj Gizmo byl na "liscie podejrzanych" podczas moich dramatycznych poszukiwan pochodzenia psa ze schroniska w Lublinie????
Wybacz podejrzenia ,ale wtedy lapalam sie kazdego kontaktu,a psiak mial bardzo podobny tatuaz....
Od Waszej hodowczyni dowiedzialam sie ,ze jestescie super rodzina i psiak ma sie u Was jak w niebie.Pozdrawiam.[/quote] Witam Resuruss.Tak to ja jestem ta podejrzana osoba,tzn bylam.Strasznie mnie ta historia ruszyla,ale ciesze sie,ze psiak jest u Ciebie.Ja nie moglam przez to wszystko spac,jesc i w ogole!Pozniej jak trafilam na to forum i przeczytalam,ze bylam podejrzana znowu wszystko wrocilo,a internet mam od niedawna wiec bylam w szoku.Ale jestem niewinna jak wiesz i moj Gizmo nadal jest z nami caly i zdrowy.

Posted

Wiem ,wiem.....Wybacz,ale wtedy szukalam jak opetana po calej Polsce ,bo mialam nadzieje ,ze psiaka ktos szuka ( mogl sie zgubic lub zostac skradziny)....W schronisku nie bylo kompetentnej osoby odczytujacej tatuaze ,wiec co chwila podawali mi inny numer a ja dzwonilam po oddzialach ZK,po hodowcach,po wlascicielach....Koszmar.
Niestety okazalo sie ,ze wlascicielka wyrzucila psa na ulice i trafil po roznych perypetiach do schroniska.Dlugo nie myslac pojechalam po niego.Byl w koszmarnym stanie......Teraz jednak prowadzi zycie arystokraty i juz chyba powolutku zapomina co go spotkalo w zyciu.Czasem jednak wspomnienia powracaja,mozna go wystraszyc jakims specyficznym ruchem,boji sie czasem jakisch charakterystycznych osob....

Posted

OOOO! Widzę tu kilka nowych grzywek - których nie widziałam wcześniej! [b]Gizmo[/b]... to już chyba trzeci na tym forum! [b]Dorota 33 [/b]witam! [b]Ecru [/b]- ladniusia sunia![b] Nesjanka [/b]- jak to sie stało, że ja Cię nie kojarzę z Kielc??? kojarzę tylko Pana, który wystawiał Alejkę :hmmmm: :P
Mam nadzieję, że teraz, jak już pierwsze koty za płoty z wstawianiem fotek - to nas zasypiesz innymi :)

[b]Oneczka[/b]! maluchy coraz dorodniejsze i coraz śliczniejsze... proszę o więcej fotek tych słodzine!
[b]Didi[/b]! a Ty gdzie bywasz - jak maluszki Twoje???

Posted

Dokladnie przeczytalam co sie z nim dzialo,widzialam zdjecia,ktore wstawilas po jego odebraniu ze schroniska.My chyba rozmawialysmy ze soba telefonicznie?kiedy szukalas jego wlascicieli.Ja sobie wyobrazam co wtedy czulas,bo ja chcialam po niego jechac jak sie o nim dowiedzialam.Dobrze ze juz jest po wszystkim!

Posted

[quote name='Em-ka']OOOO! Widzę tu kilka nowych grzywek - których nie widziałam wcześniej! [b]Gizmo[/b]... to już chyba trzeci na tym forum! [b]Dorota 33 [/b]witam! [b]Ecru [/b]- ladniusia sunia![b] Nesjanka [/b]- jak to sie stało, że ja Cię nie kojarzę z Kielc??? kojarzę tylko Pana, który wystawiał Alejkę :hmmmm: :P
Mam nadzieję, że teraz, jak już pierwsze koty za płoty z wstawianiem fotek - to nas zasypiesz innymi :)

[b]Oneczka[/b]! maluchy coraz dorodniejsze i coraz śliczniejsze... proszę o więcej fotek tych słodzine!
[b]Didi[/b]! a Ty gdzie bywasz - jak maluszki Twoje???[/quote]

Em- ka - Alejkę w Kilcach i Poznaniu wystawiał mąż (dobrze się spisał - chociaż w Kielcach zostawił na ringu szczotkę - i dostał za to opieprz) - ja walczyłam na yorkach

Posted

[quote name='Em-ka']OOOO! Widzę tu kilka nowych grzywek - których nie widziałam wcześniej! [b]Gizmo[/b]... to już chyba trzeci na tym forum! [b]Dorota 33 [/b]witam! [b]Ecru [/b]- ladniusia sunia![b] Nesjanka [/b]- jak to sie stało, że ja Cię nie kojarzę z Kielc??? kojarzę tylko Pana, który wystawiał Alejkę :hmmmm: :P

[b]Didi[/b]! a Ty gdzie bywasz - jak maluszki Twoje???[/quote]Witaj Em-ka Gizmo to chyba popularne imie wsrod grzywaczy

Posted

[quote name='Nesjanka'][quote name='Em-ka']OOOO! Widzę tu kilka nowych grzywek - których nie widziałam wcześniej! [b]Gizmo[/b]... to już chyba trzeci na tym forum! [b]Dorota 33 [/b]witam! [b]Ecru [/b]- ladniusia sunia![b] Nesjanka [/b]- jak to sie stało, że ja Cię nie kojarzę z Kielc??? kojarzę tylko Pana, który wystawiał Alejkę :hmmmm: :P

[b]Didi[/b]! a Ty gdzie bywasz - jak maluszki Twoje???[/quote]

Em- ka - Alejkę w Kilcach i Poznaniu wystawiał mąż (dobrze się spisał - chociaż w Kielcach zostawił na ringu szczotkę - i dostał za to opieprz) - ja walczyłam na yorkach[/quote]

Bardzo dobrze sobie radził na ringu - i cierpliwie czekał przed wyjściem na ring - pamietam, jak trzymał Alejkę cały czas na kolanach - pieszczochy dwa!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...