Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 891
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W takim razie gratulacje dla wszystkich zaangazowanych a zwłaszcza dla Mati!
Chyba tez przejde na te jej karmę, skoro jest ona tak skuteczna ;)

Posted

[quote name='ats']W takim razie gratulacje dla wszystkich zaangazowanych a zwłaszcza dla Mati!
Chyba tez przejde na te jej karmę, skoro jest ona tak skuteczna ;)[/quote]Czyżbyś już Ats miała pieska. Pochwal sie co to za nabytek.

Posted

[quote name='Viris']heheeh chyba [b]ats[/b] nie mowila o odchudzaniu pieska :>[/quote] hahaha, to taak dwuznacznie było napisane, że zażartowałam. Zawsze zapominam o tym hahaha, albo hehehe

Posted

[quote name='ats']Draczyn, nie żartuj - i Ty bys o tym nie wiedziała?? 100 razy Ciebie bym najpierw spytała o zdanie !!!! :) :)[/quote]To trzymam Cię za słowo, że pierwsza się o tym dowiem

Posted

ostatnio bajtek wogóle nie chce jeść suchej karmy i dzis przy okazji zakupow dla żółwii postanowiłam kupic mu na sprobowanie paczuszke mokrego jedzenia ( w markecie było tylko pedigree junior ) i całkiem mu smakowała, więc chciałam zapytac jakie pokarmy mokre polecacie dla bajtusia?jakich sami uzywacie?

Posted

[quote name='_beatka_']ostatnio bajtek wogóle nie chce jeść suchej karmy i dzis przy okazji zakupow dla żółwii postanowiłam kupic mu na sprobowanie paczuszke mokrego jedzenia ( w markecie było tylko pedigree junior ) i całkiem mu smakowała, więc chciałam zapytac jakie pokarmy mokre polecacie dla bajtusia?jakich sami uzywacie?[/quote] Mój pies od czasu, kiedy u mnie zamieszkał, dostawał eukanubę zalaną niewielką ilością przegotowanej wody. Bączenie było niesamowite. Spróbowaliśmy karmy z puszek, po której zaczęły się problemy z kupą. raz twarda, a raz, z psa lała się woda. Doszliśmy do wniosku, że jedynym i najlepszym rozwiązaniwm jest gotowanie bulwie domowego jedzenia. Twojemu pieskowi również to polecam.
Pzdr.

Posted

[quote name='_beatka_']ostatnio bajtek wogóle nie chce jeść suchej karmy i dzis przy okazji zakupow dla żółwii postanowiłam kupic mu na sprobowanie paczuszke mokrego jedzenia ( w markecie było tylko pedigree junior ) i całkiem mu smakowała, więc chciałam zapytac jakie pokarmy mokre polecacie dla bajtusia?jakich sami uzywacie?[/quote]

Z "mokrych" zdecydowanie polecam animondę lub bento kronen, ale to trudno dostać.

[url]http://animonda.pl/animonda.php[/url]

Posted

Draczyn nie widziałam nigdy hillsa w puszce...? :roll: w normalnych sklepach zoologicznych tez sa czy tylko w hurtowniach?

Hebulko w moim sklepie obu firm, które wymieniłas nie ma wogóle...

i kup tu teraz psu dobra puszkę :oops:

Posted

Beatko jestes z Warszawy nie idz do najblizszego tylko polataj troche. Dobre zaopatrzenie maja na pewno w Kakadu i w zoologicznym w Galerii Mokotow tez.
Ja sama jade w piatek do Warszawy kupic cos Klarze wlasnie w tamtych sklepach. We Włocławku jest maly wybor i nie ma tego co chce ;/

Poszukaj tez w necie, czesto mozna kupic cos na necie i dostajesz poczta do domku :)

Posted

ja chodze do zoologików w wola parku i tesco gorczewska bo to koło mnie i w obu nie widziałam tych puch :-? ale idą święta to podjade do mokotów, przy okazji może kupie też coś sobie 8) :lol:

Posted

[quote name='_beatka_']Draczyn nie widziałam nigdy hillsa w puszce...? :roll: w normalnych sklepach zoologicznych tez sa czy tylko w hurtowniach?

Hebulko w moim sklepie obu firm, które wymieniłas nie ma wogóle...

i kup tu teraz psu dobra puszkę :oops:[/quote]Puszki Hillsa dostaniesz w Polypharm SA na ul Barskiej 33

Posted

pojade najpierw do mokotów bo i tak mialam zamiar połazic po sklepach :wink: a jak tam nie bedzie to zobacze w polypharm.

Viris no to ladnie sie obkupisz, a chłopak nie bedzie się czuł zaniedbany....? :lol: :wink:

Posted

[quote name='_beatka_']pojade najpierw do mokotów bo i tak mialam zamiar połazic po sklepach :wink: a jak tam nie bedzie to zobacze w polypharm.

Viris no to ladnie sie obkupisz, a chłopak nie bedzie się czuł zaniedbany....? :lol: :wink:[/quote]
a może prościej zamawiać w jakimś warszawskim sklepie internetowym? pełen wybór , dobre ceny i transport do domu?

Posted

[quote name='Lokys'][quote name='_beatka_']pojade najpierw do mokotów bo i tak mialam zamiar połazic po sklepach :wink: a jak tam nie bedzie to zobacze w polypharm.

Viris no to ladnie sie obkupisz, a chłopak nie bedzie się czuł zaniedbany....? :lol: :wink:[/quote]
a może prościej zamawiać w jakimś warszawskim sklepie internetowym? pełen wybór , dobre ceny i transport do domu?[/quote]Ja zamawiam w tej hurtowni, o napisałam i też przywożą mi na drugi dzień po zamówiniu, do domu

Posted

W KARUSKU pojawiły się puszki BENTO KRONEN,o których wczesniej rozmawialismy,tylko cena lekko kosmiczna :shocked!:
[URL="http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=4541&action=prod"]http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=4541&action=prod[/URL]