anutka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Tak, dietę zaczełyśmy jak Matylda ważyła 14kg tak, że efekty są dobre i widoczne. Quote
ats Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 W takim razie gratulacje dla wszystkich zaangazowanych a zwłaszcza dla Mati! Chyba tez przejde na te jej karmę, skoro jest ona tak skuteczna ;) Quote
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='ats']W takim razie gratulacje dla wszystkich zaangazowanych a zwłaszcza dla Mati! Chyba tez przejde na te jej karmę, skoro jest ona tak skuteczna ;)[/quote]Czyżbyś już Ats miała pieska. Pochwal sie co to za nabytek. Quote
Viris Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 heheeh chyba [b]ats[/b] nie mowila o odchudzaniu pieska :> Quote
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Viris']heheeh chyba [b]ats[/b] nie mowila o odchudzaniu pieska :>[/quote] hahaha, to taak dwuznacznie było napisane, że zażartowałam. Zawsze zapominam o tym hahaha, albo hehehe Quote
ats Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 hi, hi, mowa była nie o piesku, niestety... ;) Quote
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='ats']hi, hi, mowa była nie o piesku, niestety... ;)[/quote]hahaha, a już myślałam, że nareszcie wyszłaś tych niezabuldożonych Quote
ats Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Draczyn, nie żartuj - i Ty bys o tym nie wiedziała?? 100 razy Ciebie bym najpierw spytała o zdanie !!!! :) :) Quote
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='ats']Draczyn, nie żartuj - i Ty bys o tym nie wiedziała?? 100 razy Ciebie bym najpierw spytała o zdanie !!!! :) :)[/quote]To trzymam Cię za słowo, że pierwsza się o tym dowiem Quote
ats Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 oj, Draczyn, Draczyn - draczna dziewczynka z Ciebie, hi, hi :) Quote
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='ats']oj, Draczyn, Draczyn - draczna dziewczynka z Ciebie, hi, hi :)[/quote]Draczna to może, ale "dziwczynka" to już raczej niestety nie hahaha Quote
_beatka_ Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 ostatnio bajtek wogóle nie chce jeść suchej karmy i dzis przy okazji zakupow dla żółwii postanowiłam kupic mu na sprobowanie paczuszke mokrego jedzenia ( w markecie było tylko pedigree junior ) i całkiem mu smakowała, więc chciałam zapytac jakie pokarmy mokre polecacie dla bajtusia?jakich sami uzywacie? Quote
Viris Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 Ja Ci nic nie polece, bo z tego co probowala Klarcia wychodzily takie koszmarne bąki ze wietrzylismy dom caly czas. I jestesmy caly czas na suchym. Quote
darektr Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='_beatka_']ostatnio bajtek wogóle nie chce jeść suchej karmy i dzis przy okazji zakupow dla żółwii postanowiłam kupic mu na sprobowanie paczuszke mokrego jedzenia ( w markecie było tylko pedigree junior ) i całkiem mu smakowała, więc chciałam zapytac jakie pokarmy mokre polecacie dla bajtusia?jakich sami uzywacie?[/quote] Mój pies od czasu, kiedy u mnie zamieszkał, dostawał eukanubę zalaną niewielką ilością przegotowanej wody. Bączenie było niesamowite. Spróbowaliśmy karmy z puszek, po której zaczęły się problemy z kupą. raz twarda, a raz, z psa lała się woda. Doszliśmy do wniosku, że jedynym i najlepszym rozwiązaniwm jest gotowanie bulwie domowego jedzenia. Twojemu pieskowi również to polecam. Pzdr. Quote
Hebulka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='_beatka_']ostatnio bajtek wogóle nie chce jeść suchej karmy i dzis przy okazji zakupow dla żółwii postanowiłam kupic mu na sprobowanie paczuszke mokrego jedzenia ( w markecie było tylko pedigree junior ) i całkiem mu smakowała, więc chciałam zapytac jakie pokarmy mokre polecacie dla bajtusia?jakich sami uzywacie?[/quote] Z "mokrych" zdecydowanie polecam animondę lub bento kronen, ale to trudno dostać. [url]http://animonda.pl/animonda.php[/url] Quote
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 u mnie w pełni sprawdza sie Hills Polecam Quote
_beatka_ Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Draczyn nie widziałam nigdy hillsa w puszce...? :roll: w normalnych sklepach zoologicznych tez sa czy tylko w hurtowniach? Hebulko w moim sklepie obu firm, które wymieniłas nie ma wogóle... i kup tu teraz psu dobra puszkę :oops: Quote
Viris Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Beatko jestes z Warszawy nie idz do najblizszego tylko polataj troche. Dobre zaopatrzenie maja na pewno w Kakadu i w zoologicznym w Galerii Mokotow tez. Ja sama jade w piatek do Warszawy kupic cos Klarze wlasnie w tamtych sklepach. We Włocławku jest maly wybor i nie ma tego co chce ;/ Poszukaj tez w necie, czesto mozna kupic cos na necie i dostajesz poczta do domku :) Quote
_beatka_ Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 ja chodze do zoologików w wola parku i tesco gorczewska bo to koło mnie i w obu nie widziałam tych puch :-? ale idą święta to podjade do mokotów, przy okazji może kupie też coś sobie 8) :lol: Quote
Viris Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Ja tylko jak odbiore pieniazki z uczelni w piatek to jade kupowac prezenty. Dla Klary i dla Klary i jeszcze koniecznie cos dla Klary :) Quote
Draczyn Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='_beatka_']Draczyn nie widziałam nigdy hillsa w puszce...? :roll: w normalnych sklepach zoologicznych tez sa czy tylko w hurtowniach? Hebulko w moim sklepie obu firm, które wymieniłas nie ma wogóle... i kup tu teraz psu dobra puszkę :oops:[/quote]Puszki Hillsa dostaniesz w Polypharm SA na ul Barskiej 33 Quote
_beatka_ Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 pojade najpierw do mokotów bo i tak mialam zamiar połazic po sklepach :wink: a jak tam nie bedzie to zobacze w polypharm. Viris no to ladnie sie obkupisz, a chłopak nie bedzie się czuł zaniedbany....? :lol: :wink: Quote
Lokys Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='_beatka_']pojade najpierw do mokotów bo i tak mialam zamiar połazic po sklepach :wink: a jak tam nie bedzie to zobacze w polypharm. Viris no to ladnie sie obkupisz, a chłopak nie bedzie się czuł zaniedbany....? :lol: :wink:[/quote] a może prościej zamawiać w jakimś warszawskim sklepie internetowym? pełen wybór , dobre ceny i transport do domu? Quote
Draczyn Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='Lokys'][quote name='_beatka_']pojade najpierw do mokotów bo i tak mialam zamiar połazic po sklepach :wink: a jak tam nie bedzie to zobacze w polypharm. Viris no to ladnie sie obkupisz, a chłopak nie bedzie się czuł zaniedbany....? :lol: :wink:[/quote] a może prościej zamawiać w jakimś warszawskim sklepie internetowym? pełen wybór , dobre ceny i transport do domu?[/quote]Ja zamawiam w tej hurtowni, o napisałam i też przywożą mi na drugi dzień po zamówiniu, do domu Quote
Hebulka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 W KARUSKU pojawiły się puszki BENTO KRONEN,o których wczesniej rozmawialismy,tylko cena lekko kosmiczna :shocked!: [URL="http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=4541&action=prod"]http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=4541&action=prod[/URL] Quote
Recommended Posts